CrashPollin TV 3 Edycja: Turniej

Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

CrashPollin TV 3 Edycja: Turniej

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Wszystkie samochody wjechały na trybuny, a Leszek też wszedł i rozpoczął przemówienie.

Obrazek

Leszek Ebe-Grüner: Witam wszystkich zgromadzonych! Mamy dla was parę nowych wiadomości! Jak wiecie po pierwsza mamy nowego współgospodarza Stanisława Kowalskiego z Beatudii! Po drugie aż 3 z 4 rozgrywek będzie wam znane! Dojdzie tylko jedna nowa rozgrywka tutaj w Edelweiss! Po trzecie jak wiecie tym razem będą punkty! Po czwarte zwycięzca całego turnieju dostaje tytuł Mistrza CrashPollin TV 3 Edycji! Po czwarte nie zabraknie komentatorów sportowych! Będą to ilya Vataszkova, Dick Paterson i Chris Jallery! No i po piąte, będzie oczywiście pierw ceremonia rozpoczęcia, a potem główna rywalizacja! Czy @Heinz-Werner Grüner znowu zadowoli swoje fanki i weźmie udział w Edelweisskiej części? Tego nie wiemy. Ale wiemy że rywalizacja będzie gorąca!
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: CrashPollin TV 3 Edycja: Turniej

Dziś zobaczmy wypowiedzi Ekspertów CrashPollin TV. Zaczynamy od Ilya Vataszkova.

Obrazek

-Ilya Vataszkowa: Poprzednia rywalizacja była na wysokim poziomie. Nawet brało udział kilka gości. Poprzedni współgospodarz Konrad Einsedlier von Hippogriff jako doświadczony kierowca, a jednak nie był na każdym wyścigu. Z tego co sprawdzałam archiwum teczek CrashPollin TV, to pierwszy współgospodarz Grzegorz Szarak był na każdej rozgrywce. A jak będzie z obecnym współgospodarzem Stanisławem Kowalskim? Nie mam zbyt dużego o nim pojęcia, lecz wiem że męscy mężczyźni nie boją się wszelkich rozgrywek. Także zobaczymy czy do takich będzie należał. Liczę na powrót Orjona, jednak nie wiadomo czy wróci. A co do Heinza który się uczył, to ja mam tutaj taką drewnianą linijkę, którą biję po łapach tych co będą próbować się wywinąć z rozgrywek w Edelweiss. A drewno jest z dębu, więc zapewniam jest wyjątkowo twarde! Oczywiście jeszcze jest legendarny Franklin Garamond i Alfred Fabian von Tehen-Dżek który też coś rywalizował z pozostałymi zawodnikami. I cieszę się że tym razem pojawią się zawody na złomowisku.

Następnie ona schodzi z mównicy i w jej miejsce wchodzi Dick Paterson. Pije Ebe-Energola MAX i następnie szerokimi oczami patrzy i przemawia.

Obrazek

-Dick Paterson: Tak jest nareszcie! Jak ja się nudziłem Leszek czemu mi to robiłeś! No ale teraz będzie jazda! I gdzie mój faworyt Orjon! Orjon ciebie Leszek zmiażdży! Jak zwykle. Nie żebyś słabo jeździł. A ten Franklin Garamond z Orjonem w Leocji w poprzedniej edycji zrobili potężną dominacje genetyczną nad Leszkiem! A tak, nowy? Co!!? Kto nowy?!!! A Stanisław Kowalski... Kto to i czemu dopiero teraz się o nim dowiaduje? A piję on Ebe-Energole? A nie wiecie. A Konrad? On też fajnie tam pojeździł... Jak to go nie ma... No nie żartuj! Eh... Dobra więcej się wypowiem jak zobaczę jak jeżdżą.

Tak Dick Paterson schodzi. W jego miejsce wchodzi najbardziej doświadczony ekspert Chris Jallery.

Obrazek

-Chris Jallery: Ależ proszę poprzednich ekspertów szanować decyzję Leszka! I dajmy nowemu Stanisławowi Kowalskiemu szansę! Myślę że też może być interesującym współgospodarzem i za mocno na niego krytycznie patrzycie Ilya Vataszkova i Dick Paterson. A co do zestawu rozgrywek o których się dowiedziałem, to trzy z nich są mi znane, ale że jest nowy współgospodarz, to z pewnością powiew świeżości da! I jestem bardzo zainteresowany nową rozgrywką, która będzie w Alpenfalen! Oczywiście jak to w tym sporcie jest parę niewiadomych, jak to czy Heinz się pojawi chociaż na Edelweisskich rozgrywkach, forma Orjona oraz czy Alfred będzie brał dalszy udział w rozgrywkach? Ciężko to ocenić. I oczywiście legendarny Franklin Garamond, który jako nowy wtedy zawodnik wygrał na najtrudniejszej trasie i nawet gdyby byli tam kosmici, to pewnie nic by to nie zmieniło. Może pojawi się ktoś nowy? To co naprawdę też mnie interesuję, to jakimi pojazdami w pierwszych rozgrywkach będą jeździć. A i oczywiście ten system turniejowy, dla niektórych nowy, ale myślę że powoli trzeba się przyzwyczajać na profesjonalizację CrashPollinTV! Idzie to w dobrym kierunku, a Organizator Leszek widzi poświęca dużo pracy, by rozgrywki się odbyły. Dobrze nie rozgaduję się więcej, bo jeszcze nie ukrywam mimo ekscytacji, to jednak chcę sprawdzić jak ta edycja pójdzie.

I tak wszyscy weszli. Ponadto część plotkowała ze sobą dziennikarzy czy przyjdzie i wypowie się też Stanisław Kowalski na swój temat odnośnie tego, co eksperci o nim mówili oraz co on nowego zamierza wprowadzić do rozgrywek.

@Stanisław Kowalski
@Heinz-Werner Grüner @Orjon Surma @Alfred Fabian @Franklin Garamond
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Bardzo niefortunny termin...
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eBwDgWyqD8w[/youtube]

Są i pierwsze rozgrywki! Do oglądania zaprasza Leszek Ebe-Grüner oraz współgospodarz Stanisław Kowalski. Dziś mierzyliśmy się pierw ,,Kowalski Rozrabia w Edelweiss"(Alpenfalen, Kaskaderskie Show), a później -Neue Garden Stadion(Stadt Edelweiss, Wyścig od A do B). Ten odcinek akurat bez gości.

Punktacja:
-Leszek Ebe-Grüner: 6 pkt
-Stanisław Kowalski: 4 pkt

Lista Państw według kolejności rozgrywek w 3 edycji turnieju:
0.Egzamin Współgospodarza*: Zakończony
1.EDELWEISS: Trwający
2.SARMACJA: Następny
3.MURATYKA: -
4.SKARLAND: -
5.BIALENIA: -
6.BEATUDIA: -

*Nie jest liczony do punktacji turniejowej.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Będzie ciężko uczestniczyć w tym sezonie. Nawet raz.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Witam was serdecznie! Dzisiaj ja, współgospodarz Stanisław Kowalski i gość Orjon Surma rywalizowaliśmy pierw w -,,Heinz jak Drwal!"(Pola pod Glanzbergiem, Podaj Bombę), a później bawiliśmy się flagą w -,,Złomowisko na szczycie"(Szczyty Todesberg, Podaj Flagę)!

Punktacja tej rundy:
Orjon Surma-4 pkt(1 pkt w Podaj Bombę, 3 pkt w Podaj Flagę)
Leszek Ebe-Grüner-4 pkt(2 pkt w Podaj Bombę, 2 pkt w Podaj Flagę)
Stanisław Kowalski-4 pkt(3 pkt w Podaj Bombę, 1 pkt w Podaj Flagę)

Tym samym punktacja główna wygląda tak:
Leszek Ebe-Grüner-10 pkt
Stanisław Kowalski-8 pkt
Orjon Surma-4 pkt

1.EDELWEISS: Zakończony
2.SARMACJA: Następny
3.MURATYKA: -
4.SKARLAND: -
5.BIALENIA: -
6.BEATUDIA: -

*Nie jest liczony do punktacji turniejowej.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Witam was serdecznie! Dzisiaj ja, współgospodarz Stanisław Kowalski i gość Orjon Surma rywalizowaliśmy pierw w Orjon Ucieka Tropicanej Policji!(Tropicana, Policjanci i uciekający) gdzie to był specjalny tryb i faktycznie bawiliśmy się w policjantów i pirata drogowego, potem mieliśmy Ucieczka od Fabryk(Fabryki Baridasu, Wyścig z bombą), a na sam koniec przez to że tamte 2 tryby były szybkie, to zrobiliśmy dodatkowo Port Wojskowy(Luczeng, Demolka)! Zapraszamy do oglądania ;)

Punktacja tej rundy:
Orjon Surma-7 pkt
Leszek Ebe-Grüner-6 pkt
Stanisław Kowalski-3 pkt

Punktacja ogólna:
Leszek Ebe-Grüner-16 pkt
Orjon Surma-11 pkt
Stanisław Kowalski-11 pkt

1.EDELWEISS: Zakończony
2.SARMACJA: Trwający