Partie Polityczne w Sandżaku

Wieś położona na północ od stolicy. Skupia ludność głównie boszniacką. Odkryto ją podczas operacji Eingeborener 1922, za odkrycie był odpowiedzialny Feldwebel (wtedy) Romanow, a dokładnie w dniu 25 czerwca 1922 roku. Dokłądnie nie wiadomo w jaki sposób znaleźli się tam ludzie tej narodowości. Żyją w asymliacji z Edlami.
Regulamin forum
PLAN MIASTA - LICZBA MIESZKAŃCÓW: 572
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Partie Polityczne w Sandżaku

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Topory vs Bażanty(?) - ring wolny. Gong. :P
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Piotr Romanow Stempel
Gesicht der Garnison

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Piotr Romanow »

Plan na nasze symbole partii był trochę inny, ale skoro Pavel zaprojektował i podesłał mi takie to się przychyliłem. Wydaje mi się, że narracja polityczna, której niezabrania prawo może fajnie pasować do klimatu wsi. :)
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Piotr Romanow pisze: 15 lutego 2025, 18:00 Plan na nasze symbole partii był trochę inny, ale skoro Pavel zaprojektował i podesłał mi takie to się przychyliłem. Wydaje mi się, że narracja polityczna, której niezabrania prawo może fajnie pasować do klimatu wsi. :)
Prawo nie zabrania parti politycznych póki nie mieszają mi się w politykę na poziomie rządowym. ;)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Piotr Romanow Stempel
Gesicht der Garnison

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Piotr Romanow »

Heinz-Werner Grüner pisze: 15 lutego 2025, 18:03 Prawo nie zabrania parti politycznych póki nie mieszają mi się w politykę na poziomie rządowym. ;)
Poziom rządowy nas nie interesuje, głównie z tego powodu że jak dobrze wiemy jesteśmy krajem o charakterystyce władzy wodzowskiej. Nie potrzebujemy tak wysokich stanowisk, a zadowalamy się swoimi wewnętrznymi sprawami. :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sandjak”