Mnie zmobilizowałeś, owszem! Bardziej w tym kontekście pisałem.
Aktywność forumowa Edelweiss
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Aktywność forumowa Edelweiss
Postawiłeś sprawę jasno z obecnością. Mnie to niestety zmotywowało (czasowo, ale zawsze) do działania.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Aktywność forumowa Edelweiss
Kochane Edelki,
MAJ - 626 (2.miejsce) - najgorszy wynik w tym roku, ale nadal TOP3 mikroświata. Czy to źle? W obliczu naszego "przestoju" zajmujemy drugie miejsce. Śmieszy mnie czasem to podsumowanie, bo grymaszę jak mamy mniej niż czterocyfrowe wyniki...
No, ale dzięki Wam nadal "bujamy się" w czołówce. Z resztą Szarotkowa Kraina dopiero zacznie swoją aktywmość wybudzać. Na razie bawimy się w mikronacje pół żartem, prawda?
Vielen Dank Edel!
MAJ - 626 (2.miejsce) - najgorszy wynik w tym roku, ale nadal TOP3 mikroświata. Czy to źle? W obliczu naszego "przestoju" zajmujemy drugie miejsce. Śmieszy mnie czasem to podsumowanie, bo grymaszę jak mamy mniej niż czterocyfrowe wyniki...
No, ale dzięki Wam nadal "bujamy się" w czołówce. Z resztą Szarotkowa Kraina dopiero zacznie swoją aktywmość wybudzać. Na razie bawimy się w mikronacje pół żartem, prawda?
Vielen Dank Edel!