Piotr Romanow pisze: ↑07 czerwca 2023, 11:39
Her Oberhaupt, kiedy mniej więcej mogę spodziewać się planu Grunerwaldu? Nie ukrywam, że trochę ciężko się rozeznać co już jest w mieście, a czego nie ma.
Stadt Edelweiss projektowałem sam, co jasne, aczkolwiek jest sporo dziur, trochę celowo, trochę z przypadku, ale są.
Wolkenbad to całkowity pomysł Izy, jako oberstammerin ja tylko naniosłem na mapę i dopasowałem do naszych możliwości.
Tego własnie wymagałbym od pierwszego oberstamma Grünerwald by mi wskazał jak to ma wyglądać. Jeśli to dla Ciebie nie problem to znajdź proszę jakiś wycinek planu miejskiego z reala, tak bym mógł uwzględnić wojskowe obiekty (bo tu mamy chyba wszystko poza komisją poborową) i będę sobie działał.
To nie jest też taka prosta robota, bo najgorzej zacząć.
Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑07 czerwca 2023, 22:35
Nie będę się wpychać w kolejkę, zwłaszcza że mapa Glanzbergu szybko stałaby się nieaktualna bo brakuje tam jeszcze wielu rzeczy.
Przy okazji, może Herr @Heinz-Werner Grüner rozważyłby zebrać plany i mapy w osobnym wątku gdzie nie można będzie ich komentować i gdzie na bieżąco by je uaktualniano. Byłoby prościej je znaleźć i ogarnąć które są aktualne.
Glanzberg może mieć przecież jakiś zarys. Dodawanie późniejszych osiedli czy budynków to normalna rzecz. Cały czas, co jakiś czas staram się aktualizować plany, tylko mi przypominać.
Co do planów, to one będą na pewno na nowopowstałej stronie. Na razie encyklopedia służy do rozmów i przeglądu co mamy, ale może fakt, troszkę tu za dużo pitu pitu, a za mało konkretów.