No coś w ten deseń!Rumburak Jokerman pisze: ↑10 marca 2026, 21:45Projekt już jest
![]()
na pewno znajdziemy odpowiednie ujęcia tego wspaniałego miejsca! A ulica główna zwać się będzie M*A*S*H*strasse.
No coś w ten deseń!Rumburak Jokerman pisze: ↑10 marca 2026, 21:45Projekt już jest
![]()
Ważne, że dycha, bo bym za szybko skończył jakby padł mi wtedy xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑19 marca 2026, 08:09 Jestem już w połowie tego rodziału. Zapowiada się koszmar, właśnie Lukas wsiadł na "czterokołowca". Wiem, że sobie poradzi, ale utożsamiając się z głównym bohaterem to mam problemy emocjonalne. :/
Wiesz... To tylko opowieść. Mógłbyś ponieść historyjkę (pomimo, że to niby w Rimworld) i podkręcić.Rumburak Jokerman pisze: ↑20 marca 2026, 19:20Ważne, że dycha, bo bym za szybko skończył jakby padł mi wtedy xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑19 marca 2026, 08:09 Jestem już w połowie tego rodziału. Zapowiada się koszmar, właśnie Lukas wsiadł na "czterokołowca". Wiem, że sobie poradzi, ale utożsamiając się z głównym bohaterem to mam problemy emocjonalne. :/
Ale tutaj właśnie chodzi mi o to, żebym musiał rzeźbić wokół tego, co mi RNG przyniesie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑20 marca 2026, 21:25Wiesz... To tylko opowieść. Mógłbyś ponieść historyjkę (pomimo, że to niby w Rimworld) i podkręcić.Rumburak Jokerman pisze: ↑20 marca 2026, 19:20Ważne, że dycha, bo bym za szybko skończył jakby padł mi wtedy xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑19 marca 2026, 08:09 Jestem już w połowie tego rodziału. Zapowiada się koszmar, właśnie Lukas wsiadł na "czterokołowca". Wiem, że sobie poradzi, ale utożsamiając się z głównym bohaterem to mam problemy emocjonalne. :/![]()
Wolałbym, żeby nie było powrotu tylko mikrożycie "konstans".Rumburak Jokerman pisze: ↑20 marca 2026, 21:30Ale tutaj właśnie chodzi mi o to, żebym musiał rzeźbić wokół tego, co mi RNG przyniesie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑20 marca 2026, 21:25Wiesz... To tylko opowieść. Mógłbyś ponieść historyjkę (pomimo, że to niby w Rimworld) i podkręcić.Rumburak Jokerman pisze: ↑20 marca 2026, 19:20
Ważne, że dycha, bo bym za szybko skończył jakby padł mi wtedy xD![]()
Może przy moim następnym powrocie do mikro, zrobię jakiegoś spin-offa offline, już bez obudowy growej
Dokończę historię lenna w KSach, a potem wrócę do Farminga i będę robił drętwe relacje jak to Nakielnica się rozwija xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑20 marca 2026, 21:40A tak poważnie, co Ty będziesz robił, jak skończysz serię pollinowską i edelweisską? Jak w tym kawale z Jasiem, "dalej będziesz jeździł walcem"?Rumburak Jokerman pisze: ↑20 marca 2026, 21:30Ale tutaj właśnie chodzi mi o to, żebym musiał rzeźbić wokół tego, co mi RNG przyniesie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑20 marca 2026, 21:25
Wiesz... To tylko opowieść. Mógłbyś ponieść historyjkę (pomimo, że to niby w Rimworld) i podkręcić.![]()
Może przy moim następnym powrocie do mikro, zrobię jakiegoś spin-offa offline, już bez obudowy growej![]()
I to jest plan?! A tak nawiązując do reala, to robisz gdzieś streamy?Rumburak Jokerman pisze: ↑20 marca 2026, 21:52Dokończę historię lenna w KSach, a potem wrócę do Farminga i będę robił drętwe relacje jak to Nakielnica się rozwija xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑20 marca 2026, 21:40A tak poważnie, co Ty będziesz robił, jak skończysz serię pollinowską i edelweisską? Jak w tym kawale z Jasiem, "dalej będziesz jeździł walcem"?Rumburak Jokerman pisze: ↑20 marca 2026, 21:30
Ale tutaj właśnie chodzi mi o to, żebym musiał rzeźbić wokół tego, co mi RNG przyniesie.
Może przy moim następnym powrocie do mikro, zrobię jakiegoś spin-offa offline, już bez obudowy growej![]()
Robiłem kilka lat temu... na lekcjach xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑20 marca 2026, 22:34I to jest plan?! A tak nawiązując do reala, to robisz gdzieś streamy?Rumburak Jokerman pisze: ↑20 marca 2026, 21:52Dokończę historię lenna w KSach, a potem wrócę do Farminga i będę robił drętwe relacje jak to Nakielnica się rozwija xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑20 marca 2026, 21:40
A tak poważnie, co Ty będziesz robił, jak skończysz serię pollinowską i edelweisską? Jak w tym kawale z Jasiem, "dalej będziesz jeździł walcem"?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość