Nie każdy jest taki przystojnyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑07 lutego 2024, 20:27WIesz... W mikroświecie nie każdy chce pokazywać swoją facjatę.Jürgen Voller pisze: ↑07 lutego 2024, 19:14 No to ładnie![]()
Jak sam Oberhaupt staje okoniem i blokuje rozwój i postęp, to nie wiem, co będzie dalej)
Powiem na zachętę tylko tyle, że wszedłbym na stałe do grupy Edli na Instagramie,gdyby taka istniała
Choć z drugiej strony, wszystko by się pewnie kręciło wokół sportu, gier czy mikronacyjnych wydarzeń, a ja bym się stresował ciągle, że to znowu wiadomość na grupie Kotliny a nie nowa wiadomość od mojej najmilejszej![]()
Język towerski
- Damiano Robingren • Stempel
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Język towerski
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Język towerski
No ba!Damiano Windsachen pisze: ↑08 lutego 2024, 19:16Nie każdy jest taki przystojnyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑07 lutego 2024, 20:27WIesz... W mikroświecie nie każdy chce pokazywać swoją facjatę.Jürgen Voller pisze: ↑07 lutego 2024, 19:14 No to ładnie![]()
Jak sam Oberhaupt staje okoniem i blokuje rozwój i postęp, to nie wiem, co będzie dalej)
Powiem na zachętę tylko tyle, że wszedłbym na stałe do grupy Edli na Instagramie,gdyby taka istniała
Choć z drugiej strony, wszystko by się pewnie kręciło wokół sportu, gier czy mikronacyjnych wydarzeń, a ja bym się stresował ciągle, że to znowu wiadomość na grupie Kotliny a nie nowa wiadomość od mojej najmilejszej![]()
![]()