Jak już wspominałem, dla mnie przełomem było przerzucenie sie na duży ekran. To znacznie ułatwiło mi w celnym i szybkim strzelaniu.Ludwig Tomović pisze: ↑10 lutego 2024, 21:08 Są może jakieś nowe protipy jak nie być noobem w tej grze?![]()
Warto sobie podejrzeć, jak to robią zawodnicy sterowani przez komputer. W których momentach zjeżdzają i przy jakiej prędkości z powrotem wstają.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑11 lutego 2024, 15:44 Ja mam na razie problem, ale to pewnie wynika z tego, że nigdzie tego nie doczytałem, jak się zjeżdża. Mój biathlonista nawet z górki "wiosłuje" kijkami.
No tak, ale ja na razie nie wiem jak to się robi.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑11 lutego 2024, 15:59Warto sobie podejrzeć, jak to robią zawodnicy sterowani przez komputer. W których momentach zjeżdzają i przy jakiej prędkości z powrotem wstają.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑11 lutego 2024, 15:44 Ja mam na razie problem, ale to pewnie wynika z tego, że nigdzie tego nie doczytałem, jak się zjeżdża. Mój biathlonista nawet z górki "wiosłuje" kijkami.![]()
Szczałka w dółHeinz-Werner Grüner pisze: ↑11 lutego 2024, 16:00No tak, ale ja na razie nie wiem jak to się robi.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑11 lutego 2024, 15:59Warto sobie podejrzeć, jak to robią zawodnicy sterowani przez komputer. W których momentach zjeżdzają i przy jakiej prędkości z powrotem wstają.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑11 lutego 2024, 15:44 Ja mam na razie problem, ale to pewnie wynika z tego, że nigdzie tego nie doczytałem, jak się zjeżdża. Mój biathlonista nawet z górki "wiosłuje" kijkami.![]()
![]()
No tak a ja cały czas naparzam w gorę!Gaetano Kohlmeise pisze: ↑11 lutego 2024, 16:13Szczałka w dółHeinz-Werner Grüner pisze: ↑11 lutego 2024, 16:00No tak, ale ja na razie nie wiem jak to się robi.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑11 lutego 2024, 15:59
Warto sobie podejrzeć, jak to robią zawodnicy sterowani przez komputer. W których momentach zjeżdzają i przy jakiej prędkości z powrotem wstają.![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość