Z powodu bardzo obfitych opadów śniegu wszelkie roboty na placu budowy zostały wstrzymane do dnia jutrzejszego.
Podpisano,
Inżynier Jan Karowitz
Nie ukrywam, że sam pomysł został przeze mnie nieco zapomniany, ale mogę wynająć któregoś z koni, jakie na pewno w stadninie się znajdują.Pavel van der Gibson pisze: ↑28 maja 2024, 07:52 Czy można nabyć konia najlepszego z najlepszych, aby wziąć udział w gonitwie w RON?
O tak! Taka aukcja koni to było by coś, lub właśnie konkurs piękności. Tylko ustawić jakieś sensowne zasady i mamy całkiem przyjemny zalążek wierzchowców, na których możmey bazować jako "reproduktorzy".Fabio Rhyner pisze: ↑31 maja 2024, 11:26Stajnie narodowe w Edelweiss, cudowny pomysł. Pamiętam swego czasu, że była na ten temat bardzo intensywna dyskusja w przeszłości. Cieszę się, że udało się wcielić koncepcję w życie a przede wszystkim, że jest tym tematem całkiem spore zainteresowanie. Trzymam kciuki za wszystkich hodowców oraz kadrę dżokejów ^^
Kto wie być może jakiś konkurs piękności koni na EdeLiebe albo zawody jeździeckie o puchar oberhaupta
Ps. Niewiedziałem, że taki dobry interes na tych koniach #Aurora #Liberty
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość