Dziś nową wersję mapy JKM Joahima wydał Herr @Ronon Dex. Bardzo mi odpowiada, gdyż jest chyba nieco schludniejsza. Mimo wszystko czekam na kolejne wydania map, zarówno jednego, jak i drugiego.

Mapę da się powięszyć, jakby co.

Ja z kolei jestem chyba już za stary, by wiedzieć co tam się wydarzyło. Na mapach Pel Nadnera tego nie ma. Na ostatniej mapie Joahim również. Może Ronon sobie coś usypał?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑20 lipca 2023, 23:27 Za młody chyba jestem żeby wiedzieć ale co to za kontynent na północnym-wschodzie i co albo kto tam pomieszkiwał ?

Nie no, z tego co wiem to właśnie sprawka Pel Nandera. Cukier mu skoczył czy coś.Joachim Cargalho pisze: ↑21 lipca 2023, 07:06 Ja z kolei jestem chyba już za stary, by wiedzieć co tam się wydarzyło. Na mapach Pel Nadnera tego nie ma. Na ostatniej mapie Joahim również. Może Ronon sobie coś usypał?

Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑20 lipca 2023, 23:27 Za młody chyba jestem żeby wiedzieć ale co to za kontynent na północnym-wschodzie i co albo kto tam pomieszkiwał ?
Niczego sobie nie "usypał"... a te lądy znajdują się na mapach Pel Nandera np. z końca 2017. To raczej ten nieszczęsny KIK je sobie wymazał... bo tak i już.Joachim Cargalho pisze: ↑21 lipca 2023, 07:06 Ja z kolei jestem chyba już za stary, by wiedzieć co tam się wydarzyło. Na mapach Pel Nadnera tego nie ma. Na ostatniej mapie Joahim również. Może Ronon sobie coś usypał?

On nie wymyślał... on po prostu odnotowywał to co się w mikroświecie działo i robił to przez ładnych parę lat - z zapałem i na bieżąco. Pamiętaj, że było wiele mikronacji, które pojawiały się i upadały.
Jak sobie przypomnisz, albo jak gdzieś wyszukasz stare mapy mikronacji i inne grafiki to one nam dzisiaj w zasadzie w większości mogą się wydawać "okropne". Czasy się zmieniają, powszechność dostępu do narzędzi w tej materii również.Joachim Cargalho pisze: ↑21 lipca 2023, 09:01 Subiektywnie, ta mapa z 2017 jest okropna. Dzisiejsze przy tym to dzieła sztuki.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość