dodam już w następnym odcinkuAlbert Fryderyk de Espada pisze: ↑01 maja 2026, 00:11No jest luksja.Damiano Robingren pisze: ↑30 kwietnia 2026, 22:51 No ogólnie to siema, pierwszy odcinek zgodnie z planem został już opublikowany, miniaturka się raczej zmieni bo robiłem ją na szybko (XDD) ale szczerze jestem z tego giga dumny, wiele się nauczyłem no i w maju będzie się działo!
Zapraszam do subowania i lajkowania i w ogóle wszystkiego bo szykują się fajne rzeczy!
@Damiano Robingren dodaj gdzieś w przyszłości niepodległą Koribię żeby tam kogoś lekko podenerwować.
Alternatywna Przyszłość Nordaty (projekt)
- Damiano Robingren • Stempel
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Alternatywna Przyszłość Nordaty (projekt)
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Damiano Robingren pisze: ↑01 maja 2026, 00:12dodam już w następnym odcinkuAlbert Fryderyk de Espada pisze: ↑01 maja 2026, 00:11No jest luksja.Damiano Robingren pisze: ↑30 kwietnia 2026, 22:51 No ogólnie to siema, pierwszy odcinek zgodnie z planem został już opublikowany, miniaturka się raczej zmieni bo robiłem ją na szybko (XDD) ale szczerze jestem z tego giga dumny, wiele się nauczyłem no i w maju będzie się działo!
Zapraszam do subowania i lajkowania i w ogóle wszystkiego bo szykują się fajne rzeczy!
@Damiano Robingren dodaj gdzieś w przyszłości niepodległą Koribię żeby tam kogoś lekko podenerwować.

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja tam wcale nie wymagam by Edelweiss wyplenił nardackość z Nordaty XD
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
w sumie niby nie związane z tym projektem ale w sumie wspomniałem jakby ktoś nie wiedział, że nowy mapping już w następnym tygodniu
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
mój kolega jaruszy wrzucił właśnie pierwszy poradnik z serii przeznaczonej dla nowych mapperów
jeśli ktoś chciałby zacząć tworzyć mapping (albo po prostu chce jakoś pomóc czy coś) to bardzo polecam ten materiał!
jeśli ktoś chciałby zacząć tworzyć mapping (albo po prostu chce jakoś pomóc czy coś) to bardzo polecam ten materiał!
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
dzisiaj powinien wlecieć drugi odcinek, jednak z uwagii na to że Wieczysta walczy o awans to publikacja może się przesunąć na jutro 
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Właśnie ogladam... 2:1Damiano Robingren pisze: ↑31 maja 2026, 22:11 dzisiaj powinien wlecieć drugi odcinek, jednak z uwagii na to że Wieczysta walczy o awans to publikacja może się przesunąć na jutro![]()
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zgodnie z życzeniem! XDD