Andrzejki 2024
Regulamin forum
- LICZBA MIESZKAŃCÓW: 45 000
- LICZBA MIESZKAŃCÓW: 45 000
- Gaetano Kohlmeise
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Sorcha Raven • Stempel
-
OBYWATEL
Re: Andrzejki 2024
Przypominam, że jeśli ktoś jeszcze potrzebuje wróżby andrzejkowej, to dziś jest ostatni dzwonek aby o nią poprosić.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja tylko dodam od siebie, że przepięknej urody avatar Szanowna Wiedźma "nabyła".Sorcha Raven pisze: ↑28 listopada 2024, 09:53 Przypominam, że jeśli ktoś jeszcze potrzebuje wróżby andrzejkowej, to dziś jest ostatni dzwonek aby o nią poprosić.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A można zamówić wróżbę od siebie dla kogoś?
Bycie niemiłym dla połowy ludzkości nie jest czymś roztropnym... - Lieber Franz
- Sorcha Raven • Stempel
-
OBYWATEL
E tam u fryzjera byłam i tyleHeinz-Werner Grüner pisze: ↑28 listopada 2024, 20:07Ja tylko dodam od siebie, że przepięknej urody avatar Szanowna Wiedźma "nabyła".Sorcha Raven pisze: ↑28 listopada 2024, 09:53 Przypominam, że jeśli ktoś jeszcze potrzebuje wróżby andrzejkowej, to dziś jest ostatni dzwonek aby o nią poprosić.
- Sorcha Raven • Stempel
-
OBYWATEL
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Chciałabym zamówić wróżbę dla Herr @Albert Fryderyk de Espada :>
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Gruner podszedł do @Sorcha Raven i nadwyraz czule ujął ją za dłoń, po czym rzekł:
- Szanowna Wiedźmo, z pewną dozą nonszalancji, ale i w dobrej wierze, chciałbym dowiedzieć się co wskaże woskowy odlew dla powrotu do wspólnego pożycia bliskich mojemu sercu przyjaciół: Frau @Femme Mystere i Herr @Joachim Cargalho. Tylko bez krzyków, to ma być dyskretne, zrozumieliśmy się chyba dobrze - Oberhaupt uśmiechnął się delikatnie, wsunął zawiniątko pod palce kobiety i odszedł.
Na odchodnym rzucił tylko:
-Czekam na wyniki "sekcji miłosnej".
- Szanowna Wiedźmo, z pewną dozą nonszalancji, ale i w dobrej wierze, chciałbym dowiedzieć się co wskaże woskowy odlew dla powrotu do wspólnego pożycia bliskich mojemu sercu przyjaciół: Frau @Femme Mystere i Herr @Joachim Cargalho. Tylko bez krzyków, to ma być dyskretne, zrozumieliśmy się chyba dobrze - Oberhaupt uśmiechnął się delikatnie, wsunął zawiniątko pod palce kobiety i odszedł.
- Sorcha Raven • Stempel
-
OBYWATEL
Sorcha była lekko zdziwiona zachowaniem rozmówcy, wszak nikt jej nie zauważał "na salonach", ale była zaciekawiona, co usłyszy, pomyślałaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑28 listopada 2024, 20:51
- Co tu się odstawia? Nagle można być miłym dla wiedźmy?
Wysłuchała w skupieniu, co mówił jej szeptem Herr @Heinz-Werner Grüner, po czym spojrzała na pokój, gdzie czekali inni w kolejce po przepowiednię, schowała szybko w rękaw banknot i dla niepoznaki uśmiechnęła się szelmowsko jednocześnie szeptem dodając
-Konspiracja, to moje drugie imię.
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Najdroższa Wiedźmo...
Chciałabym również dowiedzieć się (jak i wielu innych mikronautów, zapewniam), co łączy Naszego Oberhaupta z pewną księżną. I co wydarzyło się na szczycie Bunga Bunga.
A precyzując wróżbę dotyczącą Herr Espady, chciałabym dowiedzieć się, po co mu pierścionek "Dusza Edelweiss".
Chciałabym również dowiedzieć się (jak i wielu innych mikronautów, zapewniam), co łączy Naszego Oberhaupta z pewną księżną. I co wydarzyło się na szczycie Bunga Bunga.
A precyzując wróżbę dotyczącą Herr Espady, chciałabym dowiedzieć się, po co mu pierścionek "Dusza Edelweiss".