Salonik prasowy dla dyplomatów
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Salonik prasowy dla dyplomatów
Dziekuje za krótkie wyjaśnienie. Nie byłem tego świadom nawet w 10%Fryderyk Orański pisze: ↑31 grudnia 2025, 09:53Wilhelm von Zugdam działa od 2024 roku w RON. Prócz tego widziałem go na forum Bastionu Pollinu, Cesarstwa Bizantyjskiego, oraz Rusowii. Poza RON to przynajmniej w Rusowii powinien być co do zasady bardziej aktywny, bo tam jest obecnie carem.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑30 grudnia 2025, 23:39 Wilhelm von Zugdam to ktoś kogo chyba nie znam pod tymi personaliami... czy coś mnie się zapomniało?![]()
Szczerze to nie wiem czy był już kiedyś w mikronacjach pod innymi personaliami. Ale to może wie czcigodny więcej niż ja.
- Juan de la Cerda • Stempel
-
ODZNACZENIA
Cisza w Eterze: Czy śmierć wyobraźni to wina cichych forów ?
Pollin, bastion wirtualnej państwowości, stoi dziś przed pytaniem, które wykracza poza nasze granice: czy to świat realny wyjałowiał, bo mikronacje przestały go inspirować, czy może to my daliśmy się zainfekować „kulturą obserwatora”? Przyjrzyjmy się anatomii kryzysu, który zżera kreatywność od środka.
https://elreino.skarland.eu/cisza-w-ete ... ych-forow/
Pollin, bastion wirtualnej państwowości, stoi dziś przed pytaniem, które wykracza poza nasze granice: czy to świat realny wyjałowiał, bo mikronacje przestały go inspirować, czy może to my daliśmy się zainfekować „kulturą obserwatora”? Przyjrzyjmy się anatomii kryzysu, który zżera kreatywność od środka.
https://elreino.skarland.eu/cisza-w-ete ... ych-forow/

(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Obispo Universal etc.
Królestwo Skarlandu
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Tak na szybko tylko odpiszę, bo jednak w pracy i to dość zajęty, ale ogólnie rzecz biorąc to w Edelweiss mamy już "cyfrowych poddanych". Na razie pod kontrolą, bo Edle to mądrzy ludzie, ale tak. Wystęouje taka możliwość pisania z mieszkańcami pochodzacymi z AI.
-
ODZNACZENIA
Nie zdawałem sobie sprawy!
Może to jest jakieś rozwiązanie dla cichych forów, żeby jakoś rozhulać narrację !
Może to jest jakieś rozwiązanie dla cichych forów, żeby jakoś rozhulać narrację !

(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Obispo Universal etc.
Królestwo Skarlandu
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czy ja wiem. Staramy się nie wykorzystywać tego za wiele. A znajdą się pewnie tacy co mieliby sporo złego kontentu z tego.Juan de la Cerda pisze: ↑02 lutego 2026, 16:31 Nie zdawałem sobie sprawy!
-
ODZNACZENIA
Edelweiss z pewnością nie może narzekać na aktywność, ale może to być jakaś zachęta na forach innych mikronacji

Królestwo Skarlandu
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zachęta? Niech będzie, że to jest zachęta. Jako prekursorzy na pewno nie jesteśmy przeciwko, ale już tworzenie kontentu bez zachowania umiaru może być ciezko akceptowalne przez inne nacje. Nie mniej kto chce, niech próbuje.Juan de la Cerda pisze: ↑02 lutego 2026, 19:39 Edelweiss z pewnością nie może narzekać na aktywność, ale może to być jakaś zachęta na forach innych mikronacji![]()
![]()
- John Rasmusen • Stempel
-
ODZNACZENIA
Oburzą się i napiszą 20 postów na ten temat. Więc też zyskająHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 lutego 2026, 20:03Zachęta? Niech będzie, że to jest zachęta. Jako prekursorzy na pewno nie jesteśmy przeciwko, ale już tworzenie kontentu bez zachowania umiaru może być ciezko akceptowalne przez inne nacje. Nie mniej kto chce, niech próbuje.Juan de la Cerda pisze: ↑02 lutego 2026, 19:39 Edelweiss z pewnością nie może narzekać na aktywność, ale może to być jakaś zachęta na forach innych mikronacji![]()
![]()
(-) John Rasmusen
-
ODZNACZENIA
Nie no oczywiście potrzebne są do tego pewne zabezpieczenia i ograniczenia, robienie tego w sposób przemyślany i wyważony.

Królestwo Skarlandu
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
ZAchęcam do 20 postów dziennie! Piszcie, piszcie, będzie przynajmniej konkurencja!John Rasmusen pisze: ↑02 lutego 2026, 20:29Oburzą się i napiszą 20 postów na ten temat. Więc też zyskająHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 lutego 2026, 20:03Zachęta? Niech będzie, że to jest zachęta. Jako prekursorzy na pewno nie jesteśmy przeciwko, ale już tworzenie kontentu bez zachowania umiaru może być ciezko akceptowalne przez inne nacje. Nie mniej kto chce, niech próbuje.Juan de la Cerda pisze: ↑02 lutego 2026, 19:39 Edelweiss z pewnością nie może narzekać na aktywność, ale może to być jakaś zachęta na forach innych mikronacji![]()
![]()
Ja wcale nie wątpię, że Szanowny to rozumie, ale prosze mi wierzyć, jakby to trafiło w niepowołane ręce..Juan de la Cerda pisze: ↑02 lutego 2026, 20:30 Nie no oczywiście potrzebne są do tego pewne zabezpieczenia i ograniczenia, robienie tego w sposób przemyślany i wyważony.