Przybywam z Rzeczypospolitej Obojga Narodów w odwiedziny i bardzo miło mi Was poznać.
Powitanie
Regulamin forum
- Mikołaj Radziwiłł • Stempel
Powitanie
Pragnę serdecznie pozdrowić i powitać wszystkich mieszkańców Edelweiss!
Przybywam z Rzeczypospolitej Obojga Narodów w odwiedziny i bardzo miło mi Was poznać.
/-/ Mikołaj Radziwiłł
Hrabia Mondolfo
Poseł JKM Jerzego IV w Kotlinie Edelweiss

Hrabia Mondolfo

- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Powitanie
Dla tych, którzy nie śledzą postów w Rzeczpospolitej, pozwolę sobie przedstawić naszego gościa:

Witamy w Edelweiss!Staję dziś przed Wami pod nowymi personaliami jako Mikołaj Jabłonowski, jednak nie chcę i nie mogę rozpocząć swojej drogi w Rzeczypospolitej od zatajania prawdy. Otóż w przeszłości znany byłem jako Józef Wilhelm Potocki.

We własnej osobieJoachim Cargalho pisze: ↑29 maja 2026, 17:11 Dla tych, którzy nie śledzą postów w Rzeczpospolitej, pozwolę sobie przedstawić naszego gościa:
Witamy w Edelweiss!Staję dziś przed Wami pod nowymi personaliami jako Mikołaj Jabłonowski, jednak nie chcę i nie mogę rozpocząć swojej drogi w Rzeczypospolitej od zatajania prawdy. Otóż w przeszłości znany byłem jako Józef Wilhelm Potocki.![]()
/-/ Mikołaj Radziwiłł
Hrabia Mondolfo

Hrabia Mondolfo

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Witam bardzo serdecznie! Edel Wilkommen!Mikołaj Radziwiłł pisze: ↑29 maja 2026, 16:41 Pragnę serdecznie pozdrowić i powitać wszystkich mieszkańców Edelweiss!![]()
Widzę, że zjawił się Szanowny zgodnie z prośbą! Bardzo mnie to cieszy. Proszę śmiało pytać, czy i gdzie udostepniać to o czym pisaliśmy. Liczę, że Pańskie pojawienie nie będzie "jednorazowym" wypadem.
Tymczasem zapraszam do zwiedzania i poznawania naszej Szarotkowej Krainy.
Również witam i serdecznie pozdrawiam!
Pozdrawiam i dziękuję, za tak miłe przyjęcie. Może Oberhaupt wysłać poprzez DiscordaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑29 maja 2026, 19:48 Witam bardzo serdecznie! Edel Wilkommen!
Widzę, że zjawił się Szanowny zgodnie z prośbą! Bardzo mnie to cieszy. Proszę śmiało pytać, czy i gdzie udostepniać to o czym pisaliśmy. Liczę, że Pańskie pojawienie nie będzie "jednorazowym" wypadem.
Tymczasem zapraszam do zwiedzania i poznawania naszej Szarotkowej Krainy.![]()
/-/ Mikołaj Radziwiłł
Hrabia Mondolfo

Hrabia Mondolfo

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Bez zwłoki wysyłam!Mikołaj Radziwiłł pisze: ↑29 maja 2026, 21:02Również witam i serdecznie pozdrawiam!
Pozdrawiam i dziękuję, za tak miłe przyjęcie. Może Oberhaupt wysłać poprzez DiscordaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑29 maja 2026, 19:48 Witam bardzo serdecznie! Edel Wilkommen!
Tymczasem zapraszam do zwiedzania i poznawania naszej Szarotkowej Krainy.![]()
![]()
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Również witam szanownego panaMikołaj Radziwiłł pisze: ↑29 maja 2026, 16:41 Pragnę serdecznie pozdrowić i powitać wszystkich mieszkańców Edelweiss!![]()
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Pozdrawiam bardzo serdecznieLeszek Ebe-Grüner pisze: ↑29 maja 2026, 23:21Również witam szanownego panaMikołaj Radziwiłł pisze: ↑29 maja 2026, 16:41 Pragnę serdecznie pozdrowić i powitać wszystkich mieszkańców Edelweiss!![]()
Chciałem też napisać, że ze smutkiem czytałem informacje o upadku Imperium Helix
/-/ Mikołaj Radziwiłł
Hrabia Mondolfo

Hrabia Mondolfo

- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja ledwie mam czas na mikronacje, a ty mi o forum Gwiezdnych wojenMikołaj Radziwiłł pisze: ↑30 maja 2026, 00:20Pozdrawiam bardzo serdecznieLeszek Ebe-Grüner pisze: ↑29 maja 2026, 23:21Również witam szanownego panaMikołaj Radziwiłł pisze: ↑29 maja 2026, 16:41 Pragnę serdecznie pozdrowić i powitać wszystkich mieszkańców Edelweiss!![]()
Przybywam z Rzeczypospolitej Obojga Narodów w odwiedziny i bardzo miło mi Was poznać.![]()
Chciałem też napisać, że ze smutkiem czytałem informacje o upadku Imperium Helix, ciekawy był to projekt, wielka szkoda. Od siebie dodam, że swego czasu (z 4 lata temu) funkcjonowało całkiem spore, polskie forum w uniwersum Gwiezdnych Wojen. Nie wiem czy dalej istnieje, ale gdyby Pana interesowały takie klimaty, można poszukać.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia