Aktywność forumowa Edelweiss

Władzę zwierzchnią w Edelweiss posiada Oberhaupt. To on czuwa, by "państwo rosło w siłę, a ludziom żyło się dostatniej". W tym miejscu znajduje się jego siedziba. Jeśli masz jakąś sprawę do niego, to dobrze trafiłeś.
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Aktywność forumowa Edelweiss

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Femme Mystere pisze: 15 marca 2024, 11:31 Póki co jesteśmy w marcu na 1 miejscu :)
Trudno żeby było inaczej. Nie sądzę, że ktoś nas zrzuci z fotelu lidera, choć szykuje się rajd w MAW. Nie wiem tylko czy się ogarnę w 10 dni... :D

Muszę to przełozyć chyba na kwiecień.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Dodano w pierwszym poście:

MARZEC - 1116 (1.pozycja) - 3 miesiąc z rzędu z wynikiem czterocyfowym (rekord to 6)

Nie ma tragedii, wręcz przeciwnie, jest się z czego cieszyć! Mnie to bardzo nakręca i gdyby nie te realne zawirowania to wynik byłby jeszcze lepszy. Kwecień może być nieco przytłumiony, ale i tak będę zadowolony jak osiągniemy połowę marcowego wyniku.

No, ale jeszcze raz wszystkim dziękuje za dobrą zabawę podczas Schmelzfest i nie zatrzymujmy się. :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

KWIECIEŃ - 543 - (3.pozycja) - jeden ze słabszych naszych wyników, a i tak jesteśmy na podium.

To zaskakujące, bo w zeszłym roku, w kwietniu także spadła sporo. Oczywiście zasługa to znakomitych marcowych obchodów. Mimko wszystko i tak trzeba być zadowolonym.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Aktualizacja w pierwszym poście:

MAJ - 408 (7.pozycja) - drugi najgorszy wynik w historii. Teraz tylko poprawiać, bo zeszliśmy na niziny. :P
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Jakieś wnioski...
Tak, aktywność Edelwiess opiera się na 3 osobach, czyli teraz dajemy z siebie solidne 30%.
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Albert Fryderyk de Espada pisze: 05 czerwca 2024, 20:36 Jakieś wnioski...
Tak, aktywność Edelwiess opiera się na 3 osobach, czyli teraz dajemy z siebie solidne 30%.
Ja z natury więcej wymagam od siebie, a osttanio moja aktywność jest wręcz taka, jakby jej nie było. No, ale cóż, real zjada mi chęci. Muszę się znów odrodzić i zachęcać innych. Koncept jest do działania, teraz zebrać się w sobie i jedziemy z koksem. :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Jürgen Voller Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Jürgen Voller »

Witajcie wszyscy! :D Zauważyłem,że aktywność spadła,bo wartość klubeków jest jaka jest... Dopadły mnie konkretne kłopoty zdrowotne i biorę silne leki przeciwbólowe,więc mnie też zjadł całkowicie real, tak jak Ciebie,Heinz :roll: Myślę,że damy radę odrodzić nasz drogi Edelweiss,bo jesteśmy Edlami,najlepszymi z najlepszych! :) ;) Maschieren oder Krepieren! :))
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Jürgen Voller pisze: 11 czerwca 2024, 14:04 Witajcie wszyscy! :D Zauważyłem,że aktywność spadła,bo wartość klubeków jest jaka jest... Dopadły mnie konkretne kłopoty zdrowotne i biorę silne leki przeciwbólowe,więc mnie też zjadł całkowicie real, tak jak Ciebie,Heinz :roll: Myślę,że damy radę odrodzić nasz drogi Edelweiss,bo jesteśmy Edlami,najlepszymi z najlepszych! :) ;) Maschieren oder Krepieren! :))
Zdrówka życzę Herr Voller! To jest najważniejsze. Ja też się borykałem z małymi problemami zdrowotnymi, okazało się, że jeszcze pozyje, więc z ogromną ochotą wróciłbym do Edelweiss na pełen etat. W końcu z tego byłem znany, problem w tym, że nowe obowiązki służbowe zabijają we mnie wenę i chęć do pracy, ale...No właśnie "ale", ale to się zmienia i próbuje sobie wygospodarować dużo więcej wolnego czasu. Co prawda zbliżają się ME w piłce nożnej, a jak wiadomo Edle sporty wszelakie kochają to będzie ciężko, ale nie ma tego złego... Damy radę.

Czy w takim razie mogę liczyć na wsparcie akrtywnościowe Herr Voller w najbliższym czasie?
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Gaetano Kohlmeise

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Gaetano Kohlmeise »

Heinz-Werner Grüner pisze: 12 czerwca 2024, 09:08
Jürgen Voller pisze: 11 czerwca 2024, 14:04 Witajcie wszyscy! :D Zauważyłem,że aktywność spadła,bo wartość klubeków jest jaka jest... Dopadły mnie konkretne kłopoty zdrowotne i biorę silne leki przeciwbólowe,więc mnie też zjadł całkowicie real, tak jak Ciebie,Heinz :roll: Myślę,że damy radę odrodzić nasz drogi Edelweiss,bo jesteśmy Edlami,najlepszymi z najlepszych! :) ;) Maschieren oder Krepieren! :))
Zdrówka życzę Herr Voller! To jest najważniejsze. Ja też się borykałem z małymi problemami zdrowotnymi, okazało się, że jeszcze pozyje, więc z ogromną ochotą wróciłbym do Edelweiss na pełen etat. W końcu z tego byłem znany, problem w tym, że nowe obowiązki służbowe zabijają we mnie wenę i chęć do pracy, ale...No właśnie "ale", ale to się zmienia i próbuje sobie wygospodarować dużo więcej wolnego czasu. Co prawda zbliżają się ME w piłce nożnej, a jak wiadomo Edle sporty wszelakie kochają to będzie ciężko, ale nie ma tego złego... Damy radę.

Czy w takim razie mogę liczyć na wsparcie akrtywnościowe Herr Voller w najbliższym czasie?
Skoro Oberhaupt poruszył temat realowych Mistrzostw, to może jakieś edlowe zakłady z nimi związane? :)
Gaetano Kohlmeise

znany również jako
Kajetan Merkury Sikorski
Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Gaetano Kohlmeise pisze: 12 czerwca 2024, 14:53
Heinz-Werner Grüner pisze: 12 czerwca 2024, 09:08

Skoro Oberhaupt poruszył temat realowych Mistrzostw, to może jakieś edlowe zakłady z nimi związane? :)
Możemy się zakładać! Kwestia ustalenia co obstawiamy, czy wszystko czy tylko Polaków, etc. No i oczywiście system punktowy. :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Siedziba Oberhaupta”