Galop Mistrzów - Plansza
Moderator: Isabella M. Neumann-Swann
Regulamin forum
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Galop Mistrzów - Plansza
Tutaj będzie przeprowadzana cały wyścig:

(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Galop Mistrzów - Plansza
Rzut dla @Femme Mystere

-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Rzut dla @Pavel van der Gibson

-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Proszę państwa… to już absolutny finał — ostatnia runda przeszła do historii!
Od pierwszych chwil było jasne, że nikt nie odpuści. Tempo było zawrotne, decyzje podejmowane na granicy ryzyka, a każdy ruch mógł zadecydować o wszystkim. I właśnie w tym chaosie, w tej presji… najlepiej odnalazła się ona.
@Fatima Popow-Chojnacka wygrywa cały wyścig!
Perfekcyjnie rozegrała końcówkę — zachowała zimną krew, wyczuła moment i zaatakowała dokładnie wtedy, kiedy trzeba. To było zwycięstwo pełne klasy.
Na drugim miejscu @Pavel van der Gibson — świetny występ, bardzo równa jazda i konsekwencja przez cały wyścig. Do samego końca naciskał liderkę i był realnym zagrożeniem.
A na trzecim miejscu ex aequo @Femme Mystere oraz @Leszek Ebe-Grüner — niezwykle zacięta walka między nimi aż do ostatnich metrów! Żadne z nich nie odpuściło, i ostatecznie kończą równo, dzieląc miejsce na podium.
Publiczność nagradza wszystkich ogromnymi brawami — to był wyścig pełen emocji, zwrotów akcji i prawdziwej sportowej rywalizacji.
Ogromne brawa należą się również @Heinz-Werner Grüner za to iż podjął się próby startu i walczył dzielnie wraz ze swoim koniem do ostatniego możliwego dla nich momentu.
Co za zakończenie. Co za widowisko.
Nagrody zostaną przyznane dzisiaj wieczorem na Balu dla was za udział! Dziękuję wam serdecznie za zabawę i cenne doświadczenie na kolejne lata, gdy będziemy organizować imprezę!
Od pierwszych chwil było jasne, że nikt nie odpuści. Tempo było zawrotne, decyzje podejmowane na granicy ryzyka, a każdy ruch mógł zadecydować o wszystkim. I właśnie w tym chaosie, w tej presji… najlepiej odnalazła się ona.
@Fatima Popow-Chojnacka wygrywa cały wyścig!
Perfekcyjnie rozegrała końcówkę — zachowała zimną krew, wyczuła moment i zaatakowała dokładnie wtedy, kiedy trzeba. To było zwycięstwo pełne klasy.
Na drugim miejscu @Pavel van der Gibson — świetny występ, bardzo równa jazda i konsekwencja przez cały wyścig. Do samego końca naciskał liderkę i był realnym zagrożeniem.
A na trzecim miejscu ex aequo @Femme Mystere oraz @Leszek Ebe-Grüner — niezwykle zacięta walka między nimi aż do ostatnich metrów! Żadne z nich nie odpuściło, i ostatecznie kończą równo, dzieląc miejsce na podium.
Publiczność nagradza wszystkich ogromnymi brawami — to był wyścig pełen emocji, zwrotów akcji i prawdziwej sportowej rywalizacji.
Ogromne brawa należą się również @Heinz-Werner Grüner za to iż podjął się próby startu i walczył dzielnie wraz ze swoim koniem do ostatniego możliwego dla nich momentu.
Co za zakończenie. Co za widowisko.
Nagrody zostaną przyznane dzisiaj wieczorem na Balu dla was za udział! Dziękuję wam serdecznie za zabawę i cenne doświadczenie na kolejne lata, gdy będziemy organizować imprezę!

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Krótka nota należy się także o stanie zdrowia Rychlego Borisza. Koń jest już po dokładnej analizie weterynarskiej. Nadwyrężenie stawu skokowego - czas rehabilitacji 4-5 tygodni. Dobre i to...4
Gratuluje Frau @Fatima Popow-Chojnacka wygranej. Pozostałej dwójce z podium również!
Gratuluje Frau @Fatima Popow-Chojnacka wygranej. Pozostałej dwójce z podium również!
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dziękuję za organizację tej gry. Fajnie się bawiłam. Niestety końcówkę zawaliła, ale, jak tłumaczyłam wcześniej, choroba, praca i realioza mnie przycisnęły.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja też miałem problem. Koń doznał kontuzji.Femme Mystere pisze: ↑06 maja 2026, 10:26 Dziękuję za organizację tej gry. Fajnie się bawiłam. Niestety końcówkę zawaliła, ale, jak tłumaczyłam wcześniej, choroba, praca i realioza mnie przycisnęły.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Za rok będzie łatwiejszy wariantHeinz-Werner Grüner pisze: ↑06 maja 2026, 20:51Ja też miałem problem. Koń doznał kontuzji.Femme Mystere pisze: ↑06 maja 2026, 10:26 Dziękuję za organizację tej gry. Fajnie się bawiłam. Niestety końcówkę zawaliła, ale, jak tłumaczyłam wcześniej, choroba, praca i realioza mnie przycisnęły.![]()

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Za dużo przeszarżowałem z nim. A Rychły już nie jest pierwszej młodości.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑07 maja 2026, 07:48Za rok będzie łatwiejszy wariantHeinz-Werner Grüner pisze: ↑06 maja 2026, 20:51Ja też miałem problem. Koń doznał kontuzji.Femme Mystere pisze: ↑06 maja 2026, 10:26 Dziękuję za organizację tej gry. Fajnie się bawiłam. Niestety końcówkę zawaliła, ale, jak tłumaczyłam wcześniej, choroba, praca i realioza mnie przycisnęły.![]()
z mniejszą ilością kombinowania, to może i koń lepiej się spisze
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
I tak dziękuje za chęci. Za rok musze pomyslec o jakis nagrodach dla wszystkich

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dla mnie nagrodą jest sukces imprezy. Mi więcej do szczęscia nie potrzeba.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑07 maja 2026, 08:57 I tak dziękuje za chęci. Za rok musze pomyslec o jakis nagrodach dla wszystkich