RMAW - temat ogólny

Rajdowe Mistrzostwa Austro-Wegier to forumowa zabawa w rajdy samochodowe, której zamiarem jest wyłonienie najlepszego kierowcy mikroświata.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner • Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

RMAW - temat ogólny

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Jako inicjator wydarzenia, także w Edelweiss chciałbym stale informować co i jak się dzieje w sferze rajdowej...
Jak na razie na sucho przenosić będę posty, ale liczę, na pełną komitywę z Waszej strony również. :)
W związku z problemami realnymi prezentacja kalendarza na sezon IV następuje dopiero dzisiaj…

Najpierw zajmijmy się tym co już było. Wydarzeniem inaugurującym sezon było XX-lecie Księstwa Sarmacji, które w ten sposób chciało uhonorować okrągłą rocznicę. Jednym z wydarzeń był właśnie rajd. Po niezwykle zaciętym boju, o włos, zwycięzcą okazał się Herr @Helwetyk Romański…

Wspomnijmy sobie ten moment krótką grafiką:
Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
daniel von tauer-krak • Stempel

ODZNACZENIA

Re: RMAW - temat ogólny

Post autor: daniel von tauer-krak »

Ustawienia i autoryzacja rachunków
Daniel Janary von Tauer-Krak
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

daniel von tauer-krak pisze: ↑18 września 2026, 09:50 Ustawienia i autoryzacja rachunków
Aż tak bardzo zacofany nie jestem. ;) Ogarnąłem, ale nie wskoczyło mi od razu. Jak wszedlem drugi raz to pykło.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Obrazek
Halo, halo? Czy mamy łączność? Czy to już dziś witamy się z gąską, czy dziś świętujemy? A owszem! Rozpoczynamy wielką promocję Rajdu Wspólnoty Narodów! 

Cały "to forumowe ściganie" odbędzie się na spolecznosc.bialenia.re , ale zawitamy aż do czterech mikronacji. Zaskakujace, prawda? 

Na dzień dobry zaliczymy prolog i pierwsze odcinki specjalne w Rodecji. Następnie "wielka zielona(a może biała?)" Bialenia. Następnie "czarna ja smoła" Samunda by na końcu zawitać do całkiem "żółtego" Nan Di! Wiem nieco "ekscentryczne kolorowe porównanie, ale przez to jeszcze bardziej ciekawie.
Zróżnicowania terytorialnego nigdy za wiele!

Czuje się zaszczycony by powitać w gronie rodziny RMAW nacje, gdzie jeszcze nie startowaliśmy - Rodecję, Bialenię, Samundę i Nan Di. Chylę czoła!
Obrazek

Czy miłośnicy zdrowej rywalizacji są już gotowi? 
Ruszamy już 23 października!

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
ODPOWIEDZ

Wróć do „RMAW - siedziba główna”