Strefa Motorsportu!!
- Damiano Robingren • Stempel
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Strefa Motorsportu!!
Zacznijmy od tego że znowu mi się zapomniało ale i tak poza Versztapenem pewnie bym nikogo nie trafił a po drugie...
Co tam się k***a dzieje, ten wyścig to jest jakieś nieporozumienie.
Co tam się k***a dzieje, ten wyścig to jest jakieś nieporozumienie.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja jeszcze nie oglądałem, za dużo się w weekend działo, ale niedługo nadrobię... Szkoda, że nie głosowalem.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Tego to nawet oglądać nie warto.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 czerwca 2024, 22:13 Ja jeszcze nie oglądałem, za dużo się w weekend działo, ale niedługo nadrobię... Szkoda, że nie głosowalem.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ale ja uwielbiam tor w Kanadzie, jest taki piękny... Wiem, Ferrari kiepsko w kwali, a McL bez szału, ale i tak obejrzę... Czekam na koniec ME w LA.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑09 czerwca 2024, 22:22Tego to nawet oglądać nie warto.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 czerwca 2024, 22:13 Ja jeszcze nie oglądałem, za dużo się w weekend działo, ale niedługo nadrobię... Szkoda, że nie głosowalem.

-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Panie, jak pan wyniki po kwalifikacjach uznajesz za "bez szału" to wyścig to...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 czerwca 2024, 22:30Ale ja uwielbiam tor w Kanadzie, jest taki piękny... Wiem, Ferrari kiepsko w kwali, a McL bez szału, ale i tak obejrzę... Czekam na koniec ME w LA.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑09 czerwca 2024, 22:22Tego to nawet oglądać nie warto.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 czerwca 2024, 22:13 Ja jeszcze nie oglądałem, za dużo się w weekend działo, ale niedługo nadrobię... Szkoda, że nie głosowalem.![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Może lekko przesadziłem, ale szkoda mi jedynie tego, że Max jednak wygrał.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑10 czerwca 2024, 00:08Panie, jak pan wyniki po kwalifikacjach uznajesz za "bez szału" to wyścig to...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 czerwca 2024, 22:30Ale ja uwielbiam tor w Kanadzie, jest taki piękny... Wiem, Ferrari kiepsko w kwali, a McL bez szału, ale i tak obejrzę... Czekam na koniec ME w LA.![]()
- Damiano Robingren • Stempel
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
Ja przepraszam bardzo ale tylko Piastri (ze względu na brak doświadczenia) pojechał średnioHeinz-Werner Grüner pisze: ↑09 czerwca 2024, 22:30[...] a McL bez szału, ale i tak obejrzę... Czekam na koniec ME w LA.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑09 czerwca 2024, 22:22Tego to nawet oglądać nie warto.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 czerwca 2024, 22:13 Ja jeszcze nie oglądałem, za dużo się w weekend działo, ale niedługo nadrobię... Szkoda, że nie głosowalem.![]()

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Żeby nie bylo jak jestem wielkim fanem Leclerca i Norrisa, jakby co. To, że uważam, że Max jest najlepszy nie oznacza, że mu kibicuje najbardziej.Damiano Windsachen pisze: ↑10 czerwca 2024, 12:54Ja przepraszam bardzo ale tylko Piastri (ze względu na brak doświadczenia) pojechał średnioHeinz-Werner Grüner pisze: ↑09 czerwca 2024, 22:30[...] a McL bez szału, ale i tak obejrzę... Czekam na koniec ME w LA.![]()
![]()

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Własnie wyczytałem:
"Kimi Antonelli is set to drive for Mercedes after 2025. Toto Wolff confirmed the decision, stating, “We’re going to focus on Kimi Antonelli because he represents our future, the young drivers. We want to bet on them, and this is what we’ve told Sainz.”
A więc młodość idzie.
"Kimi Antonelli is set to drive for Mercedes after 2025. Toto Wolff confirmed the decision, stating, “We’re going to focus on Kimi Antonelli because he represents our future, the young drivers. We want to bet on them, and this is what we’ve told Sainz.”
A więc młodość idzie.