Wyjaśniliśmy sobie. Działaj!Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑05 września 2025, 22:08 No ale bez zgody panie...
Nie po to robiłem sklep, żeby wstawiać ty linki z piosenkami, a przynajmniej nie bez zgody mojej. Także jak możesz nie tutaj @Heinz-Werner Grüner .
Owszem płyty po dogadaniu się z właścicielem Cerise Musicale(czyli ze mną), to można zgłosić na priv i dogadać, że taka piosenka/album będzie. Ale w innych wypadkach prosiłbym o nie robienie takich rzeczy.
Cerise Musicale
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Cerise Musicale
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dziękować.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 września 2025, 22:21Wyjaśniliśmy sobie. Działaj!Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑05 września 2025, 22:08 No ale bez zgody panie...
Nie po to robiłem sklep, żeby wstawiać ty linki z piosenkami, a przynajmniej nie bez zgody mojej. Także jak możesz nie tutaj @Heinz-Werner Grüner .
Owszem płyty po dogadaniu się z właścicielem Cerise Musicale(czyli ze mną), to można zgłosić na priv i dogadać, że taka piosenka/album będzie. Ale w innych wypadkach prosiłbym o nie robienie takich rzeczy.
Oczywiście jak będą nowe instrumenty, to dam znać.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Informuje że obecny stan firmy został zasilony i obecnie ma: 380 Klubeków.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Alfred Fabian • Stempel
-
ODZNACZENIA
Dawno nic nie nagrywałem, ale nie widzę potencjału w tym tekście. Ciągnie się za mną trochę widmo AI-slopu i uważam, że jest o wiele lepszy, niż nagranie tego przeze mnie moim głosem, ale kto wie, może jakiś jeszcze "hit lata" wleci. No, ale lato dopiero za rokHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 września 2025, 20:24Jasne! Nie mniej taki hit mógły się udać. Znając także wokalne dokonania @Alfred Fabian może pokusi się o nagranie własne!Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑02 września 2025, 20:17 No tak jak wspominałem. Jak AI to nie sprzedam tu płyt. Tylko ludzkie głosy.![]()
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I, Król-Senior Związku Winkulijskiego
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I, Król-Senior Związku Winkulijskiego
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zrób to, przez wgląd na starą znajomość, nagraj coś! To naprawdę jest zawsze mega sympatyczne i zabawne!Alfred Fabian pisze: ↑10 września 2025, 21:08Dawno nic nie nagrywałem, ale nie widzę potencjału w tym tekście. Ciągnie się za mną trochę widmo AI-slopu i uważam, że jest o wiele lepszy, niż nagranie tego przeze mnie moim głosem, ale kto wie, może jakiś jeszcze "hit lata" wleci. No, ale lato dopiero za rokHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 września 2025, 20:24Jasne! Nie mniej taki hit mógły się udać. Znając także wokalne dokonania @Alfred Fabian może pokusi się o nagranie własne!Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑02 września 2025, 20:17 No tak jak wspominałem. Jak AI to nie sprzedam tu płyt. Tylko ludzkie głosy.![]()
![]()
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ze względu na zerową ostatnią aktywność+nie będę obijał w bambuko brak pomysłów na tą działalność, może nie tyle ją zamykam, co zawieszam jej działanie. Jak widać w muzyczne sklepy chyba taki dobry nie jestem, jak w samochody czy energole.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie ma co się zniechęcać. W końcu coś wymyślisz i interesik będzie sobie pomalusiu kwitł.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑25 września 2025, 18:38 Ze względu na zerową ostatnią aktywność+nie będę obijał w bambuko brak pomysłów na tą działalność, może nie tyle ją zamykam, co zawieszam jej działanie. Jak widać w muzyczne sklepy chyba taki dobry nie jestem, jak w samochody czy energole.
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Witam, Jako że nie prowadzę działalności i myślę że tym sklepem może się zaopiekować ktoś o wiele bardziej doświadczony w tym temacie czyli @Mandaryna , to jak będzie zgoda, to chcę mu przekazać mój sklep do jego wytwórni viewtopic.php?f=11&t=2123 Wytwórnia Muzyczna ,,Edelphron''.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Gdzie można znaleźć aktualny asortyment sklepu?
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

Zapewne jeszcze będzie tu dopóki Edelphron nie będzie miało własnej siedziby. Leszek lepiej powie bo nie wiem dokładnie sam.