Grünerwald 1924
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
- Gaetano Kohlmeise
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Grünerwald 1924
Nie wiem co Szanowny robił o tej godzinie na naszym forum, ale to był chyba ostatni wpis w roku ubiegłym. Na pewno w Edelweiss, a może i całym mikro.

- Gaetano Kohlmeise
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Tak, by może. Spędzałem Sylwestra samotnie w mieszkaniu, a jedyne co przypominało mi o nadchodzącej północy, to narastający huk sztucznych ogni.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 stycznia 2025, 19:44Nie wiem co Szanowny robił o tej godzinie na naszym forum, ale to był chyba ostatni wpis w roku ubiegłym. Na pewno w Edelweiss, a może i całym mikro.![]()
![]()

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mam nadzieję, że z wyboru siedział Szanowny sam... W każdym razie zawsze mnie zastanawiało co bym robił własnie w takiej chwili. Ostatni raz samotnie (no powiedzmy, bo z rodzonym bratem) spędzałem z 25 lat temu. Wtedy w ruch szła jakaś FIFA czy inne gierczycho, filmy, etc, ale 23:45 czy tam 23:55 to się stało na ulicy i patrzyło w niebo.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑01 stycznia 2025, 19:51Tak, by może. Spędzałem Sylwestra samotnie w mieszkaniu, a jedyne co przypominało mi o nadchodzącej północy, to narastający huk sztucznych ogni.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 stycznia 2025, 19:44Nie wiem co Szanowny robił o tej godzinie na naszym forum, ale to był chyba ostatni wpis w roku ubiegłym. Na pewno w Edelweiss, a może i całym mikro.![]()
![]()
![]()

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mam nadzieję, że z wyboru siedział Szanowny sam... W każdym razie zawsze mnie zastanawiało co bym robił własnie w takiej chwili. Ostatni raz samotnie (no powiedzmy, bo z rodzonym bratem) spędzałem z 25 lat temu. Wtedy w ruch szła jakaś FIFA czy inne gierczycho, filmy, etc, ale 23:45 czy tam 23:55 to się stało na ulicy i patrzyło w niebo.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑01 stycznia 2025, 19:51Tak, by może. Spędzałem Sylwestra samotnie w mieszkaniu, a jedyne co przypominało mi o nadchodzącej północy, to narastający huk sztucznych ogni.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 stycznia 2025, 19:44Nie wiem co Szanowny robił o tej godzinie na naszym forum, ale to był chyba ostatni wpis w roku ubiegłym. Na pewno w Edelweiss, a może i całym mikro.![]()
![]()
![]()

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nagrody za bieg sprinterski (w zasadzie takie same, ale nagrody oczywiście powielone)
ZWYCIĘZCA : @Gaetano Kohlmeise
oraz 1000Қ

II MIEJSCE:
@Albert Fryderyk de Espada - 500 Қ

III MIEJSCE:
@Heinz-Werner Grüner - 250 Қ

Reszta uczestników - 100 Қ
@Pavel van der Gibson oraz @Ludwig Tomovićrównież otrzymali przelewy na swoje konta!
Gratuluję!
ZWYCIĘZCA : @Gaetano Kohlmeise

II MIEJSCE:
@Albert Fryderyk de Espada - 500 Қ
III MIEJSCE:
@Heinz-Werner Grüner - 250 Қ
Reszta uczestników - 100 Қ
@Pavel van der Gibson oraz @Ludwig Tomovićrównież otrzymali przelewy na swoje konta!
Gratuluję!
- Gaetano Kohlmeise
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Miałem spędzić Sylwestra na imprezie a la domówka ale główna para organizująca rozstała się tydzień przed świętami, a razem z nimi upadła impreza. Jakby nie mogli poczekać do nowego roku ...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 stycznia 2025, 19:58Mam nadzieję, że z wyboru siedział Szanowny sam... W każdym razie zawsze mnie zastanawiało co bym robił własnie w takiej chwili. Ostatni raz samotnie (no powiedzmy, bo z rodzonym bratem) spędzałem z 25 lat temu. Wtedy w ruch szła jakaś FIFA czy inne gierczycho, filmy, etc, ale 23:45 czy tam 23:55 to się stało na ulicy i patrzyło w niebo.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑01 stycznia 2025, 19:51Tak, by może. Spędzałem Sylwestra samotnie w mieszkaniu, a jedyne co przypominało mi o nadchodzącej północy, to narastający huk sztucznych ogni.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 stycznia 2025, 19:44
Nie wiem co Szanowny robił o tej godzinie na naszym forum, ale to był chyba ostatni wpis w roku ubiegłym. Na pewno w Edelweiss, a może i całym mikro.![]()
![]()
![]()
![]()

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Całkowicie szanuje taką postawę i decyzję! Mnie by się przydała pewna forma izolacji, taka samotność, gdzieś daleko na wyspie, nawet i półroczna, ale oczywiście z dostępem do internetu.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑01 stycznia 2025, 21:20Miałem spędzić Sylwestra na imprezie a la domówka ale główna para organizująca rozstała się tydzień przed świętami, a razem z nimi upadła impreza. Jakby nie mogli poczekać do nowego roku ...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 stycznia 2025, 19:58Mam nadzieję, że z wyboru siedział Szanowny sam... W każdym razie zawsze mnie zastanawiało co bym robił własnie w takiej chwili. Ostatni raz samotnie (no powiedzmy, bo z rodzonym bratem) spędzałem z 25 lat temu. Wtedy w ruch szła jakaś FIFA czy inne gierczycho, filmy, etc, ale 23:45 czy tam 23:55 to się stało na ulicy i patrzyło w niebo.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑01 stycznia 2025, 19:51
Tak, by może. Spędzałem Sylwestra samotnie w mieszkaniu, a jedyne co przypominało mi o nadchodzącej północy, to narastający huk sztucznych ogni.![]()
![]()
W każdym razie, miałem jeszczde kilka innych opcji, ale każda wydała mi się być gorsza od siedzenia w domu - koncert na świeżym powietrzu, domówki gdzie znam jedynie dwie osoby, czy polsat z rodzicami
Poza tym, chyba wyzbywam sie takiego przymusu, że trzeba być "gdzieś" na Sylwestra, bo czasami się tego żałuje jak np. gdy wpadnie się w randomowe towarzystwo, z którymi nie ma sie punktów stycznych.