Brawo Wy!
Joachim Cargalho pisze: ↑23 lutego 2025, 21:59 No cóż. Oberhaupt niedoścignionym naszym wzorem jest. I tutaj właśnie to widać.
Gratuluję wygranej!![]()
Serdeczne podziękowania, ale bez Was nie byłoby mnie.
Już nie chciałem być "nadwrazliwy" i samemu o tym pisać, ale tak, tym razem jest już poprawnie.Joachim Cargalho pisze: ↑24 lutego 2025, 09:47 Natomiast, jedna rzecz rzuciła mi się mocno w oko.
W końcu dobrze wygrawerowana tabliczka na statuetce!![]()
A wiecie, że ja też o tym pamiętałam i sprawdziłam aż jak tylko zobaczyłam statuetkę xDDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑24 lutego 2025, 10:25Już nie chciałem być "nadwrazliwy" i samemu o tym pisać, ale tak, tym razem jest już poprawnie.Joachim Cargalho pisze: ↑24 lutego 2025, 09:47 Natomiast, jedna rzecz rzuciła mi się mocno w oko.
![]()
Dobrze, że ktoś czuwa,Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑24 lutego 2025, 20:18A wiecie, że ja też o tym pamiętałam i sprawdziłam aż jak tylko zobaczyłam statuetkę xDDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑24 lutego 2025, 10:25Już nie chciałem być "nadwrazliwy" i samemu o tym pisać, ale tak, tym razem jest już poprawnie.Joachim Cargalho pisze: ↑24 lutego 2025, 09:47 Natomiast, jedna rzecz rzuciła mi się mocno w oko.
![]()
I gratuluję![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość