Właśnie zauważyłem, że mój opis nie do końca odpowiada prezentowanej grafice
Scholandia ma 6 punktów, a nie 5 jak jest zaprezentowane na obrazku
Właśnie zauważyłem, że mój opis nie do końca odpowiada prezentowanej grafice
Fakt, Scholandia ma 6 punktów. Prosze wybaczyć, że wprowadzamy w błąd.Piotr vel Bocian pisze: ↑27 października 2025, 12:50Właśnie zauważyłem, że mój opis nie do końca odpowiada prezentowanej grafice
Scholandia ma 6 punktów, a nie 5 jak jest zaprezentowane na obrazku![]()

Piotr vel Bocian pisze: ↑29 października 2025, 23:08 Pisałem przedwczoraj, że Winkulia mimo zdobycia 1 punktu w pięciu meczach nie jest słaba, tylko miała sporego pecha. Gdyby udało się utrzymać obecny poziom gry to jeszcze w tabeli może zamieszać.
W ogóle nie skojarzyłem, że z trzeciego miejsca też się (w większości) wychodzi. W tej sytuacji po pierwsze Winkulia faktycznie ma jeszcze szansę na awans, a po drugie wygląda na to, że spokojnie mogę osczędzać chłopaków.
"Spokojnie" dotyczyło mojego zespołu czyli reprezentacji LeocjiHeinz-Werner Grüner pisze: ↑30 października 2025, 08:11Piotr vel Bocian pisze: ↑29 października 2025, 23:08 Pisałem przedwczoraj, że Winkulia mimo zdobycia 1 punktu w pięciu meczach nie jest słaba, tylko miała sporego pecha. Gdyby udało się utrzymać obecny poziom gry to jeszcze w tabeli może zamieszać.
W ogóle nie skojarzyłem, że z trzeciego miejsca też się (w większości) wychodzi. W tej sytuacji po pierwsze Winkulia faktycznie ma jeszcze szansę na awans, a po drugie wygląda na to, że spokojnie mogę osczędzać chłopaków.
Z trzeciego miejsca wychodzi 4 z 6 ekip. Nie wiem czy tak spokojnie, ale na pewno są bliscy tego by przejść dalej. Trener jest zawzięty to i nie odpuści.

[/size]

[/size]Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość