Syn Leszek Wita
Regulamin forum
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Syn Leszek Wita
Nie będę robił nowego wątku, ale trochę działam i czas na to co obecnie robię
Podsumowanie:
-Zakończyłem w sumie 2 sezony Mistrzostw Wyścigów Nordacko-Edelweiskich Grand Tour.
-Prowadzę na bieżąco Leszkowy Dziennik Sportowy i jestem Dziennikarzem Sportowym Zrzędnika Całodobowego.
-Prowadzę obecnie dwie firmy(Ampraczen-Koribine Cars oraz Ebe-Energole).
-Jestem Projektantem dla Sił Zbrojnych(Aczkolwiek przez pewną grę straciłem trochę motywacje do działania).
-Prowadzę CrashPollin TV
-Założyłem bekową partię w II FN, a nazywa się Partia Ekonomicznie Bogatych Socjalistów.(Co prawda do Kongresu będzie kandydować, ale po to by udowodnić że się nie dostanię)
-Brałem udział w Lekkoatletyce w Edelweiss
-Zgłosiłem 2 piosenki do Our Sound 2025(Preselekcje Edelweiss)
-Prowadzę I Turniej Bizancjum w kości.
-Zostałem niedawno Obywatelem Bizancjum
-Zrobiłem Poradnik dla nowych osób co chcą grać w mikronacje(Na II Federacji Nordackiej)
Oczywiście rozważałem za i przeciw czy mieć 3 obywatelstwo gdziekolwiek, ale no jakoś klimaty rzymskie bardzo polubiłem, a Bizancjum jest najbliżej do takich klimatów.
Oczywiście mam też własny dworek i jutro będę przyjmował w nim swojego pierwszego gościa bo Króla Hawilandu Tadeusza Henrykowskiego!
No i z nowych rzeczy to na koniec dodam że zwiedzam sobie Austro-Węgry i na ten moment zwiedziłem Bośnię, Dalmację, Chorwację, Slawonię, Księstwo Styrii, Królestwo Węgier oraz obecnie jestem w trakcie zwiedzania Królestwa Galicji i Lodomerii.
Więc w teorii mam co robić, ale w praktyce wiem że na pewno nie chcę zajechać się jedynie dojdzie działanie sobie w Bizancjum i może trzecia firma, ale to nie mówię na 100%.
Jeśli będą jakieś zaplanowane ćwiczenia wojskowe w Edelweiss to wiadomo będę też bardzo chętny.
I to w sumie tyle. Oczywiście MWN-EGT odpoczywa, ale od razu mówię że po zakończeniu lub blisko zakończenia CrashPollin TV, to na pewno wrócę.
Co do turnieju w TABS-a nie zapomniałem, ale jest to duże przedwziębzięcie. Nie obiecuje żadnego terminu, ale jak już będę chciał coś zrobić to II Turniej Pollinu w TABS, oczywiście zasady będą jeszcze bardziej rozwinięte, by była jeszcze większa możliwość rywalizacji i taktyki, a mniejsza losowość.
I na koniec mam nadzieję ojciec @Heinz-Werner Grüner że nie przeraziłem ciebie liością aktywności którą obecnie prowadzę XD
Podsumowanie:
-Zakończyłem w sumie 2 sezony Mistrzostw Wyścigów Nordacko-Edelweiskich Grand Tour.
-Prowadzę na bieżąco Leszkowy Dziennik Sportowy i jestem Dziennikarzem Sportowym Zrzędnika Całodobowego.
-Jestem Projektantem dla Sił Zbrojnych(Aczkolwiek przez pewną grę straciłem trochę motywacje do działania).
-Prowadzę CrashPollin TV
-Założyłem bekową partię w II FN, a nazywa się Partia Ekonomicznie Bogatych Socjalistów.(Co prawda do Kongresu będzie kandydować, ale po to by udowodnić że się nie dostanię)
-Zrobiłem Poradnik dla nowych osób co chcą grać w mikronacje(Na II Federacji Nordackiej)
Oczywiście rozważałem za i przeciw czy mieć 3 obywatelstwo gdziekolwiek, ale no jakoś klimaty rzymskie bardzo polubiłem, a Bizancjum jest najbliżej do takich klimatów.
Oczywiście mam też własny dworek i jutro będę przyjmował w nim swojego pierwszego gościa bo Króla Hawilandu Tadeusza Henrykowskiego!
No i z nowych rzeczy to na koniec dodam że zwiedzam sobie Austro-Węgry i na ten moment zwiedziłem Bośnię, Dalmację, Chorwację, Slawonię, Księstwo Styrii, Królestwo Węgier oraz obecnie jestem w trakcie zwiedzania Królestwa Galicji i Lodomerii.
Więc w teorii mam co robić, ale w praktyce wiem że na pewno nie chcę zajechać się jedynie dojdzie działanie sobie w Bizancjum i może trzecia firma, ale to nie mówię na 100%.
Jeśli będą jakieś zaplanowane ćwiczenia wojskowe w Edelweiss to wiadomo będę też bardzo chętny.
I to w sumie tyle. Oczywiście MWN-EGT odpoczywa, ale od razu mówię że po zakończeniu lub blisko zakończenia CrashPollin TV, to na pewno wrócę.
Co do turnieju w TABS-a nie zapomniałem, ale jest to duże przedwziębzięcie. Nie obiecuje żadnego terminu, ale jak już będę chciał coś zrobić to II Turniej Pollinu w TABS, oczywiście zasady będą jeszcze bardziej rozwinięte, by była jeszcze większa możliwość rywalizacji i taktyki, a mniejsza losowość.
I na koniec mam nadzieję ojciec @Heinz-Werner Grüner że nie przeraziłem ciebie liością aktywności którą obecnie prowadzę XD
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nigdy mnie nie przeraża ilość, ani wielkość przedsięwzięć. Trzeba to jednak robić z głową, bo nic tak bardziej nie boli jak chęć uczestnictwa, a później wycofanie bez słowa. Ja zawsze wtóruje hasłom - mierz siły na zamiary. I skoro uważasz, że dasz radę temu wszystkiemu podołać, to mnie nic do tego. Jesteś "dorosły" (jakkolwiek to brzmi w mikronacjac), więc nie musisz pytać o drogę. Weź tylko pod uwagę, że kiedyś przyjdzie czas kiedy trzeba zwolnić, zweryfikować priorytety. Ja wiem na iule mogę sobie pozwolić dzisiaj, ale i jutro, a nawet pojutrze, by nie zawieść. Przede wszystkim by nie zawieść samego siebie... Pisaliśmy o tym. Rób to co lubisz, a bedzie dobrze. Uśmiech na licu syna cieszyć mnie będzie najbardziej.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑07 sierpnia 2025, 22:13 Nie będę robił nowego wątku, ale trochę działam i czas na to co obecnie robię
Podsumowanie:
-Prowadzę CrashPollin TV
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dziękuje za mądre słowa ojciec. I tak mówiłeś o tym. Dlatego robię tylko to co lubię.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 sierpnia 2025, 22:21Nigdy mnie nie przeraża ilość, ani wielkość przedsięwzięć. Trzeba to jednak robić z głową, bo nic tak bardziej nie boli jak chęć uczestnictwa, a później wycofanie bez słowa. Ja zawsze wtóruje hasłom - mierz siły na zamiary. I skoro uważasz, że dasz radę temu wszystkiemu podołać, to mnie nic do tego. Jesteś "dorosły" (jakkolwiek to brzmi w mikronacjac), więc nie musisz pytać o drogę. Weź tylko pod uwagę, że kiedyś przyjdzie czas kiedy trzeba zwolnić, zweryfikować priorytety. Ja wiem na iule mogę sobie pozwolić dzisiaj, ale i jutro, a nawet pojutrze, by nie zawieść. Przede wszystkim by nie zawieść samego siebie... Pisaliśmy o tym. Rób to co lubisz, a bedzie dobrze. Uśmiech na licu syna cieszyć mnie będzie najbardziej.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑07 sierpnia 2025, 22:13 Nie będę robił nowego wątku, ale trochę działam i czas na to co obecnie robię
Podsumowanie:
-Prowadzę CrashPollin TV
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Tak też nie chcąc się wypalić i nie zakładać niczego nowego(i tak mam trochę tych aktywności), to podam jakie mam obecne aktywności:
-W II Federacji Nordackiej jestem w partii @Mandaryna Vratislava.
-Mam firmę Ampraczen-Koribien Cars
-Mam firmę Ebe-Energole
-No jak chodzi o Edelweiss to jestem nadal wojskowym i tak pozostanie. Czekam sobie cierpliwie na wojskową akcje.
-Biorę udział jako wyznawca ,,Drzewa Życia", bo to super inicjatywa od pani...
-...która według mnie jest też najpiękniejszą kobietą na całym Pollinie @Sorcha Raven v.d. Bjørk
-No i mam własny sklep muzyczny Cerise Musicalem w którym będę robił i sprzedawał instrumenty oraz potencjalne płyty wykonawców(wyjątkiem są AI, które mają zakaz)
-W Bizancjum jestem Strategosem Nicaea.
-Jestem Redaktorem(tak awans z Redaktora Sportowego na Redaktora) w Zrzędniku Całodobowym. Prowadzę w nim Leszkowy Dziennik Sportowy i Leszkowy Dziennik Biznesowy
-Mam własne ,,państwo wirtualne", ale bardziej w sumie to przyjemny dodatek
To z takich oczywiście stałych rzeczy. Są jeszcze rzeczy organizacyjne:
-Prowadzę CrashPollin TV, konkretnie Tour de CrashPollin. Na razie udało się zrobić rozgrywki 5 z 9 państw i mam nadzieję że we Wrześniu do końca mi się uda zrobić wszystkie państwa, tymbardziej że po nich chcę bardziej się skupić przyszłościowo na RMAW.
-Prowadzę też Turniej w kości w Bizancjum w tysiąca... Który okazuje się że trwa bardzo długo. Jak się zakończy, to oczywiście nowego nie planuje, a przynajmniej nic w Bizancjum bo bardziej chcę się jednak skupić na Edelweiss i II Federacji Nordackiej.
Także tak to obecnie wygląda. Oczywiście Sklep Muzyczny Cerise Musicalem to ostatnie prywatne przedsiębiorstwo które założyłem. Uznaję że mam wystarczającą ilość aktywności. Ponadto jestem zdziwiony mimo to nadal że jestem nadal w top 5 aktywnych osobach na Pollinie. Miałem wrażenie że owszem może mało nie piszę, ale gdzieś będę bardziej w środku tabeli.
A i jeszcze na koniec jeszcze chce powiedzieć że Skarland to bardzo fajne państwo i cieszę się że między Edelweiss, a Skarlandem dochodzi do współprac. Przez długi czas nic nie wiedziałem o Skarlandzie. Ale odkąd ich odkryłem to @Juan de la Cerda i @Norbert de Catalan to naprawdę sympatyczni ludzie.
A i oczywiście Order Dziedzica... Nie powiem kto, ale będą dwie osoby które również zasłużą na ten order. Więcej nie planuje w najbliższym czasie, bo jednak nie chcę tego traktować jak cukierka do rozdania, a jak coś poważnego i brać przykład z mojego Tatusia @Heinz-Werner Grüner .
-W II Federacji Nordackiej jestem w partii @Mandaryna Vratislava.
-Mam firmę Ampraczen-Koribien Cars
-Mam firmę Ebe-Energole
-No jak chodzi o Edelweiss to jestem nadal wojskowym i tak pozostanie. Czekam sobie cierpliwie na wojskową akcje.
-Biorę udział jako wyznawca ,,Drzewa Życia", bo to super inicjatywa od pani...
-...która według mnie jest też najpiękniejszą kobietą na całym Pollinie @Sorcha Raven v.d. Bjørk
-No i mam własny sklep muzyczny Cerise Musicalem w którym będę robił i sprzedawał instrumenty oraz potencjalne płyty wykonawców(wyjątkiem są AI, które mają zakaz)
-W Bizancjum jestem Strategosem Nicaea.
-Jestem Redaktorem(tak awans z Redaktora Sportowego na Redaktora) w Zrzędniku Całodobowym. Prowadzę w nim Leszkowy Dziennik Sportowy i Leszkowy Dziennik Biznesowy
-Mam własne ,,państwo wirtualne", ale bardziej w sumie to przyjemny dodatek
To z takich oczywiście stałych rzeczy. Są jeszcze rzeczy organizacyjne:
-Prowadzę CrashPollin TV, konkretnie Tour de CrashPollin. Na razie udało się zrobić rozgrywki 5 z 9 państw i mam nadzieję że we Wrześniu do końca mi się uda zrobić wszystkie państwa, tymbardziej że po nich chcę bardziej się skupić przyszłościowo na RMAW.
-Prowadzę też Turniej w kości w Bizancjum w tysiąca... Który okazuje się że trwa bardzo długo. Jak się zakończy, to oczywiście nowego nie planuje, a przynajmniej nic w Bizancjum bo bardziej chcę się jednak skupić na Edelweiss i II Federacji Nordackiej.
Także tak to obecnie wygląda. Oczywiście Sklep Muzyczny Cerise Musicalem to ostatnie prywatne przedsiębiorstwo które założyłem. Uznaję że mam wystarczającą ilość aktywności. Ponadto jestem zdziwiony mimo to nadal że jestem nadal w top 5 aktywnych osobach na Pollinie. Miałem wrażenie że owszem może mało nie piszę, ale gdzieś będę bardziej w środku tabeli.
A i jeszcze na koniec jeszcze chce powiedzieć że Skarland to bardzo fajne państwo i cieszę się że między Edelweiss, a Skarlandem dochodzi do współprac. Przez długi czas nic nie wiedziałem o Skarlandzie. Ale odkąd ich odkryłem to @Juan de la Cerda i @Norbert de Catalan to naprawdę sympatyczni ludzie.
A i oczywiście Order Dziedzica... Nie powiem kto, ale będą dwie osoby które również zasłużą na ten order. Więcej nie planuje w najbliższym czasie, bo jednak nie chcę tego traktować jak cukierka do rozdania, a jak coś poważnego i brać przykład z mojego Tatusia @Heinz-Werner Grüner .
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Frau @Sorcha Raven v.d. Bjørk jest wiedźmą, drogi @Leszek Ebe-Grüner , na pewno rzuciła na ciebie urok i dlatego tak ci sie spodobała.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Prawda, jej kobiecy urok jak najbardziej mnie zaślepił. I jej miłość do drzew. Ja też uwielbiam drzewa.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Frau @Sorcha Raven v.d. Bjørk , proszę zdradzić, cóż to był za magiczny eliksir. Kupię fiolkę na pewnego innego jegomościa.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A ja dodam tylko tyle - oby tak dalej! Nie nakładaj na siebie presji, że coś musisz. Nic nie musisz, to ma być przyjemność by zaglądać do Edelweiss. A nowe pomysły i idee zawsze się znajdą.
- Juan de la Cerda • Stempel
-
ODZNACZENIA
Panie Leszku !
Jest Pan niezmiernie pracowitym człowiekiem!
Taka aktywność jest powodem do dumy, a sam osobiście mogę jedynie pogratulować, że udaje się tego dotrzymać !
Ilość realizowanych przez Pana projektów jest godna podziwu !
Jest Pan niezmiernie pracowitym człowiekiem!
Taka aktywność jest powodem do dumy, a sam osobiście mogę jedynie pogratulować, że udaje się tego dotrzymać !
Ilość realizowanych przez Pana projektów jest godna podziwu !

(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Obispo Universal etc.
Królestwo Skarlandu