Siedziba Władz
Regulamin forum

- Joachim Cargalho • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Siedziba Władz
Dobra, bo chyba za długo trwa rozmowa o niczym.

W każdym razie wierzę, naprawdę wierzę, co z resztą zostało udowodnione podczas mojego "kryzysu", że Herr Faktotum dałby sobie świetnie radę z działaniem jako oberhaupt. Na ten moment jednak, całkiem jeszcze młody i sprawny, "dyktator" porządzi sobie jeszcze troszkę.

- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No dobra, niech będzie...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑03 kwietnia 2025, 20:50Dobra, bo chyba za długo trwa rozmowa o niczym.
W każdym razie wierzę, naprawdę wierzę, co z resztą zostało udowodnione podczas mojego "kryzysu", że Herr Faktotum dałby sobie świetnie radę z działaniem jako oberhaupt. Na ten moment jednak, całkiem jeszcze młody i sprawny, "dyktator" porządzi sobie jeszcze troszkę.![]()

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- To chodźmy na piwo, gdzie Szanowny proponuje? Byle nie trzeba jechać do Wolkenbad, po teraz mam sporo problemów przy granicy. Wiesz, Dzicy i jeszcze teraz Wolfsmenchen...Joachim Cargalho pisze: ↑03 kwietnia 2025, 20:53No dobra, niech będzie...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑03 kwietnia 2025, 20:50Dobra, bo chyba za długo trwa rozmowa o niczym.
W każdym razie wierzę, naprawdę wierzę, co z resztą zostało udowodnione podczas mojego "kryzysu", że Herr Faktotum dałby sobie świetnie radę z działaniem jako oberhaupt. Na ten moment jednak, całkiem jeszcze młody i sprawny, "dyktator" porządzi sobie jeszcze troszkę.![]()
![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL

Stadt Edelweiss, dnia 11 kwietnia 1925r.
Nie, tym razem nie ustępuje, nie ustąpiłem, ani w przyszłości nie zamierzam ustąpić. Dziś w naszej realnej "makronacji" dostąpiła się debata kandydatów na prezydenta.
Z przykrością stwierdzam, że jestem szalenie zażenowany poziomem tejże "debaty". Czy ta wypowiedź była potrzebna? Nie. Czy mieszanie mikro z makro ma sens? Nie. No właśnie, nie! A tyle planów miałem na dziś, a oni zabrali mi czas.
Spodziewajcie się, że twarda ręka, miękkiego oberhaupta utrzyma na wodzy naród edelweisski. Niech Kotlina ,ma Waszą moc!

- Targersdorf Borisz
-
ODZNACZENIA
Zwycięzca pyskówki kandydatów na Żyrandol jestem ja.
Dlatego, że nie oglądałem w/w żenady.
Dlatego, że nie oglądałem w/w żenady.
Zwigluss clava
Zwigluss passion
sekretarz ESB ds.piłki nożnej
Zwigluss passion
sekretarz ESB ds.piłki nożnej
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A którą debatę oglądałeś? Tę w telewizji rządowej, czy w wolnych mediach Republiki, do której Trzaskowski bal się przyjść?

- Sorcha Raven • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ta w Końskich miała być jeden na jeden, ale ten "niezależny" powiedział (podobno, tak mówią na bazarku), że nie przyjdzie, w takim razie ten zależny stwierdził, że sobie zrobi wiec, ale...., nagle z mgły wyłonił się ten "niezależny", a z nieba spadło kilku inny, którzy stwierdzili, iż kroi się dobra impreza i można się zabawić.
Wyszła klawa zabawa, że gang Olsena się chowa
Do tego ostatnio ćwierkały wróble, że ten zależny złamał prawo z tą debatą
Ale będzie jeszcze w poniedziałek debata i będą też ci kandydaci, którzy do tej pory nosili medialną czapkę niewidkę. Czyli cyrk jak zwykle, chociaż w tym roku spore urozmaicenie wśród kandydatów, można przebierać jak w worku ulęgałek.
Wyszła klawa zabawa, że gang Olsena się chowa

Do tego ostatnio ćwierkały wróble, że ten zależny złamał prawo z tą debatą

Ale będzie jeszcze w poniedziałek debata i będą też ci kandydaci, którzy do tej pory nosili medialną czapkę niewidkę. Czyli cyrk jak zwykle, chociaż w tym roku spore urozmaicenie wśród kandydatów, można przebierać jak w worku ulęgałek.