jakby mi jeszcze za łatwo było, ech...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 grudnia 2023, 21:44 Pamiętaj, że jeszcze będzie losowanko, w jakich warunkach pojedziemy.
Mistrzowstwa Kotliny w narciarstwie alpejskim
- Pavel van der Gibson • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Mistrzowstwa Kotliny w narciarstwie alpejskim
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No cóż... Żeby nie można było się za szybko przygotować, to mogę jeszcze ograniczeń wprowadzić.Pavel van der Gibson pisze: ↑07 grudnia 2023, 22:00jakby mi jeszcze za łatwo było, ech...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 grudnia 2023, 21:44 Pamiętaj, że jeszcze będzie losowanko, w jakich warunkach pojedziemy.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dobra. Mein Damen und Herren, czas w końcu się zorganizować. Zbliża się realny mróz, a w Edelweiss mamy go od dawna, prawda? Czas przemyśleć sezon 1924/1925.
Moje pytanka brzmią tak:
1. Czy zaczniemy już w listopadzie? Pasowałoby w weekend (tradcyjnie czwartek-niedziela) 21-24 listopada czy dopiero 5-8 grudnia (pomiędzy jest rajd)?
2. 4 trasy mamy świetnie opanowane. Sezon jest krótki to może dołożymy jedną trasę w jakimś nowym miejscu? Co Wy na to?
3. Czy zmieniamy coś z SC16 i patchem do gry, czy zostajemy na zeszłorocznym?
Moje pytanka brzmią tak:
1. Czy zaczniemy już w listopadzie? Pasowałoby w weekend (tradcyjnie czwartek-niedziela) 21-24 listopada czy dopiero 5-8 grudnia (pomiędzy jest rajd)?
2. 4 trasy mamy świetnie opanowane. Sezon jest krótki to może dołożymy jedną trasę w jakimś nowym miejscu? Co Wy na to?
3. Czy zmieniamy coś z SC16 i patchem do gry, czy zostajemy na zeszłorocznym?
- Pavel van der Gibson • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Gra jest dość spoko, jak na nasze potrzeby. Nie wybitna, ale ujdzie.
Jeśli mamy też grać w biathlon, to proponuję pozostawić 4 trasy.
A rozpocząłbym w grudniu już.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dobra sugestia, natomiast warto pamiętać też by nie pokrywać się datami/tygodniami z narciarstwem/biathlonem i rajdami.Pavel van der Gibson pisze: ↑13 listopada 2024, 22:38 Gra jest dość spoko, jak na nasze potrzeby. Nie wybitna, ale ujdzie.
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
W sumie jak już coś tam się szykujemy z biatlonem to osobiście nie pogardziłbym też nartami (wcale nie dla tego że mi w nich bardzo dobrze idzie).
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie no, obowiązkowo i biathlon i alpejskie zjazdy. Zaczniemy pewnie w grudniu, a skończymy w lutym. Tak tylko strzelam, jakby co, ale kusi mnie piąta trasa zjazdowa.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑30 listopada 2024, 15:05 W sumie jak już coś tam się szykujemy z biatlonem to osobiście nie pogardziłbym też nartami (wcale nie dla tego że mi w nich bardzo dobrze idzie).
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja tam chętnie, przy okazji @Ludwig Tomović dalej nie nazwał trasy zjazdowej w Glänzbergu którą wygrał ostatnim razem. Tak tylko wspominam jakby co.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
O! To może coś sie uda szybciutko. Jakieś nawiązania do slawońskiego klimatu lub samego Ludwika. Zobaczymy! Dzięki za pilnowanie tematu!Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑30 listopada 2024, 19:48Ja tam chętnie, przy okazji @Ludwig Tomović dalej nie nazwał trasy zjazdowej w Glänzbergu którą wygrał ostatnim razem. Tak tylko wspominam jakby co.