Mogę dopracować wersję kropli krwi wpisaną i umiejscowioną na okręgu, ale to już zdecydujcie się jak to ma wyglądać, bo nie mam zamiaru przerabiać tego co miesiąc.

Mogę dopracować wersję kropli krwi wpisaną i umiejscowioną na okręgu, ale to już zdecydujcie się jak to ma wyglądać, bo nie mam zamiaru przerabiać tego co miesiąc.
Zabrzmiało zdecydowanie poważnie, co najmniej jakbyśmy decydowali się na rzeczywiste działania w tej materii. Co prawda w wydaniu mikronacyjnym możęmy co najwyżej dorównać idei @Damiano á-la-Triste, ale realnie założenie jest jedno. Oddajemy krew.Joachim Cargalho pisze: ↑05 stycznia 2023, 22:26 Zdecydowanie opcja nr 1 wygląda zbyt prosto i nie jest w żaden sposób przyciągająca.
Może ładnie nadrukowałaby się na plakietce, ale nie niesie za sobą żadnego przesłania.
Wyniesienie kropli na okrąg, i przed niego, daje zdecydowanie większe zrozumienie idei tej organizacji, gdzie instytucja nie jest najważniejszą sprawą, a faktyczna kropla krwi. Dlatego też ona powinna być na pierwszym miejscu.
Jestem przekonany, że logiem zaproponowanym jako ostatnie, wychodzimy poza ramy przeciętności i jednocześnie jasno definiujemy wartości, które chcemy promować.
Ależ oczywiście, popieram w pełnej rozciągłości, że musimy robić wszystko by nasz odbiór był może nie tyle poważny, co profesjonalny.Joachim Cargalho pisze: ↑05 stycznia 2023, 23:10 Eee, w swojej pieczęci oberhauptowskiej masz piękne jelenie, a każda inna organizacja posiada starannie wykonane emblematy. Czy nie były one robione również "na poważnie"?
W tej kwestii również powinniśmy kierować podobnymi kryteriami, bez znaczenia jak zakończy się działanie tej instytucji.
Nigdzie się nam nie spieszy.Franklin Garamond pisze: ↑09 stycznia 2023, 13:08 @Joachim Cargalho z chęcią bym, ale do połowy lutego dyskwalifikacja![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość