Warto wziąć udział gdyż organizator przewiduje nagrody, także za sam udział!
500 klubeków za zwycięstwo, 350 za II miejsce, 275 za trzecie, a za więcie udziału 100 edelwajskich papierków!

Bardzo mnie to cieszy.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑14 grudnia 2022, 01:39 Now you get my attention.
Im in.
harry-wells.gif

Tak, ale jeszcze "patch".Joachim Cargalho pisze: ↑15 grudnia 2022, 07:35 Nie no... Instalacja wydaje się być dosyć standardowa z pominięciem detali o blokowaniu pliku przez zaporę antywirusową.

Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 grudnia 2022, 21:37 (...)
Reszty celowo nie oznaczam, bo ostatnio podobno za dużo spamię...
Co prawda konie to nie to samo, ale grywalnośc tej gry (i to: "a jeszcze raz...i jeszcze raz") jest dla mnie zbliżona do tego co miałem z DSJ w skokach narciarskich, ale tutaj jednak czas jest ważny, a to trwa ok. 2 minut, a nie skok raptem 10sekund. Poelcam sprawdzić samemu!Santi Vilarte pisze: ↑15 grudnia 2022, 23:08Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 grudnia 2022, 21:37 (...)
Reszty celowo nie oznaczam, bo ostatnio podobno za dużo spamię...W KSach nikt o takich zarzutach nawet nie myśli, proszę śmiało oznaczaćSpróbuję jeszcze dzisiaj przejechać trasę...Może przydadzą się doświadczenia z jazdy konnej w naszej Gwardii
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość