Salonik prasowy dla dyplomatów

(czyt.ne'belszaten gase) Popularna Aleja Cienia Mgły, gdzie w przyzwoitym stanie konstrukcyjnym zachowały się eklektyczne kamienice i klimatyczna kawiarenka "Präzedenz". Natomiast cała aleja została odrestaurowana tylko po to by pomieścić w swoich zakamarkach przedstawicielstwa innych mikronacji. Tutaj znajdziemy misje dyplomatyczne z innych części v-państw oraz zapewne niemałą ilość tajnych agentów.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Salonik prasowy dla dyplomatów

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

PRASA LOKALNA
Obrazek
Obrazek

PRASA ZAGRANICZNA
Obrazek

Obrazek

(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
John Rasmusen Stempel

ODZNACZENIA

Re: Salonik prasowy dla dyplomatów

Post autor: John Rasmusen »

Heinz-Werner Grüner pisze: 02 lutego 2026, 20:34

ZAchęcam do 20 postów dziennie! Piszcie, piszcie, będzie przynajmniej konkurencja! :Pr :Pr :Pr
Takie wyzwania to zostawiam obywatelom :P
Heinz-Werner Grüner pisze: 02 lutego 2026, 20:34 Ja wcale nie wątpię, że Szanowny to rozumie, ale prosze mi wierzyć, jakby to trafiło w niepowołane ręce.. ;)
Prędzej czy później to i tak zostanie gdzieś zaimplementowane. Że losowo niektóre odpowiedzi będą pisały boty zintegrowane z forami/systemami/złotymi wolnościami 10.0

Obrazek
(-) John Rasmusen
Awatar użytkownika
Juan de la Cerda Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Juan de la Cerda »

Z pewnością prędzej czy później stanie sie to codziennością. Na pewno każdy powinien mieć świadomość kiedy pisze z AI to podstawa do przejrzystości.
Obrazek
(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Obispo Universal etc.
Królestwo Skarlandu
Awatar użytkownika
John Rasmusen Stempel

ODZNACZENIA

Tutaj zostaje już tylko wierzyć w uczciwość twórców.
(-) John Rasmusen
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Ech. Trudny temat. Zależy kto ma z czego fun, prawda? :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
John Rasmusen Stempel

ODZNACZENIA

Heinz-Werner Grüner pisze: 02 lutego 2026, 20:59 Ech. Trudny temat. Zależy kto ma z czego fun, prawda? :)
Znaczy tak:
Jeśli ktoś to wykorzysta, nawet masowo, bo ma mikronację w pięć osób i chce tchnąć w nią życie, to niech nawet sobie stawia 50 botów.

Trochę gorzej to wygląda, jak ktoś to zrobi tylko po to, żeby sobie przedłużyć podnieść słupki w ISM i później pucować się na każdym forum, jaką to zajebistą "aktywność" mają
(-) John Rasmusen
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

John Rasmusen pisze: 02 lutego 2026, 21:02
Heinz-Werner Grüner pisze: 02 lutego 2026, 20:59 Ech. Trudny temat. Zależy kto ma z czego fun, prawda? :)
Znaczy tak:
Jeśli ktoś to wykorzysta, nawet masowo, bo ma mikronację w pięć osób i chce tchnąć w nią życie, to niech nawet sobie stawia 50 botów.

Trochę gorzej to wygląda, jak ktoś to zrobi tylko po to, żeby sobie przedłużyć podnieść słupki w ISM i później pucować się na każdym forum, jaką to zajebistą "aktywność" mają
Dokładnie o to mi chodziło. Na takie "bociki" to musi być ciekawy pomysł.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Juan de la Cerda Stempel

ODZNACZENIA

Ja bym nawet powiedział, że jeśli jest taka opcja istnieje to posty takich botów wcale nie musiałby i może nawet nie powinny się liczyć w statystyki.
Użyć ich jako narzędzie dla ludzi, do ożywienia i większej narracji bardziej niż na zasadzie "patrzcie jacy jesteśmy zajebiści bo mamy posty".
Obrazek
(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Obispo Universal etc.
Królestwo Skarlandu
Awatar użytkownika
John Rasmusen Stempel

ODZNACZENIA

Juan de la Cerda pisze: 02 lutego 2026, 22:56 Ja bym nawet powiedział, że jeśli jest taka opcja istnieje to posty takich botów wcale nie musiałby i może nawet nie powinny się liczyć w statystyki.
Użyć ich jako narzędzie dla ludzi, do ożywienia i większej narracji bardziej niż na zasadzie "patrzcie jacy jesteśmy zajebiści bo mamy posty".
Wszystko rozbija się o uczciwość twórców. Czy oznaczą AI i jak ją będą wykorzystywać.
(-) John Rasmusen
Awatar użytkownika
Juan de la Cerda Stempel

ODZNACZENIA

To z pewnością, ja jeśli byśmy się na to zdecydowali myślałem nad ustanowieniem najpierw jakiegoś "systemu" kontroli tego.

A tak na marginesie El Reino zaprasza na relację z Imperium Rusowskiego:

KRZYKI W RUSOWII: „WILHELMIE ZYGMUNCIE, ODDAJ TRON!”

W sercu Imperium Rusowskiego zawrzało. Wybrzmiały słowa, których echa niosą się już daleko poza granice kraju. Baron Bojan Karenin, znany dotąd ze służby państwu, wystosował dramatyczny manifest, w którym wprost domaga się abdykacji cesarza Wilhelma Zygmunta I. Czy to początek końca pewnej ery w Rusowii?

https://elreino.skarland.eu/krzyki-w-ru ... ddaj-tron/
Obrazek
Królestwo Skarlandu
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Juan de la Cerda pisze: 02 lutego 2026, 22:56 Ja bym nawet powiedział, że jeśli jest taka opcja istnieje to posty takich botów wcale nie musiałby i może nawet nie powinny się liczyć w statystyki.
To już pytanie nie do mnie. Ja tego przecież nie liczę... :)

John Rasmusen pisze: 02 lutego 2026, 23:05
Wszystko rozbija się o uczciwość twórców. Czy oznaczą AI i jak ją będą wykorzystywać.
Oczywiście, że to się da. Nie każdy "dziś" to umie. Edelweiss ma swoje "plecy", ale i chęci by testować. Oznaczanie AI... to już chyba pozostaje do życzenia. Pierwszy przykład z rzędu gdzie dziwne posty liczą się do statsów, bądź liczyły to nr 1 w Gamellandzie - a nim jest... "los" :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nebelschattengasse - strefa dla dyplomatów”