Grünerwald

Aha to rezygnuję z zawodów biathlonowych, możecie mnie wykreślić z klasyfikacji :pGaetano Kohlmeise pisze: ↑28 grudnia 2024, 00:02 Niestety, nie możemy uznać wyniku @Pavel van der Gibson, bo de facto jechał on na innej trasie.
Właśnie teraz zauważyłem, że miniaturka jest inna. Szkoda...Gaetano Kohlmeise pisze: ↑28 grudnia 2024, 00:02 Niestety, nie możemy uznać wyniku @Pavel van der Gibson, bo de facto jechał on na innej trasie.
Nie bądź taki.. Jutro (lub pojutrze) pojeździmy w masowym, wspólnie... :/Pavel van der Gibson pisze: ↑28 grudnia 2024, 00:25Aha to rezygnuję z zawodów biathlonowych, możecie mnie wykreślić z klasyfikacji :pGaetano Kohlmeise pisze: ↑28 grudnia 2024, 00:02 Niestety, nie możemy uznać wyniku @Pavel van der Gibson, bo de facto jechał on na innej trasie.
https://we.tl/t-j5rpAbXyq5Pavel van der Gibson pisze: ↑28 grudnia 2024, 00:25Aha to rezygnuję z zawodów biathlonowych, możecie mnie wykreślić z klasyfikacji :pGaetano Kohlmeise pisze: ↑28 grudnia 2024, 00:02 Niestety, nie możemy uznać wyniku @Pavel van der Gibson, bo de facto jechał on na innej trasie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość