Propozycja nawiązania stosunków dyplomatycznych

W tym miejscu wszyscy dyplomaci zagraniczni mogą składac prośby, wnioski, zażalenia i inne nie cierpiące zwłoki zapytania.
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Iwan Paliwow

Propozycja nawiązania stosunków dyplomatycznych

Post autor: Iwan Paliwow »

Szanowny Herr Oberhaupt,
w imieniu władz Drackiej Republiki Ludowo-Demokratycznej oraz własnym chciałbym przekazać wyrazy najszczerszego szacunku Narodowi Edelweiss oraz jego władzom. Od początku swojej działalności w mikroświecie osobiście obserwuję liczne wydarzenia na forum Waszej nacji i bardzo doceniam Waszą aktywność i zaangażowanie w życie kraju, tak samo jak jego ogólny charakter. Bardzo więc mi przykro, że przybywam w sprawach dyplomatycznych do Was dopiero dziś. Wiedząc, że współpraca przynosi wiele dobrego, pragnę zaproponować władzom Edelweiss nawiązanie stosunków dyplomatycznych z Dracką Republiką. Od razu chciałbym zaznaczyć, że jeśli prośbę wysyłam na złym subforum, to bardzo przepraszam, ale w porównaniu z forum DRLD Wasze jest dużo bardziej uporządkowane, co bardzo mi się osobiście podoba. W związku z tym pozwalam sobie skierować do Waszej Ekscelencji propozycję podjęcia oficjalnych rozmów, mających na celu ustanowienie stosunków dyplomatycznych między naszymi nacjami, utworzenie ambasad i rozpoczęcie ich działalności. Od razu wyrażam gotowość do stworzenia projektu ewentualnego traktatu, w czym mam doświadczenie. Mogę zagwarantować aktywność naszego przedstawicielstwa w przypadku jego utworzenia, albowiem w każdym przedstawicielstwie DRLD za granicą publikuję co miesiąc kolejne wydanie naszej gazety „Głos Dracji”. Byłbym bardzo wdzięczny za przekazanie stanowiska władz w tej kwestii.
Z wyrazami mojego najwyższego szacunku,

Iwan Paliwow
Premier Minister Drackiej Republiki Ludowo-Demokratycznej

Link do naszego forum dla rozeznania czy warto - https://dracja.vnacja.pl/index.php
ODPOWIEDZ

Wróć do „Departament Dyplomatyczny”