VfB 1923 Wolkenbad

Miejsce gdzie znajdziesz wszystkie informacje o klubach sportowych biorących udział w rozgrywkach piłkarskich.
Dowiesz się nie tylko na jakim stadionie grają, ale otrzymasz również odpowiedzi jak często koszona jest trawa na stadionie, a także jaki rozmiar buta nosi twj ulubiony piłkarz.

Moderator: Trener ESB

Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

VfB 1923 Wolkenbad

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Obrazek

ADRES: nn, Wolkenbad
NAZWA SKRÓCONA: VfB 1923 Wolkenbad
PRZYDOMEK: Robotnicy
BARWY: Bordowo - Białe
STADION: Wolkenstadion
SPONSOR: APKS
SPONSOR TECHNICZNY: Spieler
WŁAŚCICIEL: Pavel van der Gibson
TRENER: j.w.

STROJE:
ObrazekObrazek

SUKCESY
- Mistrzostwo Oberligi Sezon 1, Sezon 2
- Wicemistrzostwo Oberligi Sezon 3
- Puchar Oberligi Sezon 2

KLUBOWE REKORDY
Najwyższe zwycięstwo:
6:0 - Spartak Grünerwald (wyjazd) - 8 VII 1924

Najwyższa porażka: 0:3 - SG Dynamo Stadt (dom) - Puchar - 03 XI 1923

Derby Wolkenbadu: 4/3/0
ObrazekObrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: VfB 1923 Wolkenbad

Jestem szczerze zaskoczony, że pomimo tego, że VfB jest drużyną niepokonaną to jednak stosunkowo nisko w tabeli. Chciałbym napisać, żeby Wam się wiodło, ale jak tak będzie to my zatracimy szansę na utrzymanie pozycji majstra. Sami rozumiecie Herr vd Gibson, prawda? :P
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Pavel van der Gibson Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Pavel van der Gibson »

Heinz-Werner Grüner pisze: 03 września 2024, 20:01 Jestem szczerze zaskoczony, że pomimo tego, że VfB jest drużyną niepokonaną to jednak stosunkowo nisko w tabeli. Chciałbym napisać, żeby Wam się wiodło, ale jak tak będzie to my zatracimy szansę na utrzymanie pozycji majstra. Sami rozumiecie Herr vd Gibson, prawda? :P
Jeśli nam będzie szło średnio to mam nadzieję, że do nas dołączycie i pogodzi nas jakiś niespodziewany mistrz :p
Kanclerz Księstwa Sarmacji
Prezes VfB 1923 Wolkenbad

Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Pavel van der Gibson pisze: 03 września 2024, 21:37
Heinz-Werner Grüner pisze: 03 września 2024, 20:01 Jestem szczerze zaskoczony, że pomimo tego, że VfB jest drużyną niepokonaną to jednak stosunkowo nisko w tabeli. Chciałbym napisać, żeby Wam się wiodło, ale jak tak będzie to my zatracimy szansę na utrzymanie pozycji majstra. Sami rozumiecie Herr vd Gibson, prawda? :P
Jeśli nam będzie szło średnio to mam nadzieję, że do nas dołączycie i pogodzi nas jakiś niespodziewany mistrz :p
Przyzna chyba Szanowny Trener, że na ten moment, poza "wybrykami" Świętych czy Jeleni, a nawet Przodowników, choćby i odebrali sporo, to tytuł w tym sezonie (jeszcze) rozegra się między nami, prawda? :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Pavel van der Gibson Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Pavel van der Gibson »

Heinz-Werner Grüner pisze: 03 września 2024, 22:24
Przyzna chyba Szanowny Trener, że na ten moment, poza "wybrykami" Świętych czy Jeleni, a nawet Przodowników, choćby i odebrali sporo, to tytuł w tym sezonie (jeszcze) rozegra się między nami, prawda? :)
Zapewne tak właśnie będzie 8-)
Kanclerz Księstwa Sarmacji
Prezes VfB 1923 Wolkenbad

Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Pavel van der Gibson pisze: 03 września 2024, 22:26
Heinz-Werner Grüner pisze: 03 września 2024, 22:24

Zapewne tak właśnie będzie 8-)
Nie chcę się bawić w proroka, ale tak, tak pewnie będzie. Nie wiem czy powinienem zdradzać, ale my szykujemy się na ostrą wojnę. ;)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kluby ESB FussballLiga”