W szystko zależy jakiej postaci chcemy taki rejestr przyjąć. Jeśli w takiej formie jak w AE to może być parę stron, ale czy to od razu spamowanie? Ja byłbym za tym by każdy dostał unikatowy - własny,choć wojskowy(oczywiscie mowa o żołnierzach.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑08 października 2022, 20:53To znaczy rozpiskę mamy, co, ile i gdzie, teraz pytanie czy chce nam się rejestrować każdą wojskową maszynę, czy to już istniejącą jak i te które powstaną.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑08 października 2022, 20:30 Co do rejestracji sprzętu wojskowego, to mamy tylko "przydziały" do eskadry, ale chyba faktycznie nie wiemy, ani jakie, ani dokłądnie ile
Jeśli Fahnrich de Espada się tym zajmie, a Herr Dex jeśli bedzie tego wymagało pomoże to ja się nie mieszam. W sumie to nie chcę się mieszać. Za wiele mam na głowie...
Problem pojawia się wtedy gdy człowiek zda sobie sprawę że rejestr tych maszyn zajmie kilka stron.
Jak dla mnie możemy pozostać po prostu na tym na czym stoimy.
To może tak:
-Spis maszyn w jednym poście, a gdy ktoś wstąpi do Armii to dostanie przydział i się "zarejestruje" wizualnie co?