EW373834
Widzę, że prywata, to czy mogę prosić o logotyp?
Muszę się dorobić rodowodu bo aż szkoda wszystko firmować swoim przedsiębiorstwem.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 listopada 2025, 21:06 Widzę, że prywata, to czy mogę prosić o logotyp?

A w sumie to nie wiem, zróbcie jak uważacie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 listopada 2025, 21:06 Czy kasa jest na cały sezon czy na jedne zawody?![]()
No właśnie... "Szpady" nie mają swojego herbo-logotypu? Jako obywatel Edelweiss masz pełne prawo do posiadania swojego rodu i oznaczenia go w sposób jaki chcesz. Jedni są szarotką, inni lisami, jeszcze inni mają herby rodowe wygladające (ozdobione) jak choinki, a jeszcze inni nie mają wcale.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑24 listopada 2025, 21:10Muszę się dorobić rodowodu bo aż szkoda wszystko firmować swoim przedsiębiorstwem.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 listopada 2025, 21:06 Widzę, że prywata, to czy mogę prosić o logotyp?
A w sumie to nie wiem, zróbcie jak uważacie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 listopada 2025, 21:06 Czy kasa jest na cały sezon czy na jedne zawody?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość