Nowy sezon jesienią...
RMAW - temat ogólny
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: RMAW - temat ogólny
Nic więcej nie napiszę... RMAW nadchodzi... Bądź czujny!
Nowy sezon jesienią...
Nowy sezon jesienią...
- Joachim Cargalho • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To już lada moment. Mam nadzieję, że rajd EDL jeszcze w tym roku. Czy to pora na pierwszy wyścig w środku tygodnia?
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie wiem czy w tym roku, ale jeden rajd ma przewidziany na tydzień. W końcu.Joachim Cargalho pisze: ↑27 czerwca 2024, 22:55 To już lada moment. Mam nadzieję, że rajd EDL jeszcze w tym roku. Czy to pora na pierwszy wyścig w środku tygodnia?
No własnie nie wiem, bo nie mam jeszcze odzewu od np. Leocji. @Helwetyk i @Franklin Garamond jeszcze mi nie okreslili się poza groźbami.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑27 czerwca 2024, 22:58 Tak z ciekawości kiedy można się spodziewać rozpiski @Heinz-Werner Grüner ?
Planuje ogłaszać, jak zawsze w lipcu, sierpniu cały terminarz, a regulamin dopiąć na realnym zjeździe, bo tak chyba będzie mi łatwiej.
- Franklin Garamond • Stempel
-
ODZNACZENIA
Jak co roku, koniec listopada/początek grudnia? Żeby było na czym się ślizgać.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑28 czerwca 2024, 10:05 No własnie nie wiem, bo nie mam jeszcze odzewu od np. Leocji. @Helwetyk i @Franklin Garamond jeszcze mi nie okreslili się poza groźbami.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie dość, że zgłaszają się na koncu to jeszcze warunki czasowe by chcieli mieć pod siebie. No co za tupet!Franklin Garamond pisze: ↑29 czerwca 2024, 16:20Jak co roku, koniec listopada/początek grudnia? Żeby było na czym się ślizgać.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑28 czerwca 2024, 10:05 No własnie nie wiem, bo nie mam jeszcze odzewu od np. Leocji. @Helwetyk i @Franklin Garamond jeszcze mi nie okreslili się poza groźbami.
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak coś to my chętnie przejmiemy...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 czerwca 2024, 17:14Nie dość, że zgłaszają się na koncu to jeszcze warunki czasowe by chcieli mieć pod siebie. No co za tupet!Franklin Garamond pisze: ↑29 czerwca 2024, 16:20Jak co roku, koniec listopada/początek grudnia? Żeby było na czym się ślizgać.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑28 czerwca 2024, 10:05 No własnie nie wiem, bo nie mam jeszcze odzewu od np. Leocji. @Helwetyk i @Franklin Garamond jeszcze mi nie okreslili się poza groźbami.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Na razie jest tak akurat z zainteresowaniem, więc na szczęscie dogadamy się wszyscy.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑29 czerwca 2024, 17:31Jak coś to my chętnie przejmiemy...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 czerwca 2024, 17:14Nie dość, że zgłaszają się na koncu to jeszcze warunki czasowe by chcieli mieć pod siebie. No co za tupet!Franklin Garamond pisze: ↑29 czerwca 2024, 16:20
Jak co roku, koniec listopada/początek grudnia? Żeby było na czym się ślizgać.
- Franklin Garamond • Stempel
-
ODZNACZENIA
Jesteśmy profesjonalnym kontrahentem, który chciał oszczędzić organizatorowi dopytywania o preferowany termin. W drodze wyjątku możemy zgodzić się na późny styczeń.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 czerwca 2024, 17:14Nie dość, że zgłaszają się na koncu to jeszcze warunki czasowe by chcieli mieć pod siebie. No co za tupet!Franklin Garamond pisze: ↑29 czerwca 2024, 16:20Jak co roku, koniec listopada/początek grudnia? Żeby było na czym się ślizgać.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑28 czerwca 2024, 10:05 No własnie nie wiem, bo nie mam jeszcze odzewu od np. Leocji. @Helwetyk i @Franklin Garamond jeszcze mi nie okreslili się poza groźbami.
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA