Wyniki i dyplomy

Miejsce pełne stylu, dla każdego Władcy lub jego dziedzica. Tutaj nauczysz się, jak robić to z klasą.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Wyniki i dyplomy

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Krzysztof Windsor pisze: 17 lipca 2025, 15:19
Heinz-Werner Grüner pisze: 17 lipca 2025, 11:45
Femme Mystere pisze: 17 lipca 2025, 11:26 Ciekawe, czy ja też mogłabym liczyć na 20 000 Қ na ślub w ramach programu.
Oczywiście! Jedyny warunek jaki stawiam to, że rozwód nie może nastąpić szybciej niż 6 miesięcy. W przeciwnym przypadku siłowo odbieram "zapomogę". ;)
Działa wstecz? Czy z @Sophie dostaniemy za nasze małżeństwo? :karo
Było się nie rozwodzić to za staż dostalibyście "dotacje", a tak ni ma. ;)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Joachim Cargalho »

Zgarnie ktoś inny.
Obrazek
Awatar użytkownika
Gaetano Kohlmeise Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Gaetano Kohlmeise »

Za takie pieniądze jestem gotów ponieść to brzemię. To w końcu tylko 6 miesięcy. @Sophie, co ty na to?

@Femme Mystere, czy są jakieś dodatkowe wymagania dot. jakości pożycia?
Gaetano Kohlmeise

znany również jako
Kajetan Merkury Sikorski
Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Gaetano Kohlmeise pisze: 17 lipca 2025, 21:33 Za takie pieniądze jestem gotów ponieść to brzemię. To w końcu tylko 6 miesięcy. @Sophie, co ty na to?

@Femme Mystere, czy są jakieś dodatkowe wymagania dot. jakości pożycia?
17 VII 1925 roku - godzina 08:33 i sekund 10 - ostateczny termin na deklarację. Ślub musi być po edelweissku, czyli z pompą!
No i o jakim trudzie tu mówimy, toż to cała przyjemność! 6 miesięcy to minimum, ale ja będę trzymał kciuki za wieczne szczęście!

I ostatecznie proszę o deklaracje Herr @Gaetano Kohlmeise czy to były oświadczyny?
(pssst.. w razie czego pożyczę stówę na kawę i lody. W restauracji, kinie czy nawet na spacerze lepiej to wygląda niż na uczelni. ;) )
O wymagania niech lepiej Szanowny nie pyta. Od razu samo prez się nasuwa się potomek.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Dorzucam 10 000K, jeśli do ślubu dojdzie jeszcze w lipcu!
Obrazek
Awatar użytkownika
Gaetano Kohlmeise Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Gaetano Kohlmeise »

Heinz-Werner Grüner pisze: 17 lipca 2025, 21:37 I ostatecznie proszę o deklaracje Herr @Gaetano Kohlmeise czy to były oświadczyny?
(pssst.. w razie czego pożyczę stówę na kawę i lody. W restauracji, kinie czy nawet na spacerze lepiej to wygląda niż na uczelni. )
Tak, to były oświadczyny. Wiem, że nieudolne, ale to maksymalny poziom romantyzmy, na jaki potrafię się wznieść.
Heinz-Werner Grüner pisze: 17 lipca 2025, 21:37 O wymagania niech lepiej Szanowny nie pyta. Od razu samo prez się nasuwa się potomek.
Właśnie tego wolałbym uniknąć. Wystarczająco mam nieślubnych potomków.
Gaetano Kohlmeise

znany również jako
Kajetan Merkury Sikorski
Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Gaetano Kohlmeise pisze: 17 lipca 2025, 21:44
Heinz-Werner Grüner pisze: 17 lipca 2025, 21:37 I ostatecznie proszę o deklaracje Herr @Gaetano Kohlmeise czy to były oświadczyny?
(pssst.. w razie czego pożyczę stówę na kawę i lody. W restauracji, kinie czy nawet na spacerze lepiej to wygląda niż na uczelni. )
Tak, to były oświadczyny. Wiem, że nieudolne, ale to maksymalny poziom romantyzmy, na jaki potrafię się wznieść.
Heinz-Werner Grüner pisze: 17 lipca 2025, 21:37 O wymagania niech lepiej Szanowny nie pyta. Od razu samo prez się nasuwa się potomek.
Właśnie tego wolałbym uniknąć. Wystarczająco mam nieślubnych potomków.
W takim razie chyba będzie trzeba rozpocząć nauczanie w Katedrze Romeo i Julii, tam romantyzmu nauczy się Szanowny aż nadto!

A pochwali mi się Szanowny, choćby i prywatnie, ile tego kwiatu zapylił? O jednym to wiem, całkiem solidny i znakomicie proseprujacy bramkarz w naszej kadrze.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Femme Mystere »

Herr @Gaetano Kohlmeise ... proszę chociaż jakieś kwiaty, jakiś pierścionek... Polecam zakup w Diamand ;)

A wymagania? Męski potomek, bo przy rozwodzie... @Sophie znów wzbogaci sie o połowę czyjegoś majątku ... Moja córka jest taka przedsiębiorcza!
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Oczywiście jeszcze kwiaty dla przyszłej teściowej i koniaczek dla teścia, ale na pewno o tym nie trzeba takiemu dżentelmenowi przypominać! :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

A czy czasem ja nie jestem także tym, który upominek powinien dostać? Tutaj już pozostawiam wolę samemu kawalerowi z rodu Sikorskich. Oni wiedzą co oberhaupt lubi.
Wyobrażacie sobie, w końcu powstanie czwarty ród w pełni związany z ziemiami Kotliny!
Mamy wszak Grünerów, mamy i licznych Cargalho, ale i Augentrost ma swoje do powiedzenia. Czwarta siła Kohlmeise'ów byłaby w równowadze do chaosu i pokoju. XD
Romanowów nie wliczam, gdyż pomimo tego, że Pioter jest naszym obywatelem to ród już niekoniecznie ma korzenie rodem z Krainy Szarotek.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Katedra Stylu dla Władców Mikroświata”