Czekam aż Szanowny Oberhaupt przełamie się. To tylko godzina w ciągu dnia - a przy takim piątku lub sobie to może nawet i 45 minut.

Uparty bo uparcie jeździsz spełniać ten szczytny cel. U mnie problem polega z "siły wyższej". Nie mniej bardzo bym chciał, skoro i tak mam w tym doświadczenie.Joachim Cargalho pisze: ↑08 maja 2023, 23:21 To raczej nie wynik upory. Nie mniej, dziękuję.
Czekam aż Szanowny Oberhaupt przełamie się. To tylko godzina w ciągu dnia - a przy takim piątku lub sobie to może nawet i 45 minut.![]()
Na razie jest 3:1?Joachim Cargalho pisze: ↑09 maja 2023, 09:30 No to siły wyższej nie przeskoczymy.
Pozostaje mi jedynie czekać na kolejne "przelewy" od @Franklin Garamond![]()
![]()
Przelew zaksięgowanyJoachim Cargalho pisze: ↑09 maja 2023, 09:30 No to siły wyższej nie przeskoczymy.
![]()
No to ERK+LSK=2250! Dziękujemy!Franklin Garamond pisze: ↑19 maja 2023, 20:11Przelew zaksięgowanyJoachim Cargalho pisze: ↑09 maja 2023, 09:30 No to siły wyższej nie przeskoczymy.
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość