O tak Jennifer...Sorcha Raven pisze: ↑02 kwietnia 2025, 17:05Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 kwietnia 2025, 12:10 @Sorcha Raven jestem w szoku, że tak mnie bezczelnie okłamano.![]()
![]()
![]()
![]()

O tak Jennifer...Sorcha Raven pisze: ↑02 kwietnia 2025, 17:05Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 kwietnia 2025, 12:10 @Sorcha Raven jestem w szoku, że tak mnie bezczelnie okłamano.![]()
![]()
![]()
![]()
Mniejszość węgierska zamieszkująca Kotlinę, popiera jedyna!!! i słuszna!!! linie polityczna jaka reprezentuje Tyran!!!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 kwietnia 2025, 15:37
Stadt Edelweiss, dnia 2 kwietnia 1925r.
Zaskoczenia nie będzie - cytowane oświadczenie mojego autorstwa było oczywiście prima aprilisowym żartem. Dla tych co już się ucieszyli i świętowali mam smutne wiadomości. Zostaje i mam się dobrze.
Tymczasem życzę przyjemnego spędzania czasu w Szarotkowej Krainie!
Podpisano,
Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Nudziarz i cham?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 kwietnia 2025, 21:01 @Targersdorf Borisz dobry tyran, nigdy nie jest zły.![]()
Edelweiss ma takiego na jakiego nie zasługuje - nudziarza i chama.![]()
Samemu nie wypada się komplementować.Targersdorf Borisz pisze: ↑02 kwietnia 2025, 21:04Nudziarz i cham?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 kwietnia 2025, 21:01 @Targersdorf Borisz dobry tyran, nigdy nie jest zły.![]()
Edelweiss ma takiego na jakiego nie zasługuje - nudziarza i chama.![]()
To chyba mówimy o dwóch różnych Tyranach.
A ja pozostaję przy swoim.Joachim Cargalho pisze: ↑01 kwietnia 2025, 15:57 Nareszcie!
Stadt Edelweiss, dnia 1 kwietnia 1925r.
Z powodu ustąpienia Heinz-Werner Grunera z funkcji Oberhaupta Edelweiss, niniejszym ogłaszam iż powołuję siebie na to stanowisko w trybie natychmiastowym. Wszelkie prawa pozostają niezmienne. Wkrótce nastąpi dowołanie lewego Faktotum.
Podpisano,
Joachim Cargalho
p.o. OBERHAUPTA EDELWEISS
Ty mnie już lepiej na wybory nie namawiaj.Joachim Cargalho pisze: ↑02 kwietnia 2025, 21:36A ja pozostaję przy swoim.Joachim Cargalho pisze: ↑01 kwietnia 2025, 15:57 Nareszcie!
Stadt Edelweiss, dnia 1 kwietnia 1925r.
Z powodu ustąpienia Heinz-Werner Grunera z funkcji Oberhaupta Edelweiss, niniejszym ogłaszam iż powołuję siebie na to stanowisko w trybie natychmiastowym. Wszelkie prawa pozostają niezmienne. Wkrótce nastąpi dowołanie lewego Faktotum.
Podpisano,
Joachim Cargalho
p.o. OBERHAUPTA EDELWEISS
Czas na wybory!![]()
Ktoś tu chyba zapomniał jak to się skończyło lata temu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość