Dodałbym jakieś okazyjne... Z piwkiem, w stroju sportowca, narciarza, bergsteigera czy jakoś tak... militarny też musiałby być zmieniony ( w tym hełmofonie)... może coś jeszcze fajnego, ale innego nam się przypomni.Femme Mystere pisze: ↑07 kwietnia 2026, 11:11 Jakich emotek najczęściej się używa? Według mnie:
cześć
radość
mrugnięcie oczkiem
szeroki uśmiech
złosliwy uśmiech
złość
smutek
udawanie smutku
uwaga-> ważne
znak zapytania
zmieszanie
i może coś dedykowanego dla EDL. Edelek w stroju alpejskim?
Edelek - Edelchen
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Edelek - Edelchen
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
można okazyjne zrobić, a do tego np na każde święto jakie mamy w Edelweiss okazjonalny plus z wszystkimi ważniejszymi rzeczami jakimi robimy w Edelweiss. Przynajmniej moja propozycja. Ale te podstawowe z chęcią bym wymieniła na edelka jak już go mamy. Mogę trochę popracować przy tym w kolejnych dwóch dniach
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to jak mogłabys - zbierz "z nazwy" co potrzeba. Na jakieś wydarzenia etc.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑08 kwietnia 2026, 09:00 można okazyjne zrobić, a do tego np na każde święto jakie mamy w Edelweiss okazjonalny plus z wszystkimi ważniejszymi rzeczami jakimi robimy w Edelweiss. Przynajmniej moja propozycja. Ale te podstawowe z chęcią bym wymieniła na edelka jak już go mamy. Mogę trochę popracować przy tym w kolejnych dwóch dniach
Wszędzie chyba Edelek będzie spoczko, albo jakieś piwerko, serduszko czy szaroteczka, ale w tym samym klimacie co on.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie ma sprawy, będę ogarniać i wrzucę do pokazania tutaj i ewentualnej akceptacjiHeinz-Werner Grüner pisze: ↑08 kwietnia 2026, 09:39No to jak mogłabys - zbierz "z nazwy" co potrzeba. Na jakieś wydarzenia etc.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑08 kwietnia 2026, 09:00 można okazyjne zrobić, a do tego np na każde święto jakie mamy w Edelweiss okazjonalny plus z wszystkimi ważniejszymi rzeczami jakimi robimy w Edelweiss. Przynajmniej moja propozycja. Ale te podstawowe z chęcią bym wymieniła na edelka jak już go mamy. Mogę trochę popracować przy tym w kolejnych dwóch dniach
Wszędzie chyba Edelek będzie spoczko, albo jakieś piwerko, serduszko czy szaroteczka, ale w tym samym klimacie co on.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A @Femme Mystere co z Edelkiem? Popracujesz nad tym?Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑08 kwietnia 2026, 09:48Nie ma sprawy, będę ogarniać i wrzucę do pokazania tutaj i ewentualnej akceptacjiHeinz-Werner Grüner pisze: ↑08 kwietnia 2026, 09:39No to jak mogłabys - zbierz "z nazwy" co potrzeba. Na jakieś wydarzenia etc.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑08 kwietnia 2026, 09:00 można okazyjne zrobić, a do tego np na każde święto jakie mamy w Edelweiss okazjonalny plus z wszystkimi ważniejszymi rzeczami jakimi robimy w Edelweiss. Przynajmniej moja propozycja. Ale te podstawowe z chęcią bym wymieniła na edelka jak już go mamy. Mogę trochę popracować przy tym w kolejnych dwóch dniach
Wszędzie chyba Edelek będzie spoczko, albo jakieś piwerko, serduszko czy szaroteczka, ale w tym samym klimacie co on.![]()
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zobaczę, co już mam. Muszę poprawić tła. A dodatkowe będę powoli generować, z naciskiem na POWOLI 
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak coś zawsze jesteśmy we dwieFemme Mystere pisze: ↑08 kwietnia 2026, 10:21 Zobaczę, co już mam. Muszę poprawić tła. A dodatkowe będę powoli generować, z naciskiem na POWOLI![]()