Powitanie

Szanowny przybyszu, jeśli dotarłeś do rogatki to znaczy, że włożyłeś wiele trudu by ujrzeć całe piekno górskiej krainy. To jednak musi jeszcze chwilę poczekać - jesteś zapewne zmęczony podróżą. Spocznij więc na przydrożnym kamieniu, a następnie przekazując dokumenty straży granicznej opowiedz coś o sobie... i dowiedz się więcej o samym Edelweiss.
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Mikołaj Radziwiłł Stempel

Powitanie

Post autor: Mikołaj Radziwiłł »

Pragnę serdecznie pozdrowić i powitać wszystkich mieszkańców Edelweiss! :D
Przybywam z Rzeczypospolitej Obojga Narodów w odwiedziny i bardzo miło mi Was poznać.
/-/ Mikołaj Radziwiłł
Hrabia Mondolfo
Poseł JKM Jerzego IV w Kotlinie Edelweiss

Obrazek
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Powitanie

Post autor: Joachim Cargalho »

Dla tych, którzy nie śledzą postów w Rzeczpospolitej, pozwolę sobie przedstawić naszego gościa:
Staję dziś przed Wami pod nowymi personaliami jako Mikołaj Jabłonowski, jednak nie chcę i nie mogę rozpocząć swojej drogi w Rzeczypospolitej od zatajania prawdy. Otóż w przeszłości znany byłem jako Józef Wilhelm Potocki.
Witamy w Edelweiss! :E
Obrazek
Awatar użytkownika

Joachim Cargalho pisze: 29 maja 2026, 17:11 Dla tych, którzy nie śledzą postów w Rzeczpospolitej, pozwolę sobie przedstawić naszego gościa:
Staję dziś przed Wami pod nowymi personaliami jako Mikołaj Jabłonowski, jednak nie chcę i nie mogę rozpocząć swojej drogi w Rzeczypospolitej od zatajania prawdy. Otóż w przeszłości znany byłem jako Józef Wilhelm Potocki.
Witamy w Edelweiss! :E
We własnej osobie ;), witam!
/-/ Mikołaj Radziwiłł
Hrabia Mondolfo

Obrazek
Awatar użytkownika
Mandaryna Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Mandaryna »

Witamy serdecznie! ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Mikołaj Radziwiłł pisze: 29 maja 2026, 16:41 Pragnę serdecznie pozdrowić i powitać wszystkich mieszkańców Edelweiss! :D
Przybywam z Rzeczypospolitej Obojga Narodów w odwiedziny i bardzo miło mi Was poznać.
Witam bardzo serdecznie! Edel Wilkommen!

Widzę, że zjawił się Szanowny zgodnie z prośbą! Bardzo mnie to cieszy. Proszę śmiało pytać, czy i gdzie udostepniać to o czym pisaliśmy. Liczę, że Pańskie pojawienie nie będzie "jednorazowym" wypadem. ;)

Tymczasem zapraszam do zwiedzania i poznawania naszej Szarotkowej Krainy. :E
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika

Mandaryna pisze: 29 maja 2026, 18:45 Witamy serdecznie! ;)
Również witam i serdecznie pozdrawiam!
Heinz-Werner Grüner pisze: 29 maja 2026, 19:48 Witam bardzo serdecznie! Edel Wilkommen!

Widzę, że zjawił się Szanowny zgodnie z prośbą! Bardzo mnie to cieszy. Proszę śmiało pytać, czy i gdzie udostepniać to o czym pisaliśmy. Liczę, że Pańskie pojawienie nie będzie "jednorazowym" wypadem. ;)

Pozdrawiam i dziękuję, za tak miłe przyjęcie. Może Oberhaupt wysłać poprzez Discorda :D
/-/ Mikołaj Radziwiłł
Hrabia Mondolfo

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Mikołaj Radziwiłł pisze: 29 maja 2026, 21:02
Mandaryna pisze: 29 maja 2026, 18:45 Witamy serdecznie! ;)
Również witam i serdecznie pozdrawiam!
Heinz-Werner Grüner pisze: 29 maja 2026, 19:48 Witam bardzo serdecznie! Edel Wilkommen!

Pozdrawiam i dziękuję, za tak miłe przyjęcie. Może Oberhaupt wysłać poprzez Discorda :D
Bez zwłoki wysyłam! :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Mikołaj Radziwiłł pisze: 29 maja 2026, 16:41 Pragnę serdecznie pozdrowić i powitać wszystkich mieszkańców Edelweiss! :D
Również witam szanownego pana
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika

Leszek Ebe-Grüner pisze: 29 maja 2026, 23:21
Pozdrawiam bardzo serdecznie :D
Chciałem też napisać, że ze smutkiem czytałem informacje o upadku Imperium Helix :oops:, ciekawy był to projekt, wielka szkoda. Od siebie dodam, że swego czasu (z 4 lata temu) funkcjonowało całkiem spore, polskie forum w uniwersum Gwiezdnych Wojen. Nie wiem czy dalej istnieje, ale gdyby Pana interesowały takie klimaty, można poszukać.
/-/ Mikołaj Radziwiłł
Hrabia Mondolfo

Obrazek
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Mikołaj Radziwiłł pisze: 30 maja 2026, 00:20
Leszek Ebe-Grüner pisze: 29 maja 2026, 23:21
Pozdrawiam bardzo serdecznie :D
Chciałem też napisać, że ze smutkiem czytałem informacje o upadku Imperium Helix :oops:, ciekawy był to projekt, wielka szkoda. Od siebie dodam, że swego czasu (z 4 lata temu) funkcjonowało całkiem spore, polskie forum w uniwersum Gwiezdnych Wojen. Nie wiem czy dalej istnieje, ale gdyby Pana interesowały takie klimaty, można poszukać.
Ja ledwie mam czas na mikronacje, a ty mi o forum Gwiezdnych wojen :mrgreen: Ciekawy? Może, ale zbyt czasochłonny. Ale przynajmniej Król Norbercik kochany odpowiednio się zajmie, on o ziemie akurat i imprezowanie dbać umie ;)
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rogatka graniczna - Powitania”