Dzień dobry
Regulamin forum
- Anastazja Szermietiewa
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Dzień dobry
Witam serdecznie w naszych skromnych zakątkach 
Mam nadzieję, że będzie szanowna częściej zaglądać do nas
Mam nadzieję, że będzie szanowna częściej zaglądać do nas
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Witam serdecznie,
Proszę powiedzieć o sobie ciut wiecej, nie miałem przyjemności poznać...
Proszę powiedzieć o sobie ciut wiecej, nie miałem przyjemności poznać...
- Anastazja Szermietiewa
Jeśli tylko czas pozwoli to chętnie będę zaglądać częściej. Edelweiss to prawdziwa kopalnia inspiracji wśród mikronacji
Pierwszy raz jestem w Edelweiss. Aktualnie mieszkam w Rusowii gdzie prowadzę blog podróżniczo - przyrodniczy (Rusowia pieszo). Zachęcam do przeczytania
Pierwszy raz jestem w Edelweiss. Aktualnie mieszkam w Rusowii gdzie prowadzę blog podróżniczo - przyrodniczy (Rusowia pieszo). Zachęcam do przeczytania
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Miło to słyszeć. Staramy się jak najlepiej wykorzystać potencjał jaki w nas drzemie... Co do bloga, to chętnie zajrzę. Czy Szanowna ma jakieś doświadczenie w mikronacjach?Anastazja Szermietiewa pisze: ↑08 lipca 2026, 09:22 Jeśli tylko czas pozwoli to chętnie będę zaglądać częściej. Edelweiss to prawdziwa kopalnia inspiracji wśród mikronacji![]()
Pierwszy raz jestem w Edelweiss. Aktualnie mieszkam w Rusowii gdzie prowadzę blog podróżniczo - przyrodniczy (Rusowia pieszo). Zachęcam do przeczytania![]()
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
UlalalaAnastazja Szermietiewa pisze: ↑08 lipca 2026, 09:22 Jeśli tylko czas pozwoli to chętnie będę zaglądać częściej. Edelweiss to prawdziwa kopalnia inspiracji wśród mikronacji![]()
Pierwszy raz jestem w Edelweiss. Aktualnie mieszkam w Rusowii gdzie prowadzę blog podróżniczo - przyrodniczy (Rusowia pieszo). Zachęcam do przeczytania![]()

- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Również witam paniąAnastazja Szermietiewa pisze: ↑08 lipca 2026, 09:22 Jeśli tylko czas pozwoli to chętnie będę zaglądać częściej. Edelweiss to prawdziwa kopalnia inspiracji wśród mikronacji![]()
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Anastazja Szermietiewa
Co do doświadczenia w mikronacjach to mam praktycznie zerowe. Kiedyś próbowałam się "wkręcić" ale nie wyszło. Teraz od dłuższego czasu byłam tajnym obserwatorem
aż w końcu zdecydowałam się zamieszkać w Rusowii ponieważ od zawsze fascynowała mnie kultura i przyroda Rosyjska.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zatem życzę powodzenia i mam nadzieję na bliższe poznanie niebawemAnastazja Szermietiewa pisze: ↑09 lipca 2026, 10:19 Co do doświadczenia w mikronacjach to mam praktycznie zerowe. Kiedyś próbowałam się "wkręcić" ale nie wyszło. Teraz od dłuższego czasu byłam tajnym obserwatoremaż w końcu zdecydowałam się zamieszkać w Rusowii ponieważ od zawsze fascynowała mnie kultura i przyroda Rosyjska.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL