Liga piłkarska - wstępne rozmowy
-
Heinrich Ranveschtav
Re: Liga piłkarska - wstępne rozmowy
Ich verstehe, dass ich als Gast an zweiter Stelle stehe und natürlich meinen Platz abgeben werde. Wenn in Zukunft eine Stelle frei wird, werde ich gerne einsteigen, aber vorerst werde ich meinen Platz an eine privilegierte Person in der Prioritätshierarchie abgeben. Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag und bis später.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Całe szczęście, że jest coś takiego jak "tłumacz google"Heinrich Ranveschtav pisze: ↑30 lipca 2023, 21:05 Ich verstehe, dass ich als Gast an zweiter Stelle stehe und natürlich meinen Platz abgeben werde. Wenn in Zukunft eine Stelle frei wird, werde ich gerne einsteigen, aber vorerst werde ich meinen Platz an eine privilegierte Person in der Prioritätshierarchie abgeben. Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag und bis später.
W każdym razie proszę się nie gniewać, ale bylbym rad, gdyby "trzymał Szanowny rezerwę". Wiadomo, że postrzeganie mikronacji, a szczególnie jej wydania piłkarskiego nie jest łatwe, ale byłoby miło mieć pewnika w odwodzie.
-
Heinrich Ranveschtav
Najserdeczniej przepraszam. Poniosło mnie z tym niemieckim. W razie W jestem do pełnej dyspozycji.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie ma za co przepraszać. Podobno tutaj rozumiemy tą mowę.Heinrich Ranveschtav pisze: ↑30 lipca 2023, 22:03 Najserdeczniej przepraszam. Poniosło mnie z tym niemieckim. W razie W jestem do pełnej dyspozycji.
W każdym razie dzięki za dyspozycyjność!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Panie i Panowie trenerzy,
Powstała grupa "TRENER ESB", która ma pomóc Wam w zarządzaniu profilem swoich drużyn. Macie tam pełną moderację.
Proszę o respektowanie prac innych.
W każdym razie, brakuje nam tylko informacji od @Roman Schädel czy poprowadzi ostatecznie klub i oczywiście info, jaki.
Prosiłbym w tej sprawie się skontaktować na pilno. Jak to ustalimy to możemy śmiało ruszać z ligą. Wszelkie dane do niej będą podane później.
Pamiętajcie, że to ma być fajna zabawa, nieco inna niż normalnie w warunkach X11. Zobaczymy jak to nam wyjdzie.
Powstała grupa "TRENER ESB", która ma pomóc Wam w zarządzaniu profilem swoich drużyn. Macie tam pełną moderację.
Proszę o respektowanie prac innych.
W każdym razie, brakuje nam tylko informacji od @Roman Schädel czy poprowadzi ostatecznie klub i oczywiście info, jaki.
Prosiłbym w tej sprawie się skontaktować na pilno. Jak to ustalimy to możemy śmiało ruszać z ligą. Wszelkie dane do niej będą podane później.
Pamiętajcie, że to ma być fajna zabawa, nieco inna niż normalnie w warunkach X11. Zobaczymy jak to nam wyjdzie.
- Roman Schädel • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Założyłbym drużynę FC Zwigluss Wolkenbad. Jakie warunki mam spełnić? Zalogować się na xpert11?
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
O! Dwie wolkenbadzkie. Nie ma problemu. Jedyne co na ten moment trzeba zrobić to pomóc mi przygotować herb lub samemu przygotować i określić barwy.Roman Schädel pisze: ↑31 lipca 2023, 16:56 Założyłbym drużynę FC Zwigluss Wolkenbad. Jakie warunki mam spełnić? Zalogować się na xpert11?
Ja ze swojej strony, jeśli jest Herr Bischof zainteresowany mogę dorzucić stroje piłkarskie z oferty Spielera, oczywiscie również według wskazań. Grono zadowolonych klientów stale rośnie.
Co do samej już rozgrywki w Xpert11 to oczywiście konto bedzie potrzebne. Natomiast link do ligi podam nieco później. Móglbym to i zrobić nawet dzisiaj, ale chyba spokojnie poczekamy do poniedziałku (w weekend jestem na zjeździe).
I jeszcze jedno pytanko dla wszystkich trenerów: Jaki dzień tygodnia wydaje się być optymalnym do grania?
Z reguły wszystko odbywa się w weekend, to ja bym poszedł w coś innego... Nie wiem dlaczego ale dziś cały czas chodzi mi po głowie hasło: poniedziałkowe granie... Co Wy na to?
- Roman Schädel • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Na nic umiem z grafiki. Elementy charakterystyczne dla Wolkenbad. I coś z natury.
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
SLP jest w sobotę, MLK w środę i sobotę, MUP tak samo. Poniedziałek dla odmiany nie brzmi tak źleHeinz-Werner Grüner pisze: ↑31 lipca 2023, 20:16O! Dwie wolkenbadzkie. Nie ma problemu. Jedyne co na ten moment trzeba zrobić to pomóc mi przygotować herb lub samemu przygotować i określić barwy.Roman Schädel pisze: ↑31 lipca 2023, 16:56 Założyłbym drużynę FC Zwigluss Wolkenbad. Jakie warunki mam spełnić? Zalogować się na xpert11?
Ja ze swojej strony, jeśli jest Herr Bischof zainteresowany mogę dorzucić stroje piłkarskie z oferty Spielera, oczywiscie również według wskazań. Grono zadowolonych klientów stale rośnie.
Co do samej już rozgrywki w Xpert11 to oczywiście konto bedzie potrzebne. Natomiast link do ligi podam nieco później. Móglbym to i zrobić nawet dzisiaj, ale chyba spokojnie poczekamy do poniedziałku (w weekend jestem na zjeździe).
I jeszcze jedno pytanko dla wszystkich trenerów: Jaki dzień tygodnia wydaje się być optymalnym do grania?
Z reguły wszystko odbywa się w weekend, to ja bym poszedł w coś innego... Nie wiem dlaczego ale dziś cały czas chodzi mi po głowie hasło: poniedziałkowe granie... Co Wy na to?
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ok. Coś ogarniemy. Barwy nie muszą mieć nic wspólnego z Wolkenbad, dodatkowo VfB 1923 Wolkenbad ma właśnie zbliżone do barwy herbu miasta, to proponuje zastosować jakieś inne.Roman Schädel pisze: ↑31 lipca 2023, 20:34 Na nic umiem z grafiki. Elementy charakterystyczne dla Wolkenbad. I coś z natury.
No właśnie, a tak pisanie kilku relacji dziennie moze być słabe.Pavel van der Gibson pisze: ↑31 lipca 2023, 20:40SLP jest w sobotę, MLK w środę i sobotę, MUP tak samo. Poniedziałek dla odmiany nie brzmi tak źleHeinz-Werner Grüner pisze: ↑31 lipca 2023, 20:16O! Dwie wolkenbadzkie. Nie ma problemu. Jedyne co na ten moment trzeba zrobić to pomóc mi przygotować herb lub samemu przygotować i określić barwy.Roman Schädel pisze: ↑31 lipca 2023, 16:56 Założyłbym drużynę FC Zwigluss Wolkenbad. Jakie warunki mam spełnić? Zalogować się na xpert11?
Z reguły wszystko odbywa się w weekend, to ja bym poszedł w coś innego... Nie wiem dlaczego ale dziś cały czas chodzi mi po głowie hasło: poniedziałkowe granie... Co Wy na to?![]()