Dzięki za poświęcenie czasu!Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑12 września 2025, 00:26Przetestowałem na swoich powiadomieniach i się sprawdza.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 września 2025, 00:13Jeśli to zadziała, to chwała Ci za to... Nie ma nic gorszego jak widok nieodczytanej wiadomości/powiadomienia kiedy znasz już ją na pamięć.Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑12 września 2025, 00:11
Od teraz każde powiadomienie jest jednokrotnego kliknięcia. Po przekierowaniu, po stronie stempla ustawiam jako odczytanie i drugi raz go nie wyświetla. Oczywiście nie mam wpływu na forum, z którego pochodzi powiadomienie, więc tam dalej pozostanie nieodczytane, jednak zniknie że stempla.![]()
Najlepsze rzeczy tworzy się o wpół do pierwszej, kiedy trzeba wstać na 7 do pracy![]()
Weryfikacja Stempla
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Weryfikacja Stempla
- Sheldon Anszlus Robingren • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dodałem opcje oznaczenia jako przeczytane, tak więc nie trzeba już wchodzić w link nawetHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 września 2025, 20:57Dzięki za poświęcenie czasu!Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑12 września 2025, 00:26Przetestowałem na swoich powiadomieniach i się sprawdza.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 września 2025, 00:13
Jeśli to zadziała, to chwała Ci za to... Nie ma nic gorszego jak widok nieodczytanej wiadomości/powiadomienia kiedy znasz już ją na pamięć.![]()
Najlepsze rzeczy tworzy się o wpół do pierwszej, kiedy trzeba wstać na 7 do pracy![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie widzę. :/Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑13 września 2025, 22:45Dodałem opcje oznaczenia jako przeczytane, tak więc nie trzeba już wchodzić w link nawetHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 września 2025, 20:57Dzięki za poświęcenie czasu!Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑12 września 2025, 00:26
Przetestowałem na swoich powiadomieniach i się sprawdza.
![]()
-
Stanisław Kowalski • Stempel
Skoro już mi sie zdarza od czasu do czasu pisać na forum Edelweiss, to może powinienem się zweryfikować. Więc jeśli można to prosiłbym o weryfikacje kodu: „S-43hYnIsg” 
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Stempel zweryfikowany, zachęcam do częstszych odwiedzin.Stanisław Kowalski pisze: ↑24 października 2025, 16:24 Skoro już mi sie zdarza od czasu do czasu pisać na forum Edelweiss, to może powinienem się zweryfikować. Więc jeśli można to prosiłbym o weryfikacje kodu: „S-43hYnIsg”![]()