Széles Duna

Każdy koń po dniu pełnym ciężkich treningów musi mieć miejsce gdzie może spokojnie odpocząć. Stajnia główna, będzie mogła pomieścić 10 koni z boksami wielkości ok.16 m.kw. oraz dwa większe rzędu 20m.kw. Do tego w jednym skrzydle budynku znajdzie się siodlarnia, do przechowywania sprzętu jeździeckiego obsługi i właścicieli koni. A z drugiej strony znajdować się ma miejsce na paszarnie, gdzie jak sama nazwa wskazuje będzie miejscem przechowywania paszy dla koni. W tak wyjątkowym miejscu nie zabraknie także specjalnie wyznaczonej strefy na przybory kowalskie do podkuwania kopyt zwierząt
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Széles Duna

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Pavel van der Gibson pisze: 04 czerwca 2024, 18:19 Po trzecim punkcie kontrolnym udało się utrzymać czwarte miejsce. Punktów znów nie było, ale wszystko da się jeszcze odrobić.

Obrazek
Weź tam delikatnie przyśpiesz Panie Gibson, nie moze być tak, że nie ma podium. ;)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Pavel van der Gibson Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Pavel van der Gibson »

Po wielu dniach rywalizacji, nastąpiło uroczyste zakończenie. Gonitwę zakończyłem na 4 miejscu, a więc najgorszym dla sportowca. Warto jednak zaznaczyć, że kilku zawodników udało się wyprzedzić, wynik nie jest więc zły. :R

Serdecznie dziękuję stadninie za wypożyczenie wierzchowca. Mam nadzieję, że w przyszłości będę miał jeszcze okazję skorzystać z usług tak pięknego konia.
Kanclerz Księstwa Sarmacji
Prezes VfB 1923 Wolkenbad

Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Pavel van der Gibson pisze: 11 czerwca 2024, 14:15 Po wielu dniach rywalizacji, nastąpiło uroczyste zakończenie. Gonitwę zakończyłem na 4 miejscu, a więc najgorszym dla sportowca. Warto jednak zaznaczyć, że kilku zawodników udało się wyprzedzić, wynik nie jest więc zły. :R

Serdecznie dziękuję stadninie za wypożyczenie wierzchowca. Mam nadzieję, że w przyszłości będę miał jeszcze okazję skorzystać z usług tak pięknego konia.
My również dziękujemy za reprezentowanie NationalGestüt na arenie międzynarodowej. Zawody w RON nie należały do łatwych, ale czwarte miejsce i tak niezłe.
W ramach podziękowań chcielibyśy wesprzeć naszego pierwszego reprezentanta w siodle wierzchowca skromnym podarkiem w wysokości 250Қ. EdelDank!

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Pavel van der Gibson Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Pavel van der Gibson »

O bardzo dziękuję i liczę, że w przyszłości będą kolejne okazję do współpracy :D
Kanclerz Księstwa Sarmacji
Prezes VfB 1923 Wolkenbad

Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Pavel van der Gibson pisze: 12 czerwca 2024, 08:57 O bardzo dziękuję i liczę, że w przyszłości będą kolejne okazję do współpracy :D
Ja na to liczę bardzo! I mam nadzieję, że sami jako stadnina zaprezentujemy własną gonitwę!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Jürgen Voller Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Jürgen Voller »

Moje najszczersze gratulacje dla naszego dzielnego reprezentanta :D
Dobra robota :)
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Dobra, oj dobra, ale musimy wykorzystać ten potencjał.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Joachim Cargalho »

Specjalnie odnalazłem ten wątek, żeby sprawdzić jak poszło naszemu Edlowi. Spóźnione, ale gratuluję! :E :D

Nadal w głowie tkwi mi gra z wykorzystaniem naszej stadniny...
Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Joachim Cargalho pisze: 28 czerwca 2024, 20:10 Specjalnie odnalazłem ten wątek, żeby sprawdzić jak poszło naszemu Edlowi. Spóźnione, ale gratuluję! :E :D

Nadal w głowie tkwi mi gra z wykorzystaniem naszej stadniny...
To jeden z pomysłów na Edeliebe, a później Oktoberfest... Także ja bardzo chętnie!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hauptstall - Stajnia Główna”