Powitanie
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Powitanie
Przepraszam, że się wtrącę Ivan v.Lichtenstein? Nie słyszałem nigdy. To jakaś nowa postać, czy wręcz przeciwnie tak stara, jak zmarszczki na czole dziadka Jurgena?
- Mikołaj Radziwiłł • Stempel
Ivan von Lichtenstein - Hrabia Księstwa Sarmacji, Hrabia Bracciano w Państwie Kościelnym Rotria, Wojewoda kijowski, szlachcic w RON etc. Działał w Rzeczypospolitej w latach 2013-2018, więc osobiście nie poznałem, ale wiele jego postów czytałemHeinz-Werner Grüner pisze: ↑01 czerwca 2026, 20:29 Przepraszam, że się wtrącę Ivan v.Lichtenstein? Nie słyszałem nigdy. To jakaś nowa postać, czy wręcz przeciwnie tak stara, jak zmarszczki na czole dziadka Jurgena?
/-/ Mikołaj Radziwiłł
Hrabia Mondolfo
Poseł JKM Jerzego IV w Kotlinie Edelweiss

Hrabia Mondolfo

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wybaczy mi Szanowny Poseł, ale chyba mam zaćmienie. Nawet awatar niewiele wniósł do zobrazowania postaci.Mikołaj Radziwiłł pisze: ↑01 czerwca 2026, 20:46Ivan von Lichtenstein - Hrabia Księstwa Sarmacji, Hrabia Bracciano w Państwie Kościelnym Rotria, Wojewoda kijowski, szlachcic w RON etc. Działał w Rzeczypospolitej w latach 2013-2018, więc osobiście nie poznałem, ale wiele jego postów czytałemHeinz-Werner Grüner pisze: ↑01 czerwca 2026, 20:29 Przepraszam, że się wtrącę Ivan v.Lichtenstein? Nie słyszałem nigdy. To jakaś nowa postać, czy wręcz przeciwnie tak stara, jak zmarszczki na czole dziadka Jurgena?![]()
Czasem i tak bywa Oberhaupt'cieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑01 czerwca 2026, 21:01Wybaczy mi Szanowny Poseł, ale chyba mam zaćmienie. Nawet awatar niewiele wniósł do zobrazowania postaci.Mikołaj Radziwiłł pisze: ↑01 czerwca 2026, 20:46Ivan von Lichtenstein - Hrabia Księstwa Sarmacji, Hrabia Bracciano w Państwie Kościelnym Rotria, Wojewoda kijowski, szlachcic w RON etc. Działał w Rzeczypospolitej w latach 2013-2018, więc osobiście nie poznałem, ale wiele jego postów czytałemHeinz-Werner Grüner pisze: ↑01 czerwca 2026, 20:29 Przepraszam, że się wtrącę Ivan v.Lichtenstein? Nie słyszałem nigdy. To jakaś nowa postać, czy wręcz przeciwnie tak stara, jak zmarszczki na czole dziadka Jurgena?![]()
![]()
/-/ Mikołaj Radziwiłł
Hrabia Mondolfo

Hrabia Mondolfo

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak to się mówi, starość, nie radość.Mikołaj Radziwiłł pisze: ↑01 czerwca 2026, 21:21Czasem i tak bywa Oberhaupt'cieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑01 czerwca 2026, 21:01Wybaczy mi Szanowny Poseł, ale chyba mam zaćmienie. Nawet awatar niewiele wniósł do zobrazowania postaci.Mikołaj Radziwiłł pisze: ↑01 czerwca 2026, 20:46
Ivan von Lichtenstein - Hrabia Księstwa Sarmacji, Hrabia Bracciano w Państwie Kościelnym Rotria, Wojewoda kijowski, szlachcic w RON etc. Działał w Rzeczypospolitej w latach 2013-2018, więc osobiście nie poznałem, ale wiele jego postów czytałem![]()
![]()
![]()
![]()
a młodość nie wieczność..Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 czerwca 2026, 21:31Jak to się mówi, starość, nie radość.Mikołaj Radziwiłł pisze: ↑01 czerwca 2026, 21:21Czasem i tak bywa Oberhaupt'cieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑01 czerwca 2026, 21:01
Wybaczy mi Szanowny Poseł, ale chyba mam zaćmienie. Nawet awatar niewiele wniósł do zobrazowania postaci.![]()
![]()
![]()
![]()
/-/ Mikołaj Radziwiłł
Hrabia Mondolfo

Hrabia Mondolfo

- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To się mamy podpytam ale coś mi się zdaje że to nie rodzina 
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

Bardzo możliwe, że nie, ale z ciekawości musiałem dopytać
A kontynuując odpowiadanie powiedzeniami: niejednemu psu Burek
A kontynuując odpowiadanie powiedzeniami: niejednemu psu Burek
/-/ Mikołaj Radziwiłł
Hrabia Mondolfo

Hrabia Mondolfo

- Adelajda Radziwiłłówna
O ile powiązania rodowe są nadal aktualne, Ivan von Lichtenstein jest siostrzeńcem (przepraszam za tykanie) Twojej matki @Isabella M. Neumann-Swann. Syn Karoliny de Ebruz, a więc rodzonej siostry Twojej matki. Dla potwierdzenia wrzucam drzewko genaologiczne autorstwa mojej v-mamusi Oli Chojnackiej.
(-)Adelaide Radziwiłł-Adamas-Marcjan-Chojacka
- Michał F. Lubomirski • Stempel
-
ODZNACZENIA
Dobry wieczór Państwu. 
Michael Franziscus Lubomirski-Lisewicz
Podkanclerzy Wielki
Wojewoda brzeskolitewski
Podkanclerzy Wielki
Wojewoda brzeskolitewski