Zapraszam w imieniu mieszkańców Wolkenbad i swoim własnym na kilka dni dobrej Zabawy!

Moderator: Isabella M. Neumann-Swann

Ja mam chyba 11 (do sztafety), ale olewałem wszystkie ostatnio skoro 4 graliśmy. Ja bym ewentualnie pokusił się o piątą w kolejce, ale nie ja organizuje zawody.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑01 marca 2026, 20:32 Pierwsze 4 na pewno wyjdą - pozastałe 3 podejrzewam, że wszyscy mamy odblokowanei wtedy będzie łatwiej o rywalizację sprawiedliwą
![]()
Ja chce to trochę urozmaicićHeinz-Werner Grüner pisze: ↑01 marca 2026, 21:09Ja mam chyba 11 (do sztafety), ale olewałem wszystkie ostatnio skoro 4 graliśmy. Ja bym ewentualnie pokusił się o piątą w kolejce, ale nie ja organizuje zawody.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑01 marca 2026, 20:32 Pierwsze 4 na pewno wyjdą - pozastałe 3 podejrzewam, że wszyscy mamy odblokowanei wtedy będzie łatwiej o rywalizację sprawiedliwą
![]()
![]()

Nie jestem po prostu pewien czy w siódmej konkurencji wystartuje z dwóch uczestników.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑01 marca 2026, 21:21Ja chce to trochę urozmaicićHeinz-Werner Grüner pisze: ↑01 marca 2026, 21:09Ja mam chyba 11 (do sztafety), ale olewałem wszystkie ostatnio skoro 4 graliśmy. Ja bym ewentualnie pokusił się o piątą w kolejce, ale nie ja organizuje zawody.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑01 marca 2026, 20:32 Pierwsze 4 na pewno wyjdą - pozastałe 3 podejrzewam, że wszyscy mamy odblokowanei wtedy będzie łatwiej o rywalizację sprawiedliwą
![]()
![]()
mamy cały tydzień imprezę, to niech każdego dnia będzie co innego

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości