Salonik prasowy dla dyplomatów
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- John Rasmusen • Stempel
-
ODZNACZENIA
Re: Salonik prasowy dla dyplomatów
Takie wyzwania to zostawiam obywatelomHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 lutego 2026, 20:34
ZAchęcam do 20 postów dziennie! Piszcie, piszcie, będzie przynajmniej konkurencja!![]()
![]()
![]()
Prędzej czy później to i tak zostanie gdzieś zaimplementowane. Że losowo niektóre odpowiedzi będą pisały boty zintegrowane z forami/systemami/złotymi wolnościami 10.0Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 lutego 2026, 20:34 Ja wcale nie wątpię, że Szanowny to rozumie, ale prosze mi wierzyć, jakby to trafiło w niepowołane ręce..

(-) John Rasmusen
- Juan de la Cerda • Stempel
-
ODZNACZENIA
Z pewnością prędzej czy później stanie sie to codziennością. Na pewno każdy powinien mieć świadomość kiedy pisze z AI to podstawa do przejrzystości.

(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Obispo Universal etc.
Królestwo Skarlandu
-
ODZNACZENIA
Tutaj zostaje już tylko wierzyć w uczciwość twórców.
(-) John Rasmusen
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
-
ODZNACZENIA
Znaczy tak:Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 lutego 2026, 20:59 Ech. Trudny temat. Zależy kto ma z czego fun, prawda?![]()
Jeśli ktoś to wykorzysta, nawet masowo, bo ma mikronację w pięć osób i chce tchnąć w nią życie, to niech nawet sobie stawia 50 botów.
Trochę gorzej to wygląda, jak ktoś to zrobi tylko po to, żeby sobie przedłużyć podnieść słupki w ISM i później pucować się na każdym forum, jaką to zajebistą "aktywność" mają
(-) John Rasmusen
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dokładnie o to mi chodziło. Na takie "bociki" to musi być ciekawy pomysł.John Rasmusen pisze: ↑02 lutego 2026, 21:02Znaczy tak:Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 lutego 2026, 20:59 Ech. Trudny temat. Zależy kto ma z czego fun, prawda?![]()
Jeśli ktoś to wykorzysta, nawet masowo, bo ma mikronację w pięć osób i chce tchnąć w nią życie, to niech nawet sobie stawia 50 botów.
Trochę gorzej to wygląda, jak ktoś to zrobi tylko po to, żeby sobie przedłużyć podnieść słupki w ISM i później pucować się na każdym forum, jaką to zajebistą "aktywność" mają
-
ODZNACZENIA
Ja bym nawet powiedział, że jeśli jest taka opcja istnieje to posty takich botów wcale nie musiałby i może nawet nie powinny się liczyć w statystyki.
Użyć ich jako narzędzie dla ludzi, do ożywienia i większej narracji bardziej niż na zasadzie "patrzcie jacy jesteśmy zajebiści bo mamy posty".
Użyć ich jako narzędzie dla ludzi, do ożywienia i większej narracji bardziej niż na zasadzie "patrzcie jacy jesteśmy zajebiści bo mamy posty".

(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Obispo Universal etc.
Królestwo Skarlandu
-
ODZNACZENIA
Wszystko rozbija się o uczciwość twórców. Czy oznaczą AI i jak ją będą wykorzystywać.Juan de la Cerda pisze: ↑02 lutego 2026, 22:56 Ja bym nawet powiedział, że jeśli jest taka opcja istnieje to posty takich botów wcale nie musiałby i może nawet nie powinny się liczyć w statystyki.
(-) John Rasmusen
-
ODZNACZENIA
To z pewnością, ja jeśli byśmy się na to zdecydowali myślałem nad ustanowieniem najpierw jakiegoś "systemu" kontroli tego.
A tak na marginesie El Reino zaprasza na relację z Imperium Rusowskiego:
KRZYKI W RUSOWII: „WILHELMIE ZYGMUNCIE, ODDAJ TRON!”
W sercu Imperium Rusowskiego zawrzało. Wybrzmiały słowa, których echa niosą się już daleko poza granice kraju. Baron Bojan Karenin, znany dotąd ze służby państwu, wystosował dramatyczny manifest, w którym wprost domaga się abdykacji cesarza Wilhelma Zygmunta I. Czy to początek końca pewnej ery w Rusowii?
https://elreino.skarland.eu/krzyki-w-ru ... ddaj-tron/
A tak na marginesie El Reino zaprasza na relację z Imperium Rusowskiego:
KRZYKI W RUSOWII: „WILHELMIE ZYGMUNCIE, ODDAJ TRON!”
W sercu Imperium Rusowskiego zawrzało. Wybrzmiały słowa, których echa niosą się już daleko poza granice kraju. Baron Bojan Karenin, znany dotąd ze służby państwu, wystosował dramatyczny manifest, w którym wprost domaga się abdykacji cesarza Wilhelma Zygmunta I. Czy to początek końca pewnej ery w Rusowii?
https://elreino.skarland.eu/krzyki-w-ru ... ddaj-tron/

Królestwo Skarlandu
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To już pytanie nie do mnie. Ja tego przecież nie liczę...Juan de la Cerda pisze: ↑02 lutego 2026, 22:56 Ja bym nawet powiedział, że jeśli jest taka opcja istnieje to posty takich botów wcale nie musiałby i może nawet nie powinny się liczyć w statystyki.
Oczywiście, że to się da. Nie każdy "dziś" to umie. Edelweiss ma swoje "plecy", ale i chęci by testować. Oznaczanie AI... to już chyba pozostaje do życzenia. Pierwszy przykład z rzędu gdzie dziwne posty liczą się do statsów, bądź liczyły to nr 1 w Gamellandzie - a nim jest... "los"John Rasmusen pisze: ↑02 lutego 2026, 23:05Wszystko rozbija się o uczciwość twórców. Czy oznaczą AI i jak ją będą wykorzystywać.Juan de la Cerda pisze: ↑02 lutego 2026, 22:56 Ja bym nawet powiedział, że jeśli jest taka opcja istnieje to posty takich botów wcale nie musiałby i może nawet nie powinny się liczyć w statystyki.