Sąsiedztwo gór i wiary żołnierskiej nie przeszkadza jej w nocnych wyprawach po runo leśne
Ogrodziła sobie niewielką działkę (cóż... samowola budowlana, najwyżej mnie eksmitują

Tymczasem zrobiło się dość ciemno

-Witaj młodzieńcze!
- Hmm... ale, że co z nią nie takHeinz-Werner Grüner pisze: ↑17 sierpnia 2022, 20:30 Z tym domkiem to przymknę oczko, bo wiem, że nie chodzi tu o jakość a o pustelnię...![]()
Na domki, dwory etc. trzeba wyrobić pewne normy, reszta mieszka w "skupiskach"/kamienicach etc. Natomiast dla Szanownej i Szanowanej Nadwornej Wiedźmy Pollinu zrobiłem wyjątek, no bo niby jak by się odnalazła w "centrum" miasta?Sorcha Raven pisze: ↑17 sierpnia 2022, 23:00- Hmm... ale, że co z nią nie takHeinz-Werner Grüner pisze: ↑17 sierpnia 2022, 20:30 Z tym domkiem to przymknę oczko, bo wiem, że nie chodzi tu o jakość a o pustelnię...![]()
![]()
![]()
Sorcha nie wiedziała czy chata za duża, za mała, za krzywa, zbyt bogato wygląda, a może będzie musiała ją zburzyć...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości