Co do dnia tygodnia, najchętniej czwartek/piątek, ale to już się dopasuję. W razie potrzeby najszybciej mnie można złapać na Discordzie.
Z reguły te zawody są planowane na discordzie, w ramach cyklu "kto jest i kto ma chęć, gra".Santi Vilarte pisze: ↑01 marca 2024, 22:05To jednorazowo mogę zagrać na 5'+2'', żeby podbić frekwencję, ale w kolejnych będę brał udział, jak tempo będzie j/w przynajmniej 10'nie lubię blitzów, bo ani nie trenuje to umiejętności, ani nie daje czasu na myślenie.
Co do dnia tygodnia, najchętniej czwartek/piątek, ale to już się dopasuję. W razie potrzeby najszybciej mnie można złapać na Discordzie.
Wystarczy zapis na stronie, listę uczestników opublikuję w dzień turnieju.Pavel van der Gibson pisze: ↑06 kwietnia 2024, 18:57 Zapisujemy się na forum czy dołączamy do turnieju na stronie i wystarczy?
To ja to nie tylko podwoje, a raczej uczynię by iloczynem było 4. Dorzucam 2400 klubeków. @Sophie trzymaj!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość