Landhaus Fuchsbau
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Landhaus Fuchsbau
To właśnie jest sztuka, wybrać coś tak wyszukanego, co będzie pasowało do tematyki, zachęci do słuchania i nawet, tak jak ja, nie wstydzi się tego puścić w biurze. XD
- Joachim Cargalho • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Do tej pory siedział cicho gdzieś w kącie i przysłuchiwał się kolejnym wykonaniom muzycznym. Na końcu jednak wstał z krzesła i ochoczo dołączył do owacji na stojąco. - Wspaniały koncert, wspaniały - powiedział głośno, wyrażając aprobatę z resztą zgromadzonej wokół niego widowni. Nie tylko ta grupa była wniebowzięta, ale całe forum gromko nagrodziło brawami ten występ.
* * *
Dołączam również do zdania pozostałych! Wybrane utwory świetnie wpasowują się w klimat EDL oraz całego wydarzenia, a przy tym są po prostu przyjemne dla ucha. Pozostały ze mną przez całe 50 minut ich trwania!
* * *
Dołączam również do zdania pozostałych! Wybrane utwory świetnie wpasowują się w klimat EDL oraz całego wydarzenia, a przy tym są po prostu przyjemne dla ucha. Pozostały ze mną przez całe 50 minut ich trwania!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja może jestem i ograniczony muzycznie, ale staram się poszerzać swoje zasięgi, to jednak do biegania, tak jak ostatnio nie dałem rady na "popowo-rokowo". Jak mi Herr @Krzysztof Windsor przygotuje listę, taką z godzinkę, z utworami ze 150bpm, ale wszelakie, z klimatem edelweisskim to ja mu osobiście wręczę moc prezentów na zjeździe! Serio. Ja mam umiejątność trzymania rytmu biegowego, ale najpierw muszę mieć "zapodany" ten odpowiedni rytm. Osttanimi czasy zmienilem repertuar i jakoś sobie nie radzę.
Krzysiu, przyjmujesz challenge?
- Krzysztof Windsor • Stempel
- Ambasador Królestwa Voxlandu
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Matko dość szybkie to tempo, więc raczej będzie to muzyka instrumentalna głównie. Podejmuję się będzie playlista na tempo vivace 140-167 bpm taki jest zakres, ale postaram się w miarę w tym samym tempie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 lipca 2024, 23:05 Ja może jestem i ograniczony muzycznie, ale staram się poszerzać swoje zasięgi, to jednak do biegania, tak jak ostatnio nie dałem rady na "popowo-rokowo". Jak mi Herr @Krzysztof Windsor przygotuje listę, taką z godzinkę, z utworami ze 150bpm, ale wszelakie, z klimatem edelweisskim to ja mu osobiście wręczę moc prezentów na zjeździe! Serio. Ja mam umiejątność trzymania rytmu biegowego, ale najpierw muszę mieć "zapodany" ten odpowiedni rytm. Osttanimi czasy zmienilem repertuar i jakoś sobie nie radzę.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Oberhaupt splunął w dłoń po czym wysnunął do przodu na potwierdzenie, że umowa to umowa. Tempo "vivace" utrzymam!Krzysztof Windsor pisze: ↑18 lipca 2024, 23:22Matko dość szybkie to tempo, więc raczej będzie to muzyka instrumentalna głównie. Podejmuję się będzie playlista na tempo vivace 140-167 bpm taki jest zakres, ale postaram się w miarę w tym samym tempie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 lipca 2024, 23:05 Ja może jestem i ograniczony muzycznie, ale staram się poszerzać swoje zasięgi, to jednak do biegania, tak jak ostatnio nie dałem rady na "popowo-rokowo". Jak mi Herr @Krzysztof Windsor przygotuje listę, taką z godzinkę, z utworami ze 150bpm, ale wszelakie, z klimatem edelweisskim to ja mu osobiście wręczę moc prezentów na zjeździe! Serio. Ja mam umiejątność trzymania rytmu biegowego, ale najpierw muszę mieć "zapodany" ten odpowiedni rytm. Osttanimi czasy zmienilem repertuar i jakoś sobie nie radzę.