Partie Polityczne w Sandżaku
Regulamin forum
PLAN MIASTA - LICZBA MIESZKAŃCÓW: 572
PLAN MIASTA - LICZBA MIESZKAŃCÓW: 572
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Piotr Romanow • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Partie Polityczne w Sandżaku
Plan na nasze symbole partii był trochę inny, ale skoro Pavel zaprojektował i podesłał mi takie to się przychyliłem. Wydaje mi się, że narracja polityczna, której niezabrania prawo może fajnie pasować do klimatu wsi. 

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Prawo nie zabrania parti politycznych póki nie mieszają mi się w politykę na poziomie rządowym.Piotr Romanow pisze: ↑15 lutego 2025, 18:00 Plan na nasze symbole partii był trochę inny, ale skoro Pavel zaprojektował i podesłał mi takie to się przychyliłem. Wydaje mi się, że narracja polityczna, której niezabrania prawo może fajnie pasować do klimatu wsi.![]()

- Piotr Romanow • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Poziom rządowy nas nie interesuje, głównie z tego powodu że jak dobrze wiemy jesteśmy krajem o charakterystyce władzy wodzowskiej. Nie potrzebujemy tak wysokich stanowisk, a zadowalamy się swoimi wewnętrznymi sprawami.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 lutego 2025, 18:03 Prawo nie zabrania parti politycznych póki nie mieszają mi się w politykę na poziomie rządowym.![]()