Nie trudno było się domyśleć, że trener Złotych nie skupia się na ich prowadzeniu. W naszej Oberlidze wystarczy sygnał, że się już nie chce, a zajmiemy się poszukiwaniem nowego trenera. Nie będzie to łatwe, ale da się zrobić. Proszę tylko o jasny sygnał, czy poprowadzisz dalej czy szukamy.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑03 lutego 2026, 02:06Zdarza się nawet najlepszym a że jestem najlepszy... a nie wróć.Joachim Cargalho pisze: ↑02 lutego 2026, 21:14 Drużyna HSV Vorwarts Stadt miała najłatwiejsze zadanie, bowiem grając przeciwko nieaktywnemu @Albert Fryderyk de Espada i jego drużynie Goldquellen Glänzberg nie sposób było o stratę punktów. Tym samym Vorwarts umocnili się na 3 lokacie, mając trzy punkty przewagi nad Könglicher SV.
No cóż mogę rzec, wypalenie zawodowe... chyba. Jakoś chęci do zajmowania się tym brak. Nie to że chęci przekładały się na jakieś rezultaty no ale.
ESB FußballLiga - Sezon VIII
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: ESB FußballLiga - Sezon VIII
A może znajdzie się zanim powstanie ogłoszenie?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑03 lutego 2026, 09:30Nie trudno było się domyśleć, że trener Złotych nie skupia się na ich prowadzeniu. W naszej Oberlidze wystarczy sygnał, że się już nie chce, a zajmiemy się poszukiwaniem nowego trenera. Nie będzie to łatwe, ale da się zrobić. Proszę tylko o jasny sygnał, czy poprowadzisz dalej czy szukamy.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑03 lutego 2026, 02:06Zdarza się nawet najlepszym a że jestem najlepszy... a nie wróć.Joachim Cargalho pisze: ↑02 lutego 2026, 21:14 Drużyna HSV Vorwarts Stadt miała najłatwiejsze zadanie, bowiem grając przeciwko nieaktywnemu @Albert Fryderyk de Espada i jego drużynie Goldquellen Glänzberg nie sposób było o stratę punktów. Tym samym Vorwarts umocnili się na 3 lokacie, mając trzy punkty przewagi nad Könglicher SV.
No cóż mogę rzec, wypalenie zawodowe... chyba. Jakoś chęci do zajmowania się tym brak. Nie to że chęci przekładały się na jakieś rezultaty no ale.
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Frau Sophie, czyżby zainteresowana, czy masz kogoś w gronie przyjaciół co zechciałby starnąć z nami w "szranki" i pograć w Oberlidze?Sophie pisze: ↑03 lutego 2026, 18:12A może znajdzie się zanim powstanie ogłoszenie?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑03 lutego 2026, 09:30Nie trudno było się domyśleć, że trener Złotych nie skupia się na ich prowadzeniu. W naszej Oberlidze wystarczy sygnał, że się już nie chce, a zajmiemy się poszukiwaniem nowego trenera. Nie będzie to łatwe, ale da się zrobić. Proszę tylko o jasny sygnał, czy poprowadzisz dalej czy szukamy.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑03 lutego 2026, 02:06
Zdarza się nawet najlepszym a że jestem najlepszy... a nie wróć.
No cóż mogę rzec, wypalenie zawodowe... chyba. Jakoś chęci do zajmowania się tym brak. Nie to że chęci przekładały się na jakieś rezultaty no ale.![]()
Mogę sama przejąć drużynę.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 lutego 2026, 09:02Frau Sophie, czyżby zainteresowana, czy masz kogoś w gronie przyjaciół co zechciałby starnąć z nami w "szranki" i pograć w Oberlidze?Sophie pisze: ↑03 lutego 2026, 18:12A może znajdzie się zanim powstanie ogłoszenie?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑03 lutego 2026, 09:30
Nie trudno było się domyśleć, że trener Złotych nie skupia się na ich prowadzeniu. W naszej Oberlidze wystarczy sygnał, że się już nie chce, a zajmiemy się poszukiwaniem nowego trenera. Nie będzie to łatwe, ale da się zrobić. Proszę tylko o jasny sygnał, czy poprowadzisz dalej czy szukamy.![]()
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No proszę, a ostatnio nie chciałaś prowadzić KSV. No to teraz dogadajcie się z @Albert Fryderyk de Espada czy prowadzi sam czy oddaje Złotych.Sophie pisze: ↑04 lutego 2026, 12:32Mogę sama przejąć drużynę.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 lutego 2026, 09:02Frau Sophie, czyżby zainteresowana, czy masz kogoś w gronie przyjaciół co zechciałby starnąć z nami w "szranki" i pograć w Oberlidze?
Czasy się zmieniają...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 lutego 2026, 14:44No proszę, a ostatnio nie chciałaś prowadzić KSV. No to teraz dogadajcie się z @Albert Fryderyk de Espada czy prowadzi sam czy oddaje Złotych.Sophie pisze: ↑04 lutego 2026, 12:32Mogę sama przejąć drużynę.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 lutego 2026, 09:02
Frau Sophie, czyżby zainteresowana, czy masz kogoś w gronie przyjaciół co zechciałby starnąć z nami w "szranki" i pograć w Oberlidze?
Odezwę się do @Albert Fryderyk de Espada przez Discorda, tak chyba najszybciej
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Starczy i tu. Po prawdzie to mógłbym odstąpić drużynę... gorzej już raczej i tak być nie morze.Sophie pisze: ↑04 lutego 2026, 17:21Czasy się zmieniają...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 lutego 2026, 14:44No proszę, a ostatnio nie chciałaś prowadzić KSV. No to teraz dogadajcie się z @Albert Fryderyk de Espada czy prowadzi sam czy oddaje Złotych.
Odezwę się do @Albert Fryderyk de Espada przez Discorda, tak chyba najszybciej
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to się niech państwo dogada. W razie czego wiecie gdzie mnie znaleźć 
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL

FINAŁ - REWANŻ
6 Lutego 1926r.
SG Dynamo Stadt (1) - HSV Vorwarts Stadt (5) 4 - 0 (3 - 0)
Samemu cieżko coś skomentować. Cieszy hattrick Kitzlera, skuteczność też względna. Rywal oddał mecz bez walki, z resztą my też nie błyszczeliśmy - tylko 3 gwiazdki.
Dogadałam się z @Albert Fryderyk de Espada, mam nadzieję, że nie ma mi za złe:Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 lutego 2026, 20:02 No to się niech państwo dogada. W razie czego wiecie gdzie mnie znaleźć![]()

Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny