A sam pomysłodawca wirtualnej akcji, czyli @Damiano á-la-Triste jak zaopatruje się na realne ukłucie?

Ja zawsze chętny jestem i będę problem tylko taki, żeJoachim Cargalho pisze: ↑26 maja 2023, 07:27 A sam pomysłodawca wirtualnej akcji, czyli @Damiano á-la-Triste jak zaopatruje się na realne ukłucie?![]()
A ja nie spełniam minimalnego wiekugov.pl pisze:Krew lub jej składniki mogą oddawać osoby od 18 do 65 roku życia
Rozumiem, są i tacy. Ja kiedyś oddawałem bardziej regularnie, teraz jestem trochę leniwy, trochę nie skorzystam z wolnego, trochę będę miał słuchane "a po co to komu"...Piotr Romanow pisze: ↑28 maja 2023, 21:19 Chciałbym oddawać krew, ale mój organizm ma z tym problem.
Niby żołnierz, a igła w ciele sprawia mu ogromny dyskomfort.![]()
Ale to wolne nie jest obowiązkowe, Oberhaupt.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑28 maja 2023, 21:17 A to ile wiosen jeszcze brakuje? Ja bardzo chętnie się włączę w akcje, ale wolnego nie mogę ot tak sobie wziąć... Szefowie dostaną zawał.![]()
Wiem, ale to trzeba podjechać, ja mam ciekawsze rzeczy do roboty. Źle się wyraziłem. Nie ciekawsze, ale bardziej absorbujące.Joachim Cargalho pisze: ↑28 maja 2023, 21:40Ale to wolne nie jest obowiązkowe, Oberhaupt.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑28 maja 2023, 21:17 A to ile wiosen jeszcze brakuje? Ja bardzo chętnie się włączę w akcje, ale wolnego nie mogę ot tak sobie wziąć... Szefowie dostaną zawał.![]()
Poza tym RCKiK w Poznaniu działa też w soboty![]()
U mnie ostatnio troszkę problemów i ze zdrowiem i z organizacją, ale chyba zrobię sobie listę "to do" w tym roku i wpiszę na jednej z pierwszych miejsc - oddać krew.Joachim Cargalho pisze: ↑29 maja 2023, 05:39 Nie wiem jak to działa w innych województwach, natomiast u nas zapisy odbywają się przez internet - rezerwując godzinę. Później idzie już gładko. Czasy kiedy szło się i nie wiedziało ile jest osób przed Tobą, słusznie już minęły. Pozostaje więc kwestia własnej organizacji.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość