1.kolejka
8 X 1925r.
Austro-Wegry - Volkian 2 - 1 (0 - 1)
Niemcy - Kafleandia 3 - 1 (1 - 0)

W drugim meczu grupy A, Niemcy zdeklasowali Kafleandię. Na uwagę zasługują dwa trafienia Dietera Effenberga. Pewne zwycięstwo i pierwsze miejsce w grupie

Dla mnie stuprocentowe pewniaki, że i tak wyjdą z grupy. Wpadka Lumerii to w zasadzie wywoła chyba tylko jeszcze większe pokłady mobilizacji u @Albert. To prawdziwy "pies na sukcesy". Zaryzykuje i postawię w ciemno 5000 klubeków, że półfinał ogarnie z palcem w zadku.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑12 października 2025, 13:03 Prawie każdy stawiał na Lumerię i Austro-Wegry. Co prawda to dopiero 2 kolejka i jeszcze wszystko może się zdarzyć, ale no jest ciekawie.
Sama byłam w sytuacji, gdzie miałam wpadki ale udało się wyjść. Więc wierzę, że tutaj też się udaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 października 2025, 13:19Dla mnie stuprocentowe pewniaki, że i tak wyjdą z grupy. Wpadka Lumerii to w zasadzie wywoła chyba tylko jeszcze większe pokłady mobilizacji u @Albert. To prawdziwy "pies na sukcesy". Zaryzykuje i postawię w ciemno 5000 klubeków, że półfinał ogarnie z palcem w zadku.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑12 października 2025, 13:03 Prawie każdy stawiał na Lumerię i Austro-Wegry. Co prawda to dopiero 2 kolejka i jeszcze wszystko może się zdarzyć, ale no jest ciekawie.
Uda się, uda.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑14 października 2025, 09:11Sama byłam w sytuacji, gdzie miałam wpadki ale udało się wyjść. Więc wierzę, że tutaj też się udaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 października 2025, 13:19Dla mnie stuprocentowe pewniaki, że i tak wyjdą z grupy. Wpadka Lumerii to w zasadzie wywoła chyba tylko jeszcze większe pokłady mobilizacji u @Albert. To prawdziwy "pies na sukcesy". Zaryzykuje i postawię w ciemno 5000 klubeków, że półfinał ogarnie z palcem w zadku.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑12 października 2025, 13:03 Prawie każdy stawiał na Lumerię i Austro-Wegry. Co prawda to dopiero 2 kolejka i jeszcze wszystko może się zdarzyć, ale no jest ciekawie.![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość