Jesteśmy po wstępnych ustaleniach. Oficjalnie możemy uznać, że Spieler i Cesarstwo Niemieckie zawarły porozumienie w sprawie sponsoringu technicznego!Friedrich von Baden pisze: ↑11 lutego 2024, 23:16 Myślę, że jesteśmy w stanie przystać na warunki waszej firmy.
Ostatnia kwestia do omówienia to cena, ale możemy via Priv.
Spieler - marka sportowa
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Spieler - marka sportowa
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Szalenie miło mi ogłosić - teraz już oficjalnie, że popularna marka odzieżowa należąca do "koncernu odzieżowego" FBI Nadel - SPIELER została sponsorem technicznym nadchodzących wielkimi krokami mistrzostw mikroświata w piłce nożnej. Tak zwany v-mundial odbywający się w Cesarstwie Niemieckim na pewno potrzebował mocnego bodźca do działania. Spieler jako sponsor techniczny ma za zadanie właśnie to zapewnić.
Od dnia dzisiejszego Spieler i Niemcy zawarli ścisłą współpracę. Zacznijmy od prezentacji trykotów w jakich będą grać podczas v-mundialu reprezentanci gospodarzy.
Powyżej widzą państwo koszulki tzw. domowe i wyjazdowe, w jakich będą rozgrywać swoje spotkania Niemcy.
Czerń w pierwszej pozycji, z białym pasem na piersi, a po środku herb Rzeszy z orłem czarnym. Kołnierz w wersji polo nawiązujacy do retro klimatu mikronacji w kolorze białym.
Na drugi komplet Cesarscy wybrali czystą biel, ale na środku nadal zachowany jest herb Rzeszy z orłem czarnym.Kołnierz w wersji polo nawiązujacy do retro klimatu mikronacji w kolorze czarnym.
Oba stroje mają naniesiony na kolor właściwy wzór zwany ezetą, dodający majestatycznego klimatu i podnoszący rangę w odbiorze wizualnym.
Całość strójów, ze spodenkami i getrami wygląda następująco:
Spieler nie byłby sobą gdyby nie zaproponował czegoś od siebie.
Strój bramkarski :
Strój treningowy :
@Friedrich von Baden
Od dnia dzisiejszego Spieler i Niemcy zawarli ścisłą współpracę. Zacznijmy od prezentacji trykotów w jakich będą grać podczas v-mundialu reprezentanci gospodarzy.
Powyżej widzą państwo koszulki tzw. domowe i wyjazdowe, w jakich będą rozgrywać swoje spotkania Niemcy.
Czerń w pierwszej pozycji, z białym pasem na piersi, a po środku herb Rzeszy z orłem czarnym. Kołnierz w wersji polo nawiązujacy do retro klimatu mikronacji w kolorze białym.
Na drugi komplet Cesarscy wybrali czystą biel, ale na środku nadal zachowany jest herb Rzeszy z orłem czarnym.Kołnierz w wersji polo nawiązujacy do retro klimatu mikronacji w kolorze czarnym.
Oba stroje mają naniesiony na kolor właściwy wzór zwany ezetą, dodający majestatycznego klimatu i podnoszący rangę w odbiorze wizualnym.
Całość strójów, ze spodenkami i getrami wygląda następująco:
Spieler nie byłby sobą gdyby nie zaproponował czegoś od siebie.
Strój bramkarski :
Strój treningowy :
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Reprezentacja Edelweiss wraz z rodzimą marką Spieler ma przyjemność przedstawić państwu nowe komplety strojów na rok 1924. Innowacyjność zakladów FBI Nagel, gdzie dokonywane są projekty, technikalia oraz wykroje i przede wszystkim sam koncept doprowadziły do ostatecznego wyglądu trykotów.
Komplet strojów domowych:
Komplet strojów wyjazdowych:
Komplet strojów bramkarskich:
Trykoty domowe w lepszej i bardziej realnej kolorystyce bieli:
Stroje będą udostępnione w aplikacji Xpert11 w takowej wersji, ale z zachowaniem minimalizacji plików:
Komplet strojów domowych:
Komplet strojów wyjazdowych:
Komplet strojów bramkarskich:
Trykoty domowe w lepszej i bardziej realnej kolorystyce bieli:
Stroje będą udostępnione w aplikacji Xpert11 w takowej wersji, ale z zachowaniem minimalizacji plików:
- Friedrich von Baden • Stempel
-
ODZNACZENIA
Piękne...
/-/ Friedrich III. Großherzog von Baden
Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny JCM
Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny JCM
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Joachim Cargalho • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak zawsze top estetyka. CZy będzie można je kupić w naszym domu towarowym?
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Plan był właśnie taki, ale czy mi czas pozwoli zagadać z tym marnym zarządcą "Karawany" by się zgodził na dołączenie do Kaufhaus Die Karawane? Nie wiem, nie wiem. Nikt presji nie wywiera, ale jakby mnie Szanowny cisnął to ja chętnie to wykorzystam.Joachim Cargalho pisze: ↑25 czerwca 2024, 22:01 Jak zawsze top estetyka. CZy będzie można je kupić w naszym domu towarowym?
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja tam słaby jestem w robienie presji, ale skoro jest taki pomysł, to można go zrealizować. Pierwszy mikronacyjnych sklep klubowy. Jeszcze kubki i szaliki.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Kurde... No to sobie zapiszę na wieczór... Może się uda.Joachim Cargalho pisze: ↑27 czerwca 2024, 22:49 Ja tam słaby jestem w robienie presji, ale skoro jest taki pomysł, to można go zrealizować. Pierwszy mikronacyjnych sklep klubowy. Jeszcze kubki i szaliki.
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to oczekujemy czy słowo ciałem się stanie.
Spieler chyba już dawno nie wrzucał nic na produkcję, co?
Spieler chyba już dawno nie wrzucał nic na produkcję, co?