Trudno żeby było inaczej. Nie sądzę, że ktoś nas zrzuci z fotelu lidera, choć szykuje się rajd w MAW. Nie wiem tylko czy się ogarnę w 10 dni...

Muszę to przełozyć chyba na kwiecień.
Trudno żeby było inaczej. Nie sądzę, że ktoś nas zrzuci z fotelu lidera, choć szykuje się rajd w MAW. Nie wiem tylko czy się ogarnę w 10 dni...
Ja z natury więcej wymagam od siebie, a osttanio moja aktywność jest wręcz taka, jakby jej nie było. No, ale cóż, real zjada mi chęci. Muszę się znów odrodzić i zachęcać innych. Koncept jest do działania, teraz zebrać się w sobie i jedziemy z koksem.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑05 czerwca 2024, 20:36 Jakieś wnioski...
Tak, aktywność Edelwiess opiera się na 3 osobach, czyli teraz dajemy z siebie solidne 30%.
Zdrówka życzę Herr Voller! To jest najważniejsze. Ja też się borykałem z małymi problemami zdrowotnymi, okazało się, że jeszcze pozyje, więc z ogromną ochotą wróciłbym do Edelweiss na pełen etat. W końcu z tego byłem znany, problem w tym, że nowe obowiązki służbowe zabijają we mnie wenę i chęć do pracy, ale...No właśnie "ale", ale to się zmienia i próbuje sobie wygospodarować dużo więcej wolnego czasu. Co prawda zbliżają się ME w piłce nożnej, a jak wiadomo Edle sporty wszelakie kochają to będzie ciężko, ale nie ma tego złego... Damy radę.Jürgen Voller pisze: ↑11 czerwca 2024, 14:04 Witajcie wszyscy!Zauważyłem,że aktywność spadła,bo wartość klubeków jest jaka jest... Dopadły mnie konkretne kłopoty zdrowotne i biorę silne leki przeciwbólowe,więc mnie też zjadł całkowicie real, tak jak Ciebie,Heinz
Myślę,że damy radę odrodzić nasz drogi Edelweiss,bo jesteśmy Edlami,najlepszymi z najlepszych!
![]()
Maschieren oder Krepieren!
)
Skoro Oberhaupt poruszył temat realowych Mistrzostw, to może jakieś edlowe zakłady z nimi związane?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 czerwca 2024, 09:08Zdrówka życzę Herr Voller! To jest najważniejsze. Ja też się borykałem z małymi problemami zdrowotnymi, okazało się, że jeszcze pozyje, więc z ogromną ochotą wróciłbym do Edelweiss na pełen etat. W końcu z tego byłem znany, problem w tym, że nowe obowiązki służbowe zabijają we mnie wenę i chęć do pracy, ale...No właśnie "ale", ale to się zmienia i próbuje sobie wygospodarować dużo więcej wolnego czasu. Co prawda zbliżają się ME w piłce nożnej, a jak wiadomo Edle sporty wszelakie kochają to będzie ciężko, ale nie ma tego złego... Damy radę.Jürgen Voller pisze: ↑11 czerwca 2024, 14:04 Witajcie wszyscy!Zauważyłem,że aktywność spadła,bo wartość klubeków jest jaka jest... Dopadły mnie konkretne kłopoty zdrowotne i biorę silne leki przeciwbólowe,więc mnie też zjadł całkowicie real, tak jak Ciebie,Heinz
Myślę,że damy radę odrodzić nasz drogi Edelweiss,bo jesteśmy Edlami,najlepszymi z najlepszych!
![]()
)
Czy w takim razie mogę liczyć na wsparcie akrtywnościowe Herr Voller w najbliższym czasie?
Możemy się zakładać! Kwestia ustalenia co obstawiamy, czy wszystko czy tylko Polaków, etc. No i oczywiście system punktowy.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑12 czerwca 2024, 14:53Skoro Oberhaupt poruszył temat realowych Mistrzostw, to może jakieś edlowe zakłady z nimi związane?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 czerwca 2024, 09:08Zdrówka życzę Herr Voller! To jest najważniejsze. Ja też się borykałem z małymi problemami zdrowotnymi, okazało się, że jeszcze pozyje, więc z ogromną ochotą wróciłbym do Edelweiss na pełen etat. W końcu z tego byłem znany, problem w tym, że nowe obowiązki służbowe zabijają we mnie wenę i chęć do pracy, ale...No właśnie "ale", ale to się zmienia i próbuje sobie wygospodarować dużo więcej wolnego czasu. Co prawda zbliżają się ME w piłce nożnej, a jak wiadomo Edle sporty wszelakie kochają to będzie ciężko, ale nie ma tego złego... Damy radę.Jürgen Voller pisze: ↑11 czerwca 2024, 14:04 Witajcie wszyscy!Zauważyłem,że aktywność spadła,bo wartość klubeków jest jaka jest... Dopadły mnie konkretne kłopoty zdrowotne i biorę silne leki przeciwbólowe,więc mnie też zjadł całkowicie real, tak jak Ciebie,Heinz
![]()
)
Czy w takim razie mogę liczyć na wsparcie akrtywnościowe Herr Voller w najbliższym czasie?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość